Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CocoMedemoiselle

kotka szuka domu

Polecane posty

Gość CocoMedemoiselle

Oddam czarno-białą, roczną kotkę w dobre ręce. Jest zadbana, ułożona i kochana. Z żalem muszę ją komuś oddać, gdyż zmieniliśmy dom na mieszkanie i nie możemy tu trzymać zwierząt. Kot oczywiście dostanie wyprawkę [zabawki, kuwetę, wszystko co u mnie miała]. Nie chcę jej oddawać do schroniska, a niestety nikt ze znajomych nie chce kota. Proszę o pomoc ludzi o dobrym sercu :-D Mam nadzieję, że znajdzie dom i właścicieli[a] u których będzie szczęśliwa. zainteresowanych proszę o kontakt na meila renia7k@interia.pl chętnie wyślę zdjęcia Coco mieszkamy w Manchesterze

Gość 10010..
Co Ty opowiadasz,że nie można kotka trzymać w bloku???? od kiedy???? A może zabawka typu kot znudziła sie co????

Gość CocoMedemoiselle
nie znudziła się. jakimś zrządzeniem losu po staraniu się o mieszkanie councilowskie po 2 miesiącach dostaliśmy takie mieszkanie w bloku i choć mieliśmy w aplikacji, że mamy kota, to dali nam propozycję, którą przyjęliśmy z zastrzeżeniem ŻADNYCH ZWIERZĄT. na czas pierwszej kontroli wywieźliśmy kota do znajomych [ a będzie jeszcze tych kontroli kilka ] podpisaliśmy cały stos papierów że zwierząt nie mamy i trzymać nie będziemy i jest z kotem problem. głównie taki, że jak nas ktoś wyczai że mamy to wylecimy z tego mieszkania ...