Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosa Nostra

są tu jakieś nastoletnie mamy?

Polecane posty

teraz w realu jest promocja na bebiko 2 paczki za 19.49 wiec jak ktos uzywa to moze sie tam przejsc;p

Gość pewna mama ;-)
Witam dziewczyny, wprawdzie nie jestem nastolatką a mamą zostałam po raz pierwszy w wieku 23 lat, to poczytałam Wasz topik i wtrącę się na szybko. Bardzo Was podziwiam, że mimo tak młodego wieku i często niełatwej sytuacji rodzinnej zdecydowałyście się urodzić i wychowywać swoje skarby. Łatwo jest oceniać stojąc z boku, ale takie sytuacje/ciąże nieplanowane/ się zdarzają i nie zawsze można temu zapobiec... Nie sztuką jest użalać się nad sobą i przeklinać przeszłość a właśnie zmierzyć się z sytuacją, wziąć na klatę. Trzymam za Was kciuki, żeby Wam się poukładało jak najlepiej, żebyście wychowały swoje dzieciaki na wartościowych ludzi razem z ukochanym u boku, bo jednak samemu ciężko w życiu...

Gość Dor
Hej Ja miałam 17 lat jak urodziłam córeczkę, po roku odeszłam od jej ojca bo do tej roli się nie nadawał. Był starszy ode mnie 7 lat ale miał zadatki na alkoholika i damskiego boksera. Przez 5 lat wychowywałam córkę sama z duża pomocą rodziców, kończyłam szkole średnia, studia ale sama zachowywałam się jak mała rozwydrzona dziewczynka. Dużo imprezowałam niestety kosztem córki. I potem pojawił się w mym życiu mój mąż. Po 4 latach związku wzieliśmy ślub i tworzymy rodzinę. Szczęśliwa rodzinę, nawet myślimy o dziecku i po cichu liczymy na to, że wpadniemy (zabezpieczmy się wiec jest to mało prawdopodobne). Wiec akurat moja historia na dzień dzisiejszy kończy się szczęśliwie, jest książę, zamek i żyjemy szczęśliwie we trójkę.

twoja_krolewna: Ja mam podobnie, ciagle bym spala jedzenie raz mnie wola a raz odrzuca jestem wyczulona na zapach jak cos mdle to az mi nie dobrze sie robi, pozatym nie wymiotuje (raz sie zdarzylo) tylko czesto mi niedobrze

Gość szczesciara ze szczesciazem
ja tez nie miałam dolegliwości w ciąży:) 3 razy mnie zemdliło na cala ciąże później tylko zgaga:)

Gość Cosa Nostra
Mój synek ma na imię Klaudiusz Adrian. Wiem takie trochę rzadko spotykane, ale bardzo interesuje się kulturą starożytnego Rzymu:) dlatego dałam mu łacińskie imiona:) Karmiłam piersią do 10 miesiąca, z początku używałam pampersów, teraz przerzuciliśmy się na pieluszki tetrowe:)

Gość Cosa Nostra
A wracając do imion... Same wybierałyście je? czy może ktoś wam pomagał? Ja przy wyborze kierowałam sie moim zainteresowaniem :)

Gość Cosa Nostra
szczęściara... ślicznego i fajnego masz tego synka:):D

dzieki:) ja kierowalam sie tym zeby to nie bylo imie jakiegos chlopaka w ktorym sie podkochiwalam, czy ludzie o tym imienu ktorych znam sa sympatyczni (jeden z Jackow jest wrecz genialny, pochlania wiedze jak gabka) zeby imie bylo nie jakos wymyslne ale nie stare i zeby mialo swoj odpowiednik w jezyku angielskim:)

Gość Cosa Nostra
Świetnie to wymyśliłaś:) Ja przy wyborze chyba kierowałam się jeszcze jedną rzeczą, która może się okazać śmieszna. Mianowicie dałam swojemu synkowi imiona na pamiątkę po mnie, czyli że ja mam Klaudia Adrianna to mój synek będzie miał Klaudiusz Adrian. Akuratnie moje imiona mają męskie odpowiedniki:D Zabawne prawda:)

Gość Cosa Nostra
Czyli masz na imię Dominika? Miło mi:) I'm Klaudia:)

