Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

chcieliście seksualnie, to macie

Polecane posty

Jeszcze pragnę zauważyć, ze Warzyw jest od ciebie starszy, tumanie. 😡 I z szacunkiem do niego. 😡 albo będziesz miał ze mną do czynienia. jak Ci z cycka pociągnę to umrzesz. :classic_cool: Niech mnie ktoś ubierze i kopnie w duupę. 😭

A mogę kopnąć w dupę jak jeszcze jest rozebrana? :classic_cool:

Ja tylko chciałem żeby zdzichu mi wytłumaczył dlaczego uważa że ja wywoluje konflikty ! Ale wy lubicie atakować sforą ! masakra :) vera a tak na marginesie, to wypierdalać możesz ty :)

Obmyśliłam plan i idę, ale nie teraz. Spokojnie. :classic_cool: Muszę wyjsć z domu, do ludzi i do świata, bo ochuujam w domu. :O od soboty nigdzie nie byłam, jeśli sklepu i porannego biegania nie policzę. :O

blackwater1981 - no zadziorny jesteś, pomyśl logicznie, nawet ja (bez uprzedzeń do Twojej osoby, jak pozostali) zwróciłam Ci uwagę. Stać Cię na krytykę, ale nie jest ona konstruktywna. Zmień nastawienie - inni zmienią do Ciebie stosunek. Albo zmień login i będziesz znów fajny. Eh.. taki jest już Internet...

Dla ścierwa mam więcej szacunku vera niż dla ciebie czy warzywa, a jak jesteś taka mocna w gębie to zapraszam słoneczko :)

Dobra, też sobie idę, wyszło słońce... ;-) Miłego dniaaaaaaa ;-)

Zapraszasz mnie? Bedziemy się bić.."mężczyzno" Przyprowadź swoją babę, chętnie jej opowiem, co chłopak robi na forum erotycznym. :classic_cool:

"Albo zmień login i będziesz znów fajny." Musiałby jeszcze podszkolić się w ortografii. :D

Bella musze, no chyba że przeczytaj ten temat od początku i powiedz co złego zrobiem ? wytłumacz mi to ? A ostro byo dlatego ża nagle wszyscy się do mnie przyczepili.

Black, chciałabym zauważyć, że od samego początku jestem w temacie... I oceniam Cię obiektywnie. :-)

Stop,stop,stop !!!! reasumując...................(w miejsce kropek wpisać epitety które tak lubicie używać pod moim adresem) :)

Gość uofca wampiruf
Rycerz w śniącej zbroi normalnie :O Posługuje się nickiem nawiązującym do paramilitarnej organizacji, a w rzeczywistości to zwykły cham i burak, na dodatek pełen kompleksów, z rozwalonym życiem prywatnym (bo po co szukałby kochanki). Proponuję zignorować przygłupa, może umrze śmiercią naturalną.

Gość Hawaiian Girl
Szukać może nie szukasz już. Nie zmienia to jednak faktu, że jesteś żałosnym śmieciem, który problemy z erekcją próbuje odreagowywać, obrażając cały świat :O Nawet najgorszy wieśniak nie odezwałby się do kobiety w taki sposób :O Jesteś kompletnym zerem, degeneratem z patologii i niczym więcej :O