Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awantura o kase.

Stomatolog oszukal?

Polecane posty

Gość awantura o kase.

Cześc wszystkim Ostatnio bylam u pani stomatolog i powiedziala , ze czeka mnie leczenie kanalowe 5-ki. Zapytalam o kwote wiec wycenila na 450 zl dolnej 5-ki) Dzis bylam na tym leczeniu bardzo nieprzyjemnym i zarzadala 500zl . Bylam przygotowana tylko na te 450 i tylko tyle mialam w portfelu. Powiedzialam , ze jutro doniose. Nie wiem tak jakos mi glupio. Mam 18 lat i jeszcze nie pracuje, rodzicom tez sie nie przelewa i awantura o te 50 zl na maxa:(

Gość awantura o kase.
Prosze doradźcie cos, bo rodzice nie chca dac mi tej kasy a nie mam skad pozyczyc :( Powiedzieli, ze skoro dentystka mowila 450 to tego mams ie trzymac:( Moja siostra jest ciezko chora i wydali mnostwo na leki to w sumie im sie nie dziwie, aloe ja jzu powiedzial;am dentystce , ze jutro doniose. Co robic w takiej sytuacji?

Gość wyuzdanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no jak nie masz,to nie doniesiesz,proste

Gość awantura o kase.
no bo oni mowia ze skoro pwoiedziala 400 to 400 ze wiecej nie maja... babci nie mam ciotki mam wredne. ehh

Gość hehehe:):):)
donies.wiesz podczas leczenia, czasem moze cos sie zdarzyc-np zauwazy sie dodatkowy kanal czy cos, jakiegos materialu zuzyje sie wiecej. mysle ze nikt nie chcial by Cie naciagnac na te 50 zl...pozycz i donies bo bedzie Ci wstyd przez cale zycie.

Gość co maszzzzzzzz zrobić?
powiedz rodzicom, zeby CI dali :-O a jak nie mają to trzeba było sobie dzieciaka nie robić Mnie nie stać i dzieciaka nie mam :-O nie wyobrażam sobie, zeby moje dziecko miało iść żebrac po specjalistach/lekarzach, bo mi się chciało bzykać i sobie zrobiłam dziecko a nie mam za co utrzymać :-O dentystka CIę nie oszukała tylko być może wykorzystała nowe materiały, których używała, a nowa dostawa była np. po podwyżce cen. Przeciez ona za darmo nie dostaje tych wszystkich materiałów i narzędzi, to wszystko kosztuje.

Gość awantura o kase.
450*

Gość lakinom
prowokacja

heheh a co to jakies prowo? najpierw ze powiedziala ze 450 a teraz 400?:P

dokłądnie! moze wykorzystała więcej jakiegoś materiału. Miała wyleczyć, zrobić tak, zeby było dobrze, a przeciez wczasie pracy nigdy nie wiadomo czego będzie tzreba i ile. przynajmniej nie co do złotówki

Gość cdkkiuiuuu
bez jaj z tymi materiałami, zrobienie zęba kosztuje dentystę 15 zł. Powiedz babie że oddasz jej za miesiąc ,że miało być 450 a ty teraz tyle nie masz

Gość awantura o kase.
to nie chodzi o to, ale mogla powiedzsiec ze od 450 do 500. dla niektorych 50 zl to dosc sporo zwlaszcza jak ma sie inne wydatki

skąd ty mozesz wiedziec ile kosztowało zrobienie jej zęba :-O a poza tym dentystka musi zarabiać co nie? czy za darmo ma leczyć? Ty za free łazisz do roboty cały miesiąc? :-O

taaa zrobienie zęba kosztuje 15 zl...niby skad Ty masz takie informacje co?

sorry, ale chcesz się leczyć to się leczysz, ona nie ma obowiązku przejmowac się ty, ze dla ciebie 50 zł to dużo :-O Postaw się w jej sytuacji, co ja to obchodzi? Ciebie by obchodziło? no al ejak teraz nie masz, a chcesz byc uczciwato idź do niej i powiedz, ze przyniesiesz po wypłacie rodziców bo teraz naprawde nie mają

Gość awantura o kase.
uwierzcie, ze gdybym miala skad wziac tobym dala te zasrane 50 zl. Rodzice sa uparci jak osli, tlumacza ze nie maja ze zycie kosztuje i leki dla siostry i za mego zeba tez placili te 450 zl a tu jeszcze dodatkowo 50 zl trzeba dokladac. dodam, ze dentystka oglada,la wczesniej tego zeba przed leczeniem i robilam tez zdjecie rentgenowskie odplatnie 20 zl

Gość cdkkiuiuuu
wiem bo byłam w hurtowni ze stomatologiem, mówił mi

Gość awantura o kase.
powiedziala ze wyniesie mnie 450 i tyle mi dali rodzice. okazalo sie ze jednak 500 zl. Oni mi na pewno nie dadza

ale mnie wkurwiają tacy ludzie jak twoi rodzice :-O a co dentystkę to obchodzi, ze życie kosztuje :-O jej życie tez kosztuje i jej praca :-=O dobrze wykonała swoją pracę i chce za to pieniądze, jesli dla Twoich rodziców tak cięzko to pojąć to niech sobie pomyślą, ze przychodzi dzień ich wypłaty i nagle zamiast 1500 dostają 1400. Tez by się wkurzyli, a szef by powiedział, ze jego życie kosztuje i on nie ma :-O sorry ale masz głupich rodziców i jak sa tacy honorowi to niechzarobią na utrzymanie dzieciaka skoro już go zrobili a nie wymagają aby wszyscy dookoła dokładalin do ich dzieciaka

Gość nieeee to podbno
i tak CIę nieźle skasowała :O :O :O droższego dentysty nie ma tam u Ciebie w okolicy?

nastepna :-O a skąd ty wiesz co miała robione :-O sami idioci :-O

Gość awantura o kase.
tumanie- gdyby od razu pwoiedziala ze kwota bedzie sie wahac od 450 zl do 500 to rodzice wzieliby nawet pozyczke i by mi dali te 500 zl. Jednak dentystka postawila mnie przed faktem dokonanym tluku. Mogkla od razu powiedziec ze bedzie od 450 - 500zl. Nie obrazaj moich rodzicow szmato

Gość cdkkiuiuuu
wiem na pewno że to dochodowy biznes idiotko

Gość awantura o kase.
ale glab z ciebie. napisalam w pierwszym poscie ze to kanalowka dolnej 5-ki. Powiedziala ze razem zaplace 450 zl . Po leczeniu wyszlo 500zl to do tej "co maszzzzzzzz zrobić? "

Gość cdkkiuiuuu
z dupy mają wytrzasnąć te pieniądze??? dla dentystki 50 zł w te czy tamte to nic. dla niej to jak 50 groszy, niech na drugi raz uprzejmie informuje że to cena w przybliżeniu. jak być poszła do sklepu po fajki i miała nagle zapłacić 20 zł to też by cię huj strzelił

to twoi rodzice to szmaciarze naprodukowali bachorów a teraz żebrzą po kątach :-O niech se jeszcze 5 namachają i marudzą że nie mają za co wychowac :-O nienawidze takiej patologii. to po kiegos lazła do niej skoro tak strasznie cię oszukała :-O mało to dentystów, następonym razem wybierz innego, przyjamniej oszukasz i naciągniejsz innego lekarza

Gość jakopes
Trzeba było powiedziec dentystce,ze na taka kwote jestes przygotowana ,na jaka sie umowiliscie i rodzice wiecej nie zaplaca . Przeciez usluga dentystyczna to jak kazda usługa podlega uzgodnieniu ceny .Uzgodniliscie i powinnas zaplacic te 450 zl.

a pewnie że dochodowy, ty myślisz, z eonbi pracują całymni dniami i mają 600zł? się uczyło, skończyło sie szkoły to się zarabia, a nie jak te tłuki wszytskie skońćzą podstawówki i chcą miliony zarabiać :-O i namachają bachorów od cholery

Gość Wogole to babka Cie chyba
troche naciagnela, 500 zl za kanalowe??? to co masz zlota plombe czy jak? U mnie w miescie u drogiego dentysty cale leczenie kanalowe 350 zl a normalnie po nawet mniej