Gość AgrestowaJagoda
Ja urodziłam teraz w czerwcu w wieku 19 lat. Mieszkamy u mojego chłopaka, moi rodzice zerwali ze mną kontakty. Córeczka ma prawie 8 tyg. i nosi imię Anastazja. Na razie rozwija się dobrze a karmię ją mlekiem modyfikowanym :)

Gość Cosa Nostra
moi jeszcze kontaktu nie zerwali chociaż było im ciężko przyjąć do wiadomości, że ich ówcześnie 17-letnia córka bedzie miała dziecko

Gość jkjfgkrgh59
Znam kobietę, która ma równo 30 lat i 5 dzieci. Pierwsze urodziła w wieku 17 lat. Wyszła za mąż za swojego męża. Później urodziła mu jeszcze dwoje. Wszystkie te dzieci to wpadki. Oboje pili, ona pijana karmiła piersią. Ojciec dzieci bił ją i po kilku latach postanowiła się z nim rozwieść. Mając troję malutkich dzieci zaczęła się spotykać z jakimś kolesiem (jest bardzo ładna) i znów zaliczyła wpadkę. On ją zostawił i zaczęła imprezować, sypiać z byle kim, aż zaliczyła już piątą wpadkę. Nie ma pojęcia kto jest ojcem jej piątego dziecka.

Gość jkjfgkrgh59
Miało być wyszła za mąż za ojca swojego dziecka.

Cosa Nostra tak Dominika:) mi rowniez milo:) to ciekawy przypadek, ja tez zaliczylam wpadke ale na trzezwo, nie na imprezie ani nic w tym stylu. przed ciaza lubilam czasem napic sie piwa jablkowego a teraz nawet to mi nie smakuje tak ze alkoholizm mi nie grozi i 4 kolejnych. A ile dzieci chcecie miec?? Bo ja chcialabm miec jeszcze dwojke (ale nie koniecznie juz) :) a Wy?

Gość Cosa Nostra
ja jeszcze jedno, ale już nie chłopca hehe:) tylko oczywiście nie teraz, na razie nie mam nawet co marzyć by ktoś ze mną był... Chcę jednego: skończyć szkołe iść na studia i rozpocząć normalne życie. później bedzie czas na facetów;)

ja jeszcze chlopca i dziewczynke:) jestem jedynaczka i wiem ze to fajne nie jest. moja mama ma 2 rodzenstwa i sie swietnie dogaduja dlatego bym chciala 3:) ale to jak zatesknie za malenkim dzieckiem to sobie sprawie:) moj maly (prawdopodobnie przez zabki) nie spal w nocy i teraz odsypia i nie wiem czy mu pozwolic spac czy raczej rozbawic zeby sie nie przetsawil w spaniu bo od poczatku ladnie spi w nocy...

Gość bthjujhtry665
ODŚWIEŻAM STAREGO KOTLETA! PISZCIE TU COŚ!!!! CHĘTNIE POCZYTAM ;)))

Gość neeew mama
to i ja się dołączam :) Ja mam 19 lat i na 4 sierpnia mam termin... Tydzień temu we wtorek byłam u lekarza i powiedział że mam juz miękką szyjkę i lekkie rozwarcie i za tydzień może się już coś zacząć dziać ... do tamtej pory byłam twarda tzn co to jest dla mnie poród nie ja pierwsza i nie ja ostatnia to naturalna rzecz... itd sobie powtarzałam a jak usłyszałam to co powiedział lekarz zaczęłam się zajebiście bać porodu :( i teraz czekam z dni ana dzień ... ale niestety nic się nie dzieje... tzn mam czasami pobolewania brzucha tak jak na miesiączkę no i twardnieje mi brzuch... mam nadzieję że do piątku coś się zacznie dziać bo jeśli nie to muszę iść znowu w piątek do lekarza i wydać kolejne 150 zł a te pieniążki wolała bym już przeznaczyć na moje kochane maleństwo

Gość pieknalaleczkaczeka
puszczalska

Gość mkjioju9uijklju9uojikl
hjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihkhjkjhy8yuhjnbgf6ylhgf89uihk

Gość dziewczyna.;]
Ja mam 15 lat i jestem w ciąży. ;|

Gość bthjujhtry665
Odświeżam!

Gość a ja a ja ja ja123123456477554
a ja zaszłam jak miałam 15 a urodziłam jak miałam 18

Gość bthjujhtry665
Odświeżajmy ten temat!