Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadka co u tadka norkaaaaa

Czy poszłyście kiedyś na randkę z kolesiem który wam się nie podobał

Polecane posty

Gość zagadka co u tadka norkaaaaa

Z charakteru chyba jest spoko, ale z wyglądu mi się nie podoba i czuję, że i tak nic z tego nie będzie...Czy to uczciwe, że tak robię? :(

Gość ja poszlam
ja sie umawialam z chlopakiem, ktory mi sie nie podobal. Ale umawialam sie, bo dobrze nam sie spedzalo razem czas. Jednak nie dalam mu nadzieii by nie sprawiac przykrosci powiedzialam, ze kogos mam. Moze tez chamskie, ale nie chcialam mowic mu wprost, ze daleko mu do mojego wysnionego. Ale to takie gadanie sranie w banie, bo spotykalam sie z nim codziennie od 16 po jego pracy do 22 wieczorem. Ciekawe kiedy wiec mialam czas dla swojego niby chlopaka? ale tak mnie oczarowal ze na pewnej randce to ja juz marzylam o tym by go pocalowac i poczuc jego ramiona jak mnie przytuli. Dazylam do tego jak cholera dzis 4 letni zwiazek. Wiec wszystko odwrocilo sie o 180 stopni

Gość zakochanażona
jestem z takim "brzydalem" już 22 lata po ślubie :-) I jest najlepszym mężem pod słońcem, a ja jestem w nim zakochana jak wariatka - chociaż miłość przyszła później - ale czym dłużej jesteśmy ze sobą tym bardziej się kochamy :-)

Gość pamietaj ze
z ładnego talerza niekoniecznie się najesz;)

Gość ddjdjdhhhhhh
na gównie kwiat rośnie :P

Gość pimpuśsislalalala
zakochanażona w pewnym wieku wszyscy zaczynają być brzydalami:P

Gość zakochanażona
pimpuśsislalalala - masz rację :-) ale jak masz naście lat tego nie zrozumiesz - to jest mądrość, którą nabywa się z wiekiem.