Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carreau

Związek ze starszym partnerem - jakie są wasze doświadczenia?

Polecane posty

Chciałabym skłonić do refleksji kobiety, które weszły w związek z dużo starszym mężczyzną. Jak czujecie lub czułyście się w takich związkach? Czy coś was zaskoczyło pozytywnie lub negatywnie? Czy wasze oczekiwania zostały spełnione? Uważacie, że dojrzały mężczyzna może dać kobiecie więcej niż młody chłopak? A może odwrotnie, czy dojrzałemu brak czegoś co ma w sobie ten młodszy? Jak oceniacie swoje przeżycia?

Gość teges reges
zawsze zwiazek ze starszym facetem jest ciekawszy niz z mlodym mlokosem

Gość asiekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja bylam w zwiazkach ze starszymi i z rowiesnikami wszedzie sa plusy i minusy,ze starszym jest ciekawiej,sa juz zyciowo doswiadczeni maja wszystko poukladane ale z drugiej strony maja tez juz swoje starokawalerskie wady takze nie jest powiedziane,ogolnie uwazam ze to nie wiek ma znaczenie ale to co ma sie w glowie :)

Gość mruczadełko
Na dwa takie związki- jeden byl do niczego (16 lat różnicy wieku), drugi jest super i trwa do dziś (11 lat różnicy wieku). Tak jak już napisano- liczy się sam czlowiek, nie jego wiek. Plus bycia ze starszym- chce stabilizacji i nie rzuci wszystkiego w cholerę. no chyba że andropauza mu na głowę padnie ;-)

Gość Girlanda
Do dupy. Starszy jak sie napali na mloda, a nie pojdzie za tym jego uczucie, to nabierze wiatru w zagle i zacznie nadmiernie wierzyc w swoje sily i dopiero sie rozochoci. Takie mam niestety doswiadczenia.Bylam 18 lat mlodsza a on wcale nie wygladal na swoj wiek. kobiety na niego lecialy, dobrze o tym wiedzial. i kreci na boku, a ja to spokojnie znosze.