Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnowlosa

Problem z zajściem w ciążę - owulacja

Polecane posty

Gość relice
ja co prawda nie używam żadnego komputerka jeszcze, ale jak zobaczę efekty czarnowłosej to trzeba będzie się zastanowić...bo jestem w podobnej sytuacji

Gość ekxpertyza kafe
w czasie owu ma się ogromną ochotę na sex, pojawia się więcej wydzieliny-wrażenie, że jest mokro

Gość relice
No ja mam właśnie tak, że nie mam ochoty na seks praktycznie nigdy...jakaś taka aseksualna jestem, a jeśli chodzi o śluz to mokro mam praktycznie cały czas ;/ mam po prostu dużo śluzu...nie wiem może to jakieś zaburzenia hormonalne

Gość parolinka
Cały czas masz tak dużo śluzu? może udaj się do lekarza. czarnowłosa jak masz problemy z owulacją, może zdecydujesz się na CLO i oprócz tego ten testerek by określić czy owulacja jest?

Gość relice
Pójdę do tego lekarza i się zapytam i o CLO i Afrodytę :) Dzięki :)

Gość switezianka23
Możesz spróbować z tym Cyclotestem. W sumie nic nie tracisz. Ale najważniejsze to powinnaś skontaktować się z lekarzem. Też używam komputera cyklu, ale nie mam problemów z owulacją

Gość czarnowlosa
Zauważyłam, że zamiast problemach z owulacją urządziłyście sobie pogawędkę tylko o Cycloteście :) Szkoda, ze nie mogę tematu zmienić :) Dalej jestem zadowolona :) zobaczymy jak się to przełoży na fasolkę w brzuchu

Gość na kwiatuszku biedronka
Czarnowłosa czy jak jak mi się cykle różnią kilka dni to też mogłabym go używać?

Gość czarnowlosa
Tak, dopiero jak cykle są dłuższe niż 45 dni to są jakieś przeciwwskazania, więc spokojnie :) ja też nie mam cyklu książkowego

Gość mmarcyskaa
Cycoltest to to samo co Bioself? bo bioself jest tanszy i chciałabym kupić

Gość czerwony kapturr
Nie to nie jest to samo. Bioself to taki bardziej termometr i ma mniejszą skuteczność. Już lepiej kupić coś porządniejszego

Gość bialamasajka
No ja właśnie go zamówiłam, ale pisałam o tym w innym wątku, więc nie będę powtarzać :) Zobaczymy jak się bedzie sprawował :)

Gość bialamasajka
Czarnowłosa jak tam starania? Cyclotest się sprawdza?

Gość czarnowlosa
Hej, dawno mnie tu nie było :) Póki co jeszcze fasolki nie ma, ale cyclotest mi się co raz bardziej podoba. Mam nadzieję, ze w następnym zobaczę dwie kreseczki :)

Gość vau pe
Przejrzałam różne fora internetowe i zdecydowałam się na afrodytę. Mam nadzieję, że pomoże w staraniach o dziecko. Życzcie mi powodzenia

Gość bialamasajka
To powodzenia :) życzę szczęście :) daj znać jak tam się sprawuje. Dziewczyny inne też jej używają i są zadowolone.

Gość dimlondwen_818
Hej zaczełam starania we sierpniu 2011 roku niestety nic...okazało się zę mam torbiele funkcjonalne na prawym 5 cm i na lewym 3 cm...niby nic groźnego ale skutecznie uniemożliwiło mi to zajście w ciąże.. brałam primolut przez 20dni potem dostałam okres tak jak miało być niestety torbiele znikneły ale okazało się ze prawy jajnik cały pokryty jest małymi torbielami lekarz stwierdził że ma budowe policystyczną i jest powiększony... powiedział także ze mogę nie miec owulacji choc torbiele wskazywały by na to ze ona jednak jest... Teraz mam czekac na okres i mam przyjsc w 10dniu cyklu na badanie sprawdzające czy mam owulacje... Czy to może być zespoł policystycznych jajników jak myślicie jezeli tylko jeden jajnik jest nieprawidłowy a drugi oki... Jesli okaze sie ze nie mam owulacji bede miała zrobione wszystkie badania hormonalne jesli na dal nie bedzie małej fasolki na badanie zostanie wysłany mój mąż co myślicie o takim leczeniu..? Czy ktos był w podobnej sytuacjii.? Wiem że są sprzeczne informację dotyczące PCO.. Sama nie wiem co juz mam mysleć...

Gość gość
Brunet 185 cm, przystojny, zdrowy, gr. krwi: B RhD + , 33l, wykształcony, pomoże bezinteresownie w poczęciu. Gwarantuje pełną dyskrecje i anonimowość. Zainteresowaną panią lub parę z Krakowa lub okolic proszę o kontakt: korser@interia.pl

Gość gość
Mąż powinien być przy Każdym badaniu u ginekologa obok ciebie nawet gdy jesteś na fotelu i być przy porodzie można się wstydzić męża. Do tego bardzo często bezpłodności jest przyczyną zła dieta.

Gość gość
Zgodzę się z tym że dużo par ma problem z zajściem w ciążę bo nie trafia w owulację i tyle. Mi Ovu Control bardzo pomógł w określeniu kiedy w cyklu mam największą płodność. Mogę polecić ten wynalazek, bardzo prosty w obsłudze z wygodnym powiększeniem wyniku widać wszystko czarno na białym.