Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

zgłodniałem : )

Polecane posty

Gość qweopjhgfdcvbn
zjedz moja kupe sosiku

Gość xcvbm,dsdfghj
może indyka byś zjadł, proszek ma to ci da :D

Gość kto chce
pieczonego nietoperza?

No dobra to poudaje Twoją ukochaną na czas zrobienia kanapki, oke? :classic_cool:

eeh wszystko jedno, zdaję się na Twoją kreatywność :P a co tam ciekawego masz w swojej lodówce, hmmm? :classic_cool:

mamy do wyboru suchy chleb, cebule widze,masełko no i resztki serka w plasterkach ale nie dam ci takich rarytasów :classic_cool: ok to co sobie życzysz ?:classic_cool:

MI nie dasz? MIII?! 😭 Ja od siebie mogę dorzucić świeże pomidory, ogórka, parę rodzajów szynki z małej masarni takie nie marketowe, serki topione w kilku smakach, rybki w panierce i bez niej i jeszcze coś zapewne zapomniałam :P plus masa słodyczy. Może spaghetti? Albo Lasagnie? :classic_cool:

Niee nooo... daleko byś do mnie miał trochę :classic_cool: u mnie to lodówka obowiązkowo musi być pełna. No i słodycze też muszą być, chociaż teraz są tylko pringlesy, kinder bueno i jakieś wafle w czekoladzie. Generalnie uwielbiam gotować, codziennie gotuję nawet po pracy tak dla odprężenia już nawet :D To co spaghetti czy lasagnie? Albo może rybka smażona w sosie z papryką? Decyduj się bo serio zaraz pójdę coś odwalić w tej kuchni :D

Dobra to wszystkiego po trochu się zrobi jak ma być syte :D najwyżej Ci brzuch wysadzi ha ha ha :P aaa ogórki małosolne lubisz? :classic_cool:

Właśnie odkryłam w swojej lodówce nawet krewetki :classic_cool: kurfa, kiedy ja to kupiłam? :D

:D Jeszcze mam zimne wino, piwa Lech i Berliner Kindl wiesz co, daj znaka tak z dwie godzinki przed dotarciem do celu, ok? :classic_cool:

Eee no wiesz ja jestem bardzo gościnna, przyjedź to wypróbujemy ten trunek :D Ktoś mi kiedyś tak powiedział ''U Ciebie to człowiek zawsze stuprocentowo znajdzie albo słodkie, albo alkohol" powód do dumy nie ma co :classic_cool: