Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

chcieliście seksualnie, to macie

Polecane posty

Przeczytałam artykuł o meżczyźnie, którego żona bije (Angora 24/2011) Zastanawiam się, czy nie byłeś czasem bohaterem tej opowieści. "Raz pobila mnie tluczkiem do mięsa. Wylądoałem w szpitalu z podejrzeniem urazu czaszki." To by tłumaczyło twoją niepojętą głupotę. :classic_cool: Badź grzeczny, bo dostaniesz kablem od prodiza. :classic_cool: Grzegorz = Blackwater? :classic_cool:

ciacho z masą budyniową,krówkową i ptasim mleczkiem z herbatnikami i polewą:) PS Ty świntuchu,nie dość,że chcesz moja kanapke to jeszcze mam Ci ciągnąć?:D

Truskawka, same wysokoglikemiczne węglowodany z izomerami trans. Najgorszy syf jaki wyprodukował przemysł spożywczy :-) Smacznego :-)

Jakie mi mamełłe przywiozła ostatnio ciasto. :O jak nie jem na ogół to wpierrdoliłam cały kawałek. Z masą krowkową było i z taką pyszną śmietankowa pianką. Idę po Jeżyki. :O

Nawet Autorowi nie chciało się słuchać tego wrzucania na siebie wzajemnie :/ Nie dziwię się. Czy jest tutaj przynajmniej jeden temat, w którym ludzie mówią normalną polszczyzną i w miarę trzymają fason?

Bella, coś tam dałoby się wygrzebać :classic_cool:

wiem,że ciacho kaloryczne i niezdrowe,ale kalorie spalę ciągnąc:D Vera moje ciacho dokładnie takie jak od Twojej mamy:) masz jeszcze jakieś zyczenia PS?:P

Pomarańczowy Skurwysyn - Omijam takie towarzystwo. Oczywiście, każdy coś tam czasem brzdęknie, normalne, ale nie toleruję ludzi używających wulgaryzmów jako przecinka. PS. jestem językoznawcą (chociaż nie języka polskiego), ale być może jest to moje spaczenie i się czepiam, jednak mimo wszystko powyższe wpisy nie są normalną polszczyzną. Właściwie zależy kto jak definiuje pojęcie "norma"...

ho ho ho nazbierało się:D:D:D ja przewiduję dziś na obiad tylko jajko sadzone z ziemniaczkami z koperkiem i łogóraskiem:)

Wiesz co to izomery trans? To najwyżej przetworzone tłuszcze, o których nasz organizm nie ma żadnej informacji i nie wie jak je przetwarzać. Przy niedoborach np DHA (kwas który jest w rybich tłuszczach) te tłuszcze trans ładowane są do mózgu, gdzie nie powinno ich być. W połączeniu z węglowodanami które powodują duże wyrzuty insuliny, tłuszcze te są ładowane też pod skórę, czyli rośnie brzuch, dupa... cokolwiek :-) Nie ma tu bezpośredniego przełożenia "zjem > spalę". Ale każdy je to, co lubi :)

No właśnie, Bella. Inna jest norma polszczyzny mówionej, inna książkowa, inna w mailach, jeszcze inna w SMS-ach. To tutaj, to jest pi razy oko norma kafeteryjna :P

Kocham moją Mamę. ❤️ Szkoda tylko, ze jestem brutalnie podobna do ojca. 😭 Jedyna różnica jest taka, ze mój tate miał dobrze gadane. Do dzisiaj przechowuję rękopis do sądu w którym wyzywa lekarza od neptykówi fleczerów. A ja tylko o kurew i chooyów potrafię. 😭

Nie pisał donosów. :D Założył sprawę lekarzowi , który go leczył a potem umarł. :( Mój tateł był przezajeeeebisty. 😡 I masz wpierdól! 😡

Gość domyślamy się iż
był tak przezajebisty jak ty :o ziemia nie udźwignęłaby was oboje,niestety...

verusiu. 😴 wykurrwiaj pedale. :D Kiedy ja nazwalam siebie zajeebistą? :D Link, screen albo jesteś pierrdolonym w dupę przez psa mitomanem. Ojej, jesteś mitomanem. :D

PS tak tu na forumie?! never!! ide kroic natkę😴 Black ja jestem miła i uprzejma dla wszystkich:):):)

Zdzichu. Jak zadawałem pytanie tobie to siedziałeś cicho, a terz jak z tobą nie rozmawiasz to ty zamiast truskawki odpowiadasz. Powiedz jakie masz problemy ? może pomoge ? :) Vera mysiu pysiu ty moja :) złość piękności szkodzi a w twoim przypadku to wszyscy wiemy jak jest..:) Nie denerwj się tak skarbeńku :)