Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaaaaaaamana

jadę w dłlugą podróz i mam problem z pęcherzem. Proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość załaaaaaaamana

Jadę jutro autokarem do Nicei. Wiem, że w autokarze bedzie WC (choć wolałabym nie latać do niego co 5 minut ) i zawsze będe mogła z niego skorzystać - to mnie troche uspokaja. Niestety zanim wsiąde do autokaru , muszę odbyć 5 godzinna podróż busikiem. Tam nie będzie toalety. Cały czas myślę o tym co będzie jak będę MUSIAŁA zrobić siku. Teraz cały czas o tym mysle i musze chodzić co 15 minut do łazienki bo czuje , że nie wytrzymam . Nie piję od rana a i tak mnóstwo sikam.Co zobić , naprawdę boję się jutra :(

Gość siri
Od dawna tak masz czy dopiero przed podróżą?!

Gość marianna pe
nerwica pęcherza

może chrzań to i kup pieluchę da doroslych.... czasem w marketach ludzi zmuszali do noszenia takich, co się będziesz męczyc.

Gość aneta kier
to kup sobie chociaz prouro, zeby ci sie bakterie nie namnozyly w pecherzu przez to przetrzymywanie - to strasznie niezdrowe... a tak serio, to moze jakas technika relakscyjna, bo to wszystko w glowie siedzi!

Gość jflrd
urusept zacznij brać juz dzis.

Gość sialasialalalal
Też mam ten problem z pęcherzem jak wychodzę z domu to zakladam wklady np firmy facelle są w miare tanie i nieprzeciekają i dyskretne na dluższą mete proponuje pieluchomajty semi są niezle. Ja na samą myśl o wyjściu z domu to sikam ze 3 razy i to w samochodzie już mi się zachciewa a jak pojdę do tesco tam wogóle od tych lodówek jakoś zimno jest i pędzi mnie. Powodzenia.

Gość sialasialalalal
A propos Lazurowego Wybrzeża tam z toaletami jest problem a jak już są to zamknięte, także zaopatrz się w takie rzeczy na wyjazd. Wiem bo byłam i wiem jak to jest biegać po restauracjach i szukać toalety.

Gość kura domowa33
dziwne że nic nie pijesz a musisz do toalety?