Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odDos

Odpowiedz apropo 'niskiej samooceny'

Polecane posty

dtp jestes czlowiekiem ktory niekoniecznie musi miec cos do powiedzenia ale wypowiedziec sie musi zeby sie do kogos przypierdolic i wbic szpileczke ja tu nikomu zlotych rad nie daje a moja stopka nie jest moja filozofia zyciowa, chcoiaz wiem ze sa ludzie ktorzy wg niej postepuja tylko nie bierz tego doslownie bo zaraz sie przyczepisz ze pewnie fani 2paca:-O

"Tylko zamiast czekać w kącie nie wiadomo na co i kogo (bo nie zawsze się doczekasz..) lepiej zacząć pracować nad sobą będąc nawet singlem.." Darker, czytaj do końca ;)

"niech mi ktoś odpowie- jaką samoocene może mieć facet, który notorycznie przez całe życie NA KAZDYM KROKU jest olewany przez kobiety? i zadna go nie chce... ?? czy ja mimo to mam udawac, ze jest zaj**iscie i wkręcac sobie, ze jestem zaj**isty??" Z takim podejściem, to faktycznie żadna Cię nie zachce. Nie możesz przepraszać za każdy swój krok i zachowywać się tak jakbyś był nic nie wart, bo ludzie to wyczują i potraktują jak śmiecia. :(

"czy ja mimo to mam udawac, ze jest zaj**iscie i wkręcac sobie, ze jestem zaj**isty??" Nie, ty masz w to wierzyć ;) Jak będziesz udawać to każda prędzej czy później się połapie...

Gość aneta ty juz jestes smieciem
zjebie

"Nie, ty masz w to wierzyć Jak będziesz udawać to każda prędzej czy później się połapie..." To mu pomogłaś. Lepiej było zamilknąć.

Autor napisał, że stawia na realizm, więc już chyba zbyteczne są takie "porady".

Gość direction to perfection
' dtp jestes czlowiekiem ktory niekoniecznie musi miec cos do powiedzenia ale wypowiedziec sie musi zeby sie do kogos przypie**olic i wbic szpileczke' Tamari, mialam wprawdzie spierdalac, ale nie moglam sobie podarowac i musialam wrocic. rozgryzlas mnie. moim jedynym zadaniem tego dnia bylo wqrwienie telephone i wpedzenie autora watku w jeszcze wieksze kompleksy ;) pzdr

nie to mialam na mysli ale czepialska jestes rowniez pozdrawiam

Gość do tego od 90_210
Drabinie już nic nie pomoże. :O

do tego od 90_210 "Drabinie już nic nie pomoże." Hmm dopracowałam swój pseudonim zmieniając pozycję tej zacnej pałki, teraz jest po środku, tak więc to już nie było do mnie. :)

Gość tego zjeba po prostu nikt nie
chce,stad jej ciagly pobyt na kafe

tego zjeba po prostu nikt nie "chce,stad jej ciagly pobyt na kafe" Oczywiście podpisuję się. Przegrałam życie z kretesem. :)

Gość dlatego pozostaje jej tylko
top z prawiczkami :D:D:D[ tez nie lubie tej skretynialej sraki] :D

Gość kto by jąchciał...może down
;)

Gość a jak darker
Ci się wiedzie z dziewczyną?