Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

chcieliście seksualnie, to macie

Polecane posty

Błędy robie perw, ale o tym wie już każdy, więc wytykani mi ich nie ma żadnego sensu. Może skoncentruj się bardziej na treści ?

black - byłem cicho do tej pory. I jaki wniosek wyciągasz? Czy to ja niby się Ciebie zawsze biednego czepiałem, czy sam swoim zachowaniem wywołujesz konflikt?

Ale w zdaniu "przeleć mnie" będzie MNIE na końcu zdania :classic_cool:

Ano będzie, bo w tym przypadku MNIE odpowiada na pytanie kogo? co? przeleć. :classic_cool: A Truskawa pytała o MNIE/MI odpowiadające na pytanie komu? czemu? wydaje się. :p :classic_cool: Nie podpuszczaj (kogo? co?) mnie. 😭 :p

No to prosze cię serdecznie o wytłumaczenie mi (bo nie rozumiem) jaki ja konflikt wywouje ? Co takiego zrobiem ? Napisałem ?

słowem zamknięcia - black, masz przywidzenia chłopaku, szczególnie w zakresie budzenia agresji. pewnie chciałbyś wywoływać w ludziach jakieś uczucia, jednak w mej osobie budzisz jedynie odczycie nudy i irytacji z uwagi na przyczepienie się jak psia kupa do podeszwy. nie doszukuj się w moich postach niczego więcej, bo nic więcej tam nie ma. dotarło wreszcie? over & out

Pomarańczowy Skurwysyn - jako filolog, muszę stwierdzić, że jesteś dość błyskotliwy ;-) Aż parsknęłam śmiechem. ;-) Autorze, zostań, fajny żeś ;-)

Ale czemu wystarczy ? rzuciłeś pod moim adresem że wywołuje konflikty, więc bardzo cie prosze o dowody, konkrety. Myślisz że "wystarczy już" załatwia sprawe ? otóż nie kolego ! Łatwo jest oskarzyć kogoś prawda ? to takie proste prawda ?

Black, idziemy na spacer? Złapiesz trochę powietrza, wyluzujesz :-)

warzywa...dziecko drogie, ale pisząc kolejny raz oklamujesz sam siebie ! Wyzwalam u ciebie naprawde ogromne pokłady agresjii :)

Black, dalej nie masz zamiaru nauczyć się pisać? Wykaż trochę troski o czytających Twoje posty. Mało tego, że to bzdury to jeszcze orty walisz :-)

Gość uofca wampiruf
Ostrzegam, blackwater to klasyczny przypadek osoby z urojeniami maniakalnymi, może być niebezpieczny, takie osobniki przeradzają się w klasycznych psychofanów. Żyje w przeświadczeniu o swojej wyższości nad innymi, każda próba wykazania sytuacji odwrotnej powoduje natychmiastowy atak, zazwyczaj bardzo agresywny. Traktować z najwyższą ostrożnością.

S_M - trafiłam na zboczeńca/gwałciciela/mordercę? ;-) Spokojnie, w miejscu publicznym nic mi nie grozi ;-) Sam zrezygnuje po godzinie, jak będzie miał dość mojego trajkotania ;-)

uofca wampiruf - Myślę, że i z takim przypadkiem sobie poradzę, przynajmniej nudno nie będzie ;-))) No chyba, że to jakiś smarkacz ;-)