Gość dudadudadudaduda Napisano Lipiec 25, 2011 Witam Cykle miałam zazwyczaj regularne (21-23 dni). Lecz zmieniło się to jakieś 3 miesiące temu. Otóż jeden z ostatnich cykli trwał 27 dni, kolejny znowu 21, następny cykl czyli ostatni trwał 30 dni ( zaczął się 30 maja, zakończył 28 czerwca). Nigdy wcześniej moje cykle nie były tak długie. I teraz mam problem, gdyż miesiączka jak wcześniej wspomniałam miała miejsce 28 czerwca, i do tej pory nie mam następnej ( to już 28 dc). 1 lipca kochałam się z chłopakiem. Zawsze około 10-12 dnia cyklu miałam śluz płodny tj. rozciągliwy. Teraz nagle w tym cyklu taki się nie pojawił, dopiero 18 lipca(21 dzień cyklu) pojawił się śluz, biały mętny, dopiero po 3 dniach stał się przejrzysty i rozciągliwy(o cechach śluzu płodnego). Piersi bolały mnie wtedy przez 2 dni, obsypało mnie jak na miesiączkę, lecz jej nie dostałam. Nie wiem czy jest możliwość, że owulacja nastąpiła u mnie dopiero po 20 dniu cyklu. Czy jest to możliwe? Czy jest możliwe, że owulacja mogła się przesunąć o tak długi okres czasu i miesiączka przyjdzie później? Objawów ciążowych nie mam, tylko strasznie mnie nie pokoi to, że w tym cyklu tak późno pojawił się u mnie śluz. Czy możliwe, że owulacja była wcześniej a nie było jakiegokolwiek śluzu(zawsze takowy był podczas owulacji). I czy możliwe jest, że obecność śluzu w tym dniu cyklu wskazuje na ciąże ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach