Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosa Nostra

są tu jakieś nastoletnie mamy?

Polecane posty

Gość amilate
urodziłam w wieku 19 lat, miesiąc przed maturą, powiem Wam dziewczyny, ze było ciężko.. dziś córka ma 10 lat, ciesze się niezmiernie, że ją odchowałam, bo ja na matkę się nie nadaję, niestety i pomimo tego, iż bardzo pragnę by moja córka nie była w życiu sama i miała rodzeństwo - nie zdecyduję się na to. zbyt dużo poświęceń to ode mnie wymagało, zbyt wiele wyrzeczeń. nie jestem gotowa by byc matką,w tedy tez nie byłam.

Gość HEHEHEHE moja historia:D
mi sie maciezynstwo podoba:)

Gość Ja to dopiero miałam
W wieku 18 urodziłam pierwsze w wieku 20 drugie . Facet mnie poprostu zdradził poszedł do innej , ale ja się nie poddałam zdałam szkołę ,przebyłam 1 operacje , wychowałam dzieci i dbałam ,byłam samotną matką , mieszkałam u matki . Teraz mam 23 , własny kąt ,prace ,dzieci, kochanego przyszłego męża :) i nasze wspólne 3 dzieciątko w drodze :).

Gość mimi21
szczesciara ze szczesciarzem- byłaś drugi raz w ciązy? Kiedy w nią zaszłaś, czy była planowana i czy to było dziecko ojca Jacka?

Gość mkjioju9uijklju9uojikl
odświeżam starego kotleta

Gość huehwakacje
up up . Fajny temat, mamuśki, piszcie :)

Gość fajna historia
10/10

Gość do Ja to dopiero miałam
23 lata i już odchowane dzieci,do tego kolejny facet i już w tym wieku aż .... aż ..... aż .... 3 dziecko, widać, ze jesteś dobra w głupocie

Gość Agata#
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Nowa na forum.. to jest. Mam 21 lat i jestem w pierwszej ciąży. Nie planowałam jej. Z ojcem dziecka nie jestem w dobrej komitywie, ale ogólnie mam się dobrze i jestem szczęśliwa. :) Aktualnie zabieram się za organizowanie wyprawki i przerabianie nowego "starego" mieszkania po dziadkach. :) Mam mnóstwo energii i wielu przyjaciół i bliskich kuzynów wokół, którzy zawsze są gotowi w czymś pomóc. Będzie dobrze. Jestem dobrej myśli. :)

Gość Agata#
Nie czytałam całego tematu, ale jeśli ktoś jest w tej chwili na podobnym etapie w życiu (pierwsza ciąża, pierwsze samodzielne "gniazdko", pierwsze zakupy dla dziecka itp. sprawy) to chętnie pogadam. :)

Gość Wiolka1112
Witajcie:) ja mam 19 i w grudniu urodzę mojego synka Filipka:) co prawda ciąża nie była planowana tak wcześnie ale teraz razem z mężem bardzo się cieszymy i nie możemy się już doczekać aż nasz dzidziuś się urodzi:) Ślubu nie braliśmy ze względu na dziecko bo wszystko z nim związane było już zaplanowane w październiku a o ciąży dowiedziałam się tydzień przed weselem:) pozdrowienia dla wszystkich młodych mamusiek:)

Dziewczyny Juz nie jestem nastoletnią mamą (mam 38lat),dwoje dzieci(córka19lat,syn prawie 3 lata,jestem w 5miesiacu ciązy)Chce tylko Was bardzo prosic,byscie zadbały o swoje wykształcenie.I jeszcze jedno-nie przejmujcie sie złymi opiniami.Niech gadają a Wy róbcie swoje! dbajcie o siebie i wasze maluchy.Pozdrowienia dla młodych mam-kiedys młoda mama.

no to prawda wyksztalcenie jest wazne by cos potem zapewnic dzidzi ja sama mam teraz 19 lat i rocznego synka niestety do niedawna wychowywalam go sama ojciec okazal sie zwyklym palantem przez to przeszlam lekkie zalamanie bo duzo mialam na glowie ale los sie chyba do mnie usmiechnal bo spotkalam cudownego czlowieka na swojej drodze :D jestem podbudowana psychicznie znowu i juz nie sama ze wszystkim znowu mam chec do dzialania bo mam wsparcie tak wyszlo ale jednak mlody wiek to nie czas na rodzenie dzieci ja zazdroszcze kolezankom ze dopiero zaczynaja randkowac a ja siedze z dzieckiem czasami mi zal no ale kazdy ma to na co zasluzyl :P

Czesc. Ja mialam niecale 17lat jak urodzilam mjego kochanego synka.I napewno tego nie zaluje.W 8 miesiacu ciazy wzielismy slub cywilny a 3 miesiace po porodzie wzielismy koscielny. I to byl najwiekszy bląd!!!

Cały czas sie klucimy, to jest straszne.Tyle zeczy mu wybaczylam bo tak bardzo go kocham,z tylu marzen musialam zrezygnowac a wzamian za to spotykaja mnie same przykrosci. nie wiem co mam robic, za kazdym razem jak sie rzotajemy to po tyg. wracamy do siebie i tak w kolko.. POMOCY!!!

Mam 20 lat pierwsza ciąża z której jestem przeszczęśliwa:-D z ojcem dziecka idealnie się układa:-)

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja zaszlam w ciaze w wieku 18 lat a urodzilam majac 19:) Kacper ma teraz 2 latka z ojcem dziecka mamy slub cywilny ,wlasne mieszkanko i jest super nie dlugo 3 rocznica slubu :)

Gość Blondi21
Hej ja mam 21 lat i synka który ma 2latka i 4miesiace. Super mi sie układa z ojcem dziecka po slubie jesteśmy 2 latka i 8miesiecy ;)

Gość Blondi21
mało tu was

Gość nieukiiiiiii
ale się seksują, czy wy naprawde takie ciemne i nic nie wiecie o antykoncepcji, bo jak czytam, że to wpadka to mnie trafia, jak może nie być wpadki jak wy sie wcale nie zabezpieczacie, umiecie tylko giry rozkładać

Gość Blondi21
nie byleś/aś proszony/a o zdanie to po co ten komentarz. Ja np miałam planowane dziecko i wiedziałam co robie.

Gość sylwQ
Witam Jestem studentką i piszę pracę licencjacką na temat Wartości deklarowanych przez nieletnie matki. Ankieta jest anonimowa, mam ją w formie komputerowej i mogę wysłać na e- maila. Jeśli któraś z Was zna taką matkę, lub dziewczynę która jest dopiero w ciąży, ewentualnie sama jest nieletnią matką i zechciałaby taką krótką ankietę wypełnić, byłabym bardzo wdzięczna. Proszę o kontakt e-mailowy ( sylwia.pryszczepko@wp.pl ) , ewentualnie podanie swojego adresu żebym mogła wysłać ankietę. Pozdrawiam

Gość gość
witam, jestem ciągle młodą , samotną i szczęśliwą mamą dziś już 14letniego chłopa:) szukam dziewczyn , młodych mam do projektu fotograficznego, w którym chciałabym sportrtetować was z dziećmi, chętne dziewczyny proszę o info na maila, tu można zajrzeć na moje prace www.codimamaphotography.com

Gość gośćinkaa
Ja mam 16 lat, w listopadzie 17. Mam 15 miesieczna coreczke, mimo ze facet mnie strasznie skrzywdzil wtedy( niejestem z nim ponad rok), pokochalam malutka. Teraz mam meza i jestem w 13 tyg ciazy. Jest cudownie, maz ma prace, mieszkanie, ja siedze w domu z coreczka. Jestesmy szczesliwi ;))