Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wartościowy_facet 29

Dziewczyny sa totalnie głupie bo wybieraja nie tego co trzeba a pozniej placza

Polecane posty

Drogie Panie! Jesteście sobie same winne!! Za młodu patrzyłyście tylko na wygląd, lans i kasę a nie na to co możecie mieć w przyszłości i jakiego mężczyznę. Tych, którzy są coś warci omijacie z daleka bo wolicie wysokich i przystojnych mężczyzn z którymi można się pokazać wśród takich samych idiotek jak wy, którzy za zwyczaj mają siano zamiast mózgu. Dopiero potem doceniacie co tracicie ale na związek z wartościowym facetem już jest za późno z kilku powodów. Obserwuje sobie Was kobiety na co dzień i jestem zażenowany Waszym podejściem. Narzekacie i płaczecie, że Wasz mąż to jest taki i taki i, że macie go dość! Ale jak miałyście okazję związać się z wartościowym facetem to wybieracie tylko i wyłącznie walory estetyczne a taka krótkowzroczność jest bardzo zgubna. Powodzenia Wam życzę na polu załatwiania sobie pomocy z MOPSU a co do facetów, nie dziwcie się, że odrzucają waszą "wielką miłość" skoro jesteście po przejściach i niekiedy z inwentarzem :o Trzeba było myśleć wcześniej, ale chyba to nie jest waszą mocną stroną 🖐️ P.S. Niech to będzie przestrogą dla młodych dziewczyn, ale pewnie Was to nie rusza bo najważniejsze, aby facet był taki słodziusi, męski i aby koleżanki wam go zazdrościły :o

Gość proekozielona
o jezu kolejny alfa i omega

Gość ochy i achy
rzuciła Cię jakaś?:D

Gość ale to normalne, jak ktos
za to dla ciebie wyglad u kobiety nie ma tak wielkiego znaczenia jak charakter, buahaha

ale przeciez tak samo jest z mężczyznami. wybierają kobiety z którymi potem nie są szczesliwi, kobiety nie lubiejące seksu, skromne, szare myszki a potem brakuje im spontanicznosci.

Nie rzuciła, ale przyznaję, że mam kilka takich przykładów, jak to ja się starałem o pewną dziewczynę dla której byłem dosłownie śmieciem. A po kilku latach okazało się, że one wróciły w moje łaski. Ale albo z brzuchem, albo już z dzieckiem, i przymilały się jak nie wiadomo kto. Wcześniej traktowały jak śmiecia a teraz były gotowe od razu do łóżka wejść. Czy to normalne ? A jak odrzuciłem taką z wiadomego powodu to oburzona i wyzywała mnie, że jestem nienormalny bo najpierw chciałem a teraz nie chce a na dodatek nie ma we mnie serca bo odrzucam miłość samotnej matki :D Jak można być takim głupim ????

Gość proekozielona
kobiety nie lubiejące seksu, skromne, szare myszki a potem brakuje im spontanicznosci. DOKŁADNIE Vanessa to hipokryci kiedys osiecka napisała ze Polacy moga znieść nude i mróz w łozku a bron boze nie mogą marudzacej baby w zyciu codziennym natomiast Francuzi toleruja mały dramatyzm w zyciua w lozku nudy i zimnej klody nigdy. Ehh....

Gość proekozielona
owodu to oburzona i wyzywała mnie, że jestem nienormalny bo najpierw chciałem a teraz nie chce a na dodatek nie ma we mnie serca bo odrzucam miłość samotnej matki Jak można być takim głupim ???? hehehe... jednak laski to perfidne małpy, usmiałam się My fajne dziewczyny mówimy takim S..M wyraźne NIE Nie życzymy sobie szargania naszym kobiecym wizerunkiem przez takie Bitch.

Ja sobie tego nie wymyśliłem. Trafiałem na kilka takich lasek. Co z tego, że bardzo ładne i zadbane ( zero obrzydliwego tłuszczu ) jak w mózgu siano :o

Gość proekozielona
nie szanujesz kobiet, traktujesz jej instrumentalnie to masz na co zasłuzyles

Przepraszam bardzo, w którym miejscu traktuję kobiety instrumentalnie ? Proszę napisz mi bo ja jakoś tego nie widzę :o Jeśli nie napiszesz nic znaczy, że to co napisałaś jest niczym nie popartą brednią sfrustrowanej grubej ( ?? ) dziewczyny :P

wartościowy_facet 29 Ja sobie tego nie wymyśliłem. Trafiałem na kilka takich lasek. Co z tego, że bardzo ładne i zadbane ( zero obrzydliwego tłuszczu ) jak w mózgu siano to przykład instrumentalnego traktowania a recepta dla ciebie prosta ;) weź sobie taką z tłuszczem i juz ;)

Gość niedobrze_mi
"zero obrzydliwego tłuszczu" i kto tu patrzy na wygląd?

Przepraszam, ale gdzie tu jest przedmiotowe traktowanie ? Szczupła sylwetka to coś normalnego a niestety obtłuszczone ciało to zaniedbanie. Więc jak masz do wyboru ładne jabłko a jakieś zgniłe to które wybierzesz ? I to nie jest traktowanie instrumentalne tylko normalny wybór NORMALNEJ DZIEWCZYNY. Ja jestem normalny więc i normalne zadbane dziewczyny wybieram. Czy to coś złego i to ma być traktowanie instrumentalne ? :o Lecz się jak tak myślisz :o

Gość proekozielona
no jasne jestem gruba i beznadziejna ;)) pasuje? traktujesz instrumentalnie i tyle i jestes pusty na dodatek

Wybaczcie drogie dziewczyny, ja tu tylko patrzę na figurę. To jest na prawdę podstawa. Sorki ale nie jestem zoofilem aby spotykać się z grubą dziewczyną :o Wszędzie jest tak wiele umiejących o siebie dbać dziewczyn że nie muszę...babrać się w gównie :o Figura to podstawa a i nie ma to nic wspólnego z przedmiotowym traktowaniem bo takie ma miejsce TYLKO WTEDY JAK PATRZY SIĘ POD JAKIMS PONADNORMALNYM KRYTERIUM a chyba zadbana sylwetka to coś normalnego dla zdrowej psychicznie dziewczyny prawda ? Więc o co chodzi z tym przedmiotowym traktowaniem ? :o

Gość SingielkaZwyboruDzisiaj;-)
Panie mądraliński, a Pan jeszcze nie na Teneryfie?;-) Nie jestem gruba to po pierwsze! Głupia też nie bo mam wysokie IP;-) o zdolnościach parapsychologicznych już nawet nie wspomnę;-)

Gość ruchaj sarenki
sarenki są szczupłe i mają ładną figurę. A, sorry, nie jesteś zoofilem.....to może martwe sarny? :)

Gość proekozielona
cala wypowiedz świadczy o instrumentalnym mysleniu o kobiecie lubisz takie, szczuple ok ale to nie zmienia faktu, ze w postrzeganiu kobiety instrumentalnie o niej myslisz (najwazniejszy jest tylko wyglad!) nie rozumiem po co ci madra, majaca cos do powiedzenia przeciez lubisz siano w mozgu, to drugorzedna wartosc w kobiecie dla Ciebie masz kompleksy i tyle i pewnie srednio w spodniach

Mam 40 lat tak powaznie

Gdzie ja napisałem, że najważniejszy jest TYLKO WYGLĄD ? Skąd to wnioskujesz i na jakiej podstawie ? Dla mnie figura jest bardzo ważna ale nie jest to nr 1. Jednak od tego zaczynam wybór kobiety a wtedy patrzę na resztę cech wybranki. Co nie zmienia faktu, że podobają mi się szczupłe dziewczyny a na widok grubych robi mi się niedobrze. Ale nie o to chodzi. Dlaczego od razu piszecie mi tu o jakiś sarenkach ? Sugerujecie, że lecę na chude panny a to nie prawda. Czy poza kaszalotami a chudymi pannami nie ma już nic pomiędzy ? :o

Gość proekozielona
jak widac nie ma

autorze rozumiem Cie, ja tez osobiście nie wzięłabym faceta z grubym brzucholem

Gość SingielkaZwyboruDzisiaj;-)
Aha 40?;-) Mnie okłamać jest bardzo trudno, jest to wręcz awykonalne;-) Takie puste dziewczyny jak te, które miałeś okazję poznać to aż trudno uwierzyć, że takie istnieją! Osobiście nie utrzymuje kontaktu z laskami na takim poziomie umysłowym!;-) Może jakieś upośledzone?;-) Czasami wystarczy o jeden chromosom więcej;-)

Gość proekozielona
ale jaki Ty masz własciwie problem ? sugerujesz ze atrakcyjne kobiety sa od razu glupie? najpierw sie zalisz pozniej wyzywasz o co chodzi?

No cóż, są głupie laski, tak jak są głupi faceci nie widzący winy w sobie ;)

Gość proekozielona
Ale jak miałyście okazję związać się z wartościowym facetem to wybieracie tylko i wyłącznie walory estetyczne a taka krótkowzroczność jest bardzo zgubna. Powodzenia Wam życzę na polu załatwiania sobie pomocy z MOPSU a co do facetów, nie dziwcie się, że odrzucają waszą "wielką miłość" skoro jesteście po przejściach i niekiedy z inwentarzem poucza jak wyzej wielce wartosciowy, widocznie nie jestes wartosciowy skoro fajne kobiety Cie nie chca sadzisz ze kazda atrakcyjna ma ch..wego faceta? Myslisz sie. Pewnie masz cos w sobie co odpycha fajne, mile, madre i ladne Panie, wyczuwaja zapewne Twoje powierzchowne zawistne podejscie do zycia.

Gość refforma_..
Co my biedne zrobimy skoro Ty tylko jeden jesteś? Reszcie zostają bezwartościowi.

Gość idz spac to nie bedziesz
"rzuciła Cię jakaś?" moze i go rzucila ale to nie zmienia faktu ze jestescie idiotkami:D no dobra moze nie wszystkie ale wiekszosc:D