Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna111

Doszedł we mnie przez prezerwatywe

Polecane posty

Gość niepewna111

Kochając się z chłopakiem postanowiliśmy , że on dojdzie we mnie. Użyliśmy prezerwatywy, gdy doszedł poczułam hmm tak jakby ciepło spermy przez prezerwatywę. to możliwe? nie była pęknięta ale pościel była troszeczkę mokra ale może on ją dotkną prezerwatywa...nie jestem pewna. i nie wiem czy mam się martwić?? wiem że to głupie ale jest strasznie przewrażliwiona na tym punkcie

Gość niepewna111
głupie...ale czy mam powody żeby się martwić??

Gość PrducentGumek
Prezerwatywa musiała być mokra z wierzchu od Twojej zawartości pochwy -> śluzu ,a dlatego poczułaś uczucie ciepła, gdyż nasienie ma swoją odpowiednią temperaturę i też przez prezerwatywę czuć :) Tylko nie mów, że to był Twój pierwszy raz przez prezerwatywę :)

Gość niepewna111
No to był pierwszy raz...wcześniej dymalim przez baranie jelito...

Gość niepewna111
nie chodzi o to że zazwyczaj się kochaliśmy w pozycji eee na jeźdźca a wtedy gdy dochodził nic nie czułam tzn że doszedł ani ciepła a teraz kochaliśmy się w klasycznej i pierwszy raz takie coś poczułam więc się przestraszyłam że może coś jest nie tak

Gość niepewna111
Hmm no to chyba przestane się tym przejmować chociaż wolałabym żeby więcej niż jedna osoba mnie zapewniły że wszystko jest ok

Gość ala nie ma psa
spoko, też tak mam

Gość umpa lumpa
zawsze sprawdzaj prezerwatywe po stosunku, czy nie jest rozerwana. Jesli byla, to wtedy wiadomo, ze to cieplo to nasienie wewnatrz. Ale zazwyczaj jest tak, ze czuje sie to cieplo przez gumke.

Gość kapibaraa
w razie faktycznego pęknięcia gumki nie zapominajcie o pigułce Escapelle - 72h po stosunku! ;) A tak na marginesie to radziłabym się zabezpieczyć jakąś inną, pewniejszą metodą http://wpadka.pl/metody-antykoncepcji - za dużo się nasłuchałam o różnych przebojach, żeby bezgranicznie ufać prezerwatywom

Gość niepewna111
Dziękuję ;) tabletki to nie bardzo nie chce zatruwać organizmu myślałam już o plastrach bo to chyba jeden z najpewniejszych a zarazem najzdrowszych...też tak sądzicie?

Jeżeli liczysz, że plaster jest zdrowszy to jesteś w błędzie... Ani tabletka ani plaster jak nie chcesz zatruwać organizmu. Taka jest prawda. Ja jednak wolę mieć spokojną głowę i biorę anty.