Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagleniezdecydowana__

Czy podobają się Wam te torebki? Pomóżcie podjąć mi decyzję.

Polecane posty

Gość No to tak.............
1,2,3,6,7,8 ją dla mnie beeeeeee 4,5 są w miarę fajne

Gość hmmmmmmmