Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Wasz dzisiejszy nastrój??

Polecane posty

jacek i agatka to nie bajka mojego pokolenia ... reksio,bolek i lolek,słoń dominik,baltazar gąbka rumcajs,wilk i zając,Myszka miki i kaczor donald na Boże Narodzenie to i owszem ;)

no tak do pokolenia Dzieci Kwiatów ,to nie należysz:D A fajnie było :D

xyzed nie krępuj się możesz śmiało opowiadać co pikantniejsze szczegóły:P

o lusia też przyszła poczytać o szalonych czasach dzieci kwiatów : :classic_cool:

moze i warto poznać jakieś wspomnienia z przedstawiciele pokolenia rodziców ;-) my to już bardziej pokolenie X, część młodości przed MTV

fakt życia uczyłyśmy się na bravo girl

zalęzy w jakiej tematyce bravo girl dla wielu nastolatek w czasach tematów tabu było wręcz wybawieniem inaczej musiałyby czekać aż do pojawienia się kafeterii, żeby wiedzieć, że dzieci nie biorą się z kapusty:P

swoją drogą pamiętam pierwsze nauki o seksie pt. tatuś i mamusia przytulają się blablabla a potem zdziwienie skąd pytania o to, czy jednak z drugą, zaszły w ciąże przez spodnie

Ike, widać za słabo szukałaś wiedzy i taka Wisłocka nic Ci nie mówi" To chyba kazdy czytał ( a raczej oglądała) za dzieciaka ;) oczywiscie oprócz paru dzieciaków z Białostockiego :P

eeee w "dzieła' wislockiej wtajemniczyła mnie siostra cioteczna starsza o dwa lata:P

wzięłabym do siebie ten nieudany żart regresa ale na szczęście ja byłam z łomżyńskiego :P

no do dziś łomża nienawidzi białegostoku kiedyś chcieliśmy z mężem kupić samochód w łomży to facet wprost powiedział, że on śledziom nie sprzeda ile ja mu się natłumaczyłam, ze ja to w zasadzie scyzoryk a moja mama kalosz

No Wisłocka to hit lat 70tych :D:D:D:D:D pamiętam jak z kumplami studiowaliśmy meandry wiedzy uczuciowo-seksualnej :D:D:D:D

a owszem :D:D:D:D aczkolwiek nie grupenseks ino każdy indywidualnie ,a że u niektórych kończyło się na bajeczce o pałacyku i latarynce,to już inksza rzecz :D:D:D:D:D:D

Tego się nie da rozwinąć, to trzeba było przeżyć :D Niestety było ,minęło i nie wróci :o

Gość to blisko
chyba 9,6na 10, jest całkiem nieźle:P