Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela skorupko

mam 18 lat od dwóch lat mam stałego partnera

Polecane posty

Gość izabela skorupko

i od tego czasu uprawiam seks, do tej pory byłam zawsze bardzo nawilzona, co podobało się mojemu partnerowi. teraz jakiś miesiąc temu mam coraz "skromniejsze" nawilżenie, i piecze mnie troche po stosunku, mimo, że uzywamy prezerwatyw, które co nieco nawilżają. czy nawilżenie kobiety zależy od wieku? gdy jest młoda i dopiero zaczyna zycie seksualne, jest tam "mokra" a potem juz nie? mysle ze tak nie jest, ale ja już chyba przestałam wydzielać śluż, i przez to rzadko się kochamy klasycznie, najczesciej oralnie i mam tylko orgazm łechtaczkowy, a wczesniej mialam pochwowy wiele razy. moj partner zaproponował żel intymny, ale jaki kupić i jak go używać? nasmarować nim prezerwatywe, czy wcisnąć sobie do pochwy? czy nie będzie zadnych komplikacji po tym "ciele obcym" w pochwie? chcialabym by wypowiedziały sie osoby czesto uzywające takich żeli. dziękuje

Gość Czym
Czym skorupko za młodu nasiąknie tym na starość trąci.

Gość izabela skorupko
Dobrze wiedzieć, ale nadal nie wiem jak się do tego zabrać?

Gość czemu masz taki nick
? e ?

Gość izabela skorupko
nie miałam weny, a mój chłopak ogląda właśnie film, w którym ona gra. może ktoś na temat? poproszę.

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne? Może masz jakąś infekcję. Co do żeli to jeśli stosujecie prezerwatywy to wybieraj te na bazie wody. Raczej te jak "najprostsze", bez dodatków smakowo-zapachowo-kolorowych. Mniejsza szansa, że coś Cię podrażni. I nie przesadzaj z ilością, bo ja zawsze jak używam to mam takie wrażenie jakby żelu robiło się więcej w trakcie stosunku. A najlepiej to suchość pochwy skonsultować z ginekologiem.

Gość a czy masz jakies
koplikacj po prezerwatywie?? no wlasnie ;) zelem mozesz nasmarowac pytke i wsadzic wchodzi bez zadnego problemu ;) najlepszy z durexa, pozdrawiam

Gość izabela skorupko
nie Perwersjo, nie uznaje tabletek, napisałam, że od poczatku stosujemy prezerwatyw. myslisz ze ginekolg konieczny? to moze swiadczyc o czymś złym?

Gość ja mialam podobna sytucje
i wzielam zel uzylam i jest teraz cos okej

Suchość pochwy może świadczyć o zaburzeniach hormonalnych. Możesz też mieć jakąś infekcję/stan zapalny, może zaburzoną florę bakteryjną. A może zawodzi podniecenie.

Gość izabela skorupko
to może najpierw zacznę od tego żelu, podniecona jestem, no ale "efektów" nie widać. taki żel można kupić w aptece?

Gość izabela skorupko
poczytałam o nim w Internecie, i chyba nadawałby się. Dziękuję.

Gość izabela skorupko
co to będzie jak naprawdę będe stara..

Gość izabela skorupko
chłopak mówi, że wolałby coś innego ;)

Gość izabela skorupko
co to ma byc?