Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuziczka27

Sypiam z dwoma nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Zuziczka27

Mam dylemat, pokochałam dwóch mężczyzn i z obojgiem sypiam - ale na zmiany, żaden nie wie że są rywalami, niekiedy jeden bardziej mi dogadza od tego poprzedniego, nie wiem co mam teraz zrobić kocham ich obu ale jak utrzymać to w tajemnicy i moje zadowolenie na poziomie takim jak teraz ?

Gość Zuziczka27
ale jak mam robić to ciągle dopiero 6 miesięcy jestem w tych związkach a wczoraj pewien pan powiedział że chce się umówić na kolację dając mi do zrozumienia że to będzie połączone ze śniadaniem :(

Gość George z Wawy
lewackie ścierwa 🖐️

Gość man_dolina
"kocham ich obu ale jak utrzymać to w tajemnicy" nie wypowiadaj do nich słów: kocham. a w ogóle to jednego trzymaj w piwnicy, a drugiego na strychu, to się o sobie nie dowiedzą.

Gość jesteś obrzydliwie amoralna
zezwierzęcenie to twoje drugie imię.

Gość Adolf Kowalski
Szmata!

Gość Zuziczka27
tutaj pewnie wszyscy kryształowi :(

Gość proekozielona
fajnie masz ;) chwalisz sie wlasciwie czy zalisz?

Gość man_dolina
Adolf- z tą szmata to jest dobre :-) tak powinno sie nazywać zdradzających żonkosiów- szmaty.

Gość Zuziczka27
Jestem tylko kochliwa :)

a jak wpadniesz, to będziesz w stanie określić, który jest ojcem?

Wyzwolona jak to frytka mówi. Mam nadzieję, że się o tobie dowiedzą i cie pobiją. Na to zasługujesz.

jak to nie wiesz co robic ????????? trojkacik zaproponuj

Gość proekozielona
ale dlaczego pytasz obcych ludzi z kim masz byc? skad my to mamy wiedziec ....co?

Looooser "Mam nadzieję, że się o tobie dowiedzą i cie pobiją. Na to zasługujesz." Oj już nie zachowuj się jak jakiś damski bokser. ;)

moglas sobie wziac chociaż jednego murzyna, to przynajmniej będziesz wiedziała, czuje dziecko, gdy już się urodzi :)

skoro nie przeszkadza Ci zycie w trojkacie ... Powiem Ci tak jak bedziesz skakala z jednego na drugiego , nazwijmy to po imieniu bawiac sie nimi w koncu nadejdzie taki czas, ze prawda wyjdzie na jaw a ty zostaniesz sama jak palec......

Albo nawet może być zastrzelona, jak ten Francuz co zastrzelił Zauche i swoja żone za zdrade.

Gość proekozielona
jak bedziesz skakala z jednego na drugiego , nazwijmy to po imieniu bawiac sie nimi w koncu nadejdzie taki czas, ze prawda wyjdzie na jaw jasne ;) znam przypadek gdzie 2 panów nigdy sie nie dowiedzialo o sobie (trwalo to z 6 lat) a na dodatek doszedł do towarzystwa trzeci a wszysko w imie milosci uczuciowej i wrazliwej dziewczyny, oni za nia szaleli i szaleja nadal ;)

Gość Zuziczka27
:classic_cool:

Ja mysle ze nawet takie najgorsze suki , ktore sa w takich ukladach , biorac kilku na raz .. wczesniej czy pozniej .. zaczynaja szukac urozmaicenia.. z psychika tez mozna w koncu przegrac... Owszem , i sama znam pare takich przypadkow .. ale zawsze jest jakies ale ... Klamstwo ma krotkie nogi , taka kobieta napewno nie stworzy normalnego zwiazku , bo w kazdym normalnym zwiazku bedzie jej czegos brakowalo ... bo zle dogodzi , to se pomysli ze musi sobie zaplecze zrobic .... aj.. kopnac w dupe takie babska .......:)

Gość hahahaaa
jakie to typowe dla kobiet - daja dupe dla sportu :) zreszta jaka matka taka corka

Gość Pawel z Kafe91
Aneta9021--> Ciebie nikt tu nie lubi , wiesz za co ? Jestes zwykla szmata nie kobieta, czytalem twoje wypowiedzi na innym dziale i takie sciewro jak ty nie nadaje sie do niczego, zaden facet z glowa na karku nigdy sie z toba nie zwiaze.