Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegnajcie00000000

Leki nasenne i skok z mostu

Polecane posty

Gość zegnajcie00000000

Czy to by załatwiło wszystko? Czy utopiłabym się bez bólu czy obudziłabym się z powodu wody w płucach? A może lepiej wynająć zabójców żeby dwoma strzałami w głowę pozbawili mnie życia? Straciłam sens.. chcę być blisko chłopaka, którego straciłam kilka dni temu... ;(

Gość She.e
hm..moze najlepiej lyknąć za duzo tabletek i zasnąc..?

Gość kk2
Pomysł dobry, tylko jakich..

Gość daj polizac
szpareczke przed smiercia...co ci zalezy

Gość She.e
Ja sie na tym za bardzo nie znam..probowalam kiedys z zyletka i dalej tu jestem heh. poszukaj na necie silnych lekow na sen

Gość anka8889
myslisz ze facet ktory cie kochal chce zebys to zrobila ? napewo nie.

ludzie kurrrrrrrrrwa! Jesteście normalni?!! dziewczyna piszę takie coś a wy jej radzicie jak najlepiej się zabić! Boże zwyrodnialcy! Autorko to nie żadno rozwiązanie, ile masz lat?

Gość zegnajcie00000000
nie chcę sie ciąć bo to jest ból... Chcę szybką, bezbolesną i pewną śmierć... ;( Chcę pogadać z księdzem bo na psychologa nie mam kasy.. Chcę wiedzieć, czy po drugiej stronie nieba coś jest, czy spotkam się z moim ukochanym... ;(;(

Gość zegnajcie00000000
Mam 18 lat... Byłam z nim 3... Zakładałam już dwa tematy tutaj... "'Jest mi tak cholernie cieżko... ;(

Gość She.e
Ja tam ją rozumiem...kazdy tak gada a pozniejdziewczyne odwiedziecie od tego pomysly i zostaje sama...ehh..nie jestem za tym ale co zrobisz..jej zycie..:(

She.e -> przepraszam ale nie będziesz miała wyrzutów sumienia? ona jest młoda, pisze że straciła chłopaka kilka dni temu. Widocznie ma depresje ale wyjdzie z tego i będzie jeszcze szczęśliwa. Ludzie no opanujcie się. Autorko chcesz porozmawiać?

nie popełniaj samobójstwa to największy błąd jaki możesz zrobić. Wiem co czujesz mój chłopak został zamordowany po prawie półtora roku znajomości przez takiego jednego łajdaka, miałam wtedy piętnaście lat, też przeżywałam bardzo ciężkie chwile, zaczęłam popadać w obłęd ale nie chciałam się leczyć w szpitalu psychiatrycznym dopiero mama mi uświadomiła że krzywdzę samą siebie. Samobójstwo nie jest rozwiązaniem, odszedł i musisz się z tym pogodzić, ja się tak staram zrobić, brałam trzy śluby cywilne za każdym razem zawód ale wieżę że będę szczęśliwa i mam nadzieję że z tobą będzie tak samo :)

Gość zegnajcie00000000
Chcę porozmawiać z kimś kto przeżył tą samą sytuacje... Czy poradził sobie, czy jakoś dał radę pokonać ten ból... On był moim byłym ale był pierwszą moją miłością, przeżyłam z nim bardzo wiele... Od kilku 3 miesięcy nie jesteśmy razem... Od dwóch jestem z kimś innym... Obecny mnie bardzo kocha, płacze gdy widzi jak cierpię... Ale ja dopiero teraz zrozumiałam, że wciąż kocham byłęgo... przykro mi, gdy patrzę w oczy obecnemu i mówię mu, że nikt się dla mnie nie liczy tylko on i że bardzo go kocham... ;( Tak bardzo bym chciała umrzęc... boję się tylko że po drugiej stronei nic nie będzie, że mama będzie cierpieć ... ;(

ulżysz sobie śmiercią a widzisz skrzywdzisz mamę, rodzinę, przyjaciół. Nie można być takim egoistą, pomyśl jak cierpieć będzie Twoja mama? A Twój obecny chłopak? Zrobisz mu ogromną krzywdę, nie można tak. A Twój były śp. chłopak, myślisz że chciałby żebyś cierpiała? Napewno nie. Jesteś młoda, życie przed Tobą... idź do psychologa, nic nie zapłacisz... on Ci pomoże to wszystko zrozumieć, poukładać sobie w głowie.

dzierwczyno masz cale zycie przed soba... teraz jest Ci ciezko ale zobaczysz ze jeszcze zycie sie do Ciebie usmiechnie.. :)

dziewczyno** Wiem ze mialas ciezej ale ja przeżyłam śmierć przyjaciela, znajomej,chrzestnej(mlodo zginela),dziadkow nie mam juz z zadnej strony,bylam przy kuzynce ktorej chlopak sie zabil, widzialam jak cierpiala... widzialam jak cierpi chlopak znajomej...wytrzymalam to wszystko , uwierz ze tez dasz rade... placz ile wlezie ,musisz to z siebie wyrzucic. Pierwsze miesiace sa najgorsze, ale potem bedzie dobrze..

Gość annnkaka
ja byłam z miłością mojego życia prawie 4 lata, nie jestem już z nim od 6 lat a i tak go kocham, on już ma żonę i 2 dzieci, a ja dalej jestem sama, były jakieś tam związki (jeden trwał nawet 2 lata) ale nigdy nic z tego nie wyszło..

autorko po kazdym zwiazku tak miałąm ze zyc mi sie nie chciało ale zawsze sobie mówiłam ze nie warto przez takiego drania,ze mam jeszcze duzo do przezycia ze nie warto..

Gość kk2
kup sobie chomika

Gość ,,,,,,,,,,,,,iiiiiiiiiiiiiiiii
Wiecie - od czasu Jonestown praca dziennikarska w USA moze byc DLA KAZDEGO. Nie dajcie sie ze w USA nie mieli co zrobic z Bachleda bo SPOKOJNIE mogla pisac z tym dzieckiem do gazetki parafialnej. Naprawde. Po swoich NIESAMOWITYCH rolach. Tyle wam napisze. Bo wszyscy czekaja czy sie kropnie, ale nie bo jest chora umyslowo. Amy Winehouse byla normalna. No wlasnie czy ona byla w tym Londynie normalna? Bali sie ze przez nia poleca dzieciom szkoly wiecie a nie polecialyby. Nie mieli racji. Bo zaczelo sie od lekcji spiewu w dyrekcji. Tacy sa Zydzi w Londynie a czego oni sie ucza niby w tych szkolach? Zenada i tyle. Haremy swoje liczyc? I tak wygram wiecie z nimi wszystkimi bo jestem juz niezle chytra, ale po co mi takie pieniadze. Nie o to w zyciu chodzi. Powinnam miec stala prace przeciez. Dlaczego nie? Dlaczego ten moj ojciec nawet tego nie powiedzial matce - roslina i zwierze. I on sprzedaje rodowody. Wiecie co - ja co chce to i tak sie bedzie dzialo, ale tych ludzi nie chce widziec na oczy, a tej pierwszej szkoly mojej wiecie tez bo zalezy czy dzieci mialy Londyn od nastepnej pani i MIALY TO WIEDZIEC to mialy racje - zeby sie wyniosly do Londynu, a jak nie to wszyscy do pieca za spiski za moja dupa i tyle i teraz ogrywam telefony panstwami bo powinnam byc na stale na magazynie w Niemczech na tyle zasluzyliscie bo pomowilam Bridget Jones a dlatego Wielka Brytania i USA sie pozarly i Iraku Wielkiej Brytani mialo nie byc, a wszystko jest przez to, ze tak naklamali w gazetach. Ja im tego nie odkrece bo jak niby, a w sumie tylko mnie pasuje - jakas nieznana autorka pomawia ze wszystko klamstwo co napisali w gazetach i tyle. I ogrywam linie telefoniczne i co mi zrobicie? Nic mi nie zrobicie. Bo wszyscy mysleli ze moje telefony cos znaczyly - rachunek i tyle. :( I koniec. A mysleli nie wiadomo co. Mieli zaplacic mi i wszystko gra a tak wam leca telefony i se to okrecajcie, a i tak zawsze bedzie na wasza Bachlede bo jak dzwonila tak dzwoni a juz najwyzszy czas zeby przestala. Albo zawsze tak? I tyle w sumie :(

Wiecie juz sie ode mnie odczepcie teraz bo ten moj ojciec idzie do diabla i tyle. Mnie on juz nie obchodzi. Chyba ze znajdzie sobie stala prace. Mial powiedziec ze rodowod jest KUPIONY czy chyba mnie porwal matce zeby moc handlowac rodowodami, brat zeby tego nie bylo i to jest calej jego zycie. Ja mu tego nigdy nie wybacze, matka takze, takze idzie do piekla chyba ze mu Bog uzna tego ksiedza. Mnie tacy ksieza nie obchodza i ja mu nigdy nie wybacze swojego zycia - nie musze i koniec :( Tyle - a teraz robcie sobie co chcecie. Po takim slube mial sie za matka powiesic i moglabym pracowac w Niemczech, albo nie. Bo dal rodowod bo myslal o DZIECKU - to mial do USA wyjechac bo mu ZONA umarla bo tamta co miala tego brata myslala, ze rzeczywiscie do slubu mialo dojsc i tez na krowim lancuchu W KLASZTORZE skonczyla i ja nie chce miec nic wspolnego z ta pania bo chyba poszla do piekla - dziecko mialo byc w brygidkach i tyle. A ona chyba miala romans ZA KARE , zostawila goscia, dziecko odebrano jako tego ojca mojego, a ona popelnila samobojstwo bo nie chciala w ciazy w habicie z dzieckiem odejsc i to jest w kosciele zwalone NA MNIE!!! ze sie urodzilam. To niech te zakonnice popatrza na siebie po co one sie urodzily bo i tak wierza w swietego Piotra i w Rzym a nie w Boga, to se mogly zrobic z kim chcialy i tyle mnie obchodza i koniec. A moja matka - tez kazdy powie, ze sama sobie winna - po co nienawidzila ojca. No ale... to tylko spowiedzia mogla ograc. I TAK mial jej doradzic PO CHRZCIE ksiadz w Londynie a nie dziecko w brygidkach, ktore i tak beda w Londynie bo sie ugadaja bo wszystko takie moralne jak Bridget Jones bo nawet z nim spala - tak powiedziala i zalezy czy ta moja matka stanie po mojej stronie czy nie to pieniadze dostane lub nie , ale swoje pomysle bo Jonestown mam wiecie i tyle :( I tyle mnie wszystko obchodzi. W Guajnie ANGIELSKIEJ i tyle :(

Ja ostatnio widzialam zakonnice z wozkiem i dzieckiem czyli na pewno chodzi o tego brata, ze zakonnicy w habicie jest to dziecko a brygidki zrzucaja habit na czas ciazy i dalej maja tak robic - tu jest taka legenda wiecie - ale jakie to sa szmaty. Boze ze tez jeszcze do tego klasztoru ta matka poszla. Z nienawisci tylko i tyle :( Miala sie wyniesc od tych jej rodzicow - ich tez lepiej nie komentowac ale to zwolnienie dyscyplinarne to tez takie tam.. za picie? Co oni tam pili , przestancie. i tyle :( No i koniec historii. Co jeszcze? Moze dlatego pasowalo, zebym brata "SLUCHALA" ze zrobila go NORMALNA ZAKONNICA z kims tam. Taka oszalala z nienawisci bo ten ojciec ja zostawil i powiedzial ze po dziecko do brygidek. Za nim trup sie sciele. Ojecie i 2 matki dzieci - no jedna matka dziecka i druga jakas tam ze w tylku miala jego PENISA wielkiego. I tyle :( Bo tam ja mial. I to ksiadz takie rzeczy robic? A jakby nie ten ojciec samobojca. Na czym on jedzie? Na wyksztalceniu. Ogram mu to i jest skonczony - obiad w brygidkach - ile on tam dzieci zabil? - a co dalej? To mnie juz nie obchodzi. W kazdym razie ogrywam mu linie telefonicznie ALE NIE DO USA - Wielka Brytania i Polska i do USA moze jak najbardziej dzwonic, a reszta? Bo wiecie skoro mu sie nie podobalam - slusznie - to mial byc paszport USA bo to nie mialo znaczenia, a ja dostalam niemiecki BEZ SENSU - przez to powiesilo sie ponad 20 osob - to sa jego trupy. One tez maja tylko raka na obrone, a mnie po co ten rak? I wiecie paszport amerykanski jak teraz dostane, a ile ja mam lat poza tym? Dajcie spokoj. A mnie mieli tu powiedziec prawde - na miejscu rob paszport - jak matka ale w Polsce sie staraj o drugi paszport bo niemiecki bez sensu to tylko kasa i nic wiecej. A ja jestem bardzo silnie historyczna i mna wszystko zniszczyli tutaj i ja wychodze na debilke wszedzie i ja to wytlumacze czemu, ale nie jemu. Bo z niego bym ani obiadu nie miala. A tak se posiedze MOZE w domu jak cos dostane I ODETCHNE wiecie. Nie wiem czy swiezym powietrzem, ale taki sens mialy oceny w polskiej szkole. Bo teraz ocenami pojedzie - za wysokie - jak to w Polsce. I tyle mnie on obchodzi i Niemcy tez bo chyba bym musiala OSZALEC tam przez niego. Wyobrazcie sobie - taka szycha to jest tam. Ciekawe czemu :(

Wiecie ta moja matka przegrala wylacznie tym ze myslala ze mieszkanie WYGRALA bo tak pasowalo. Nic z tego. NIe pasowalo. Mieszkanie bylo od brygidek. I tyle :( Jedynie tym przegrala bo pozniej to nawet mogly byc telefony od matki. Naprawde. I by dala rade, a tak nie dala... :(

I ta moja matka chyba nawet mowila temu Otto czym ona przegrywa i tak dalej - co by chciala bo on mowil ze za nisko i tak dalej... eee tam dobrze jest i tak dalej... i tyle. No i... miala sie uczyc. To tyle. Uczyc a nie z nim zadawac. Jedyny blad. I by odeszla wiecie. A tak? I nawet chciala tak, ale ... chyba ta matka sie pokapowala i na nia, ze wyzej. No to byla na policji i tyle zgloszona na kandydatke miss i tyle. Miss Londynu to byla a ogolenie krolowa Anglii i tyle :(

Gość no to siup...
owca wypad idiotko..zbanowalas temat

No coz... ale zniszcze wam te dyskusje ogolna - zobaczycie. Tu jest po prostu ZA DUZO LUDZI :(

Gość Lowciam was z księżyca
Te durne baby pojebało z tymi samobójstwami :O Byle problemik, złe samopoczucie i już łykają prochy idiotki. Pójdą potem do szpitala na oddział psychiatri i dopiero widzą jakie prawdziwe problemy mają inni. Dopiero wtedy zdają sobie sprawę, że ich problem jest maleńki. Jedzcie więcej witamin, to nie będziecie popadać w depresję.

A gdzie mam zrobic wypad. Napisz dokladnie i tyle :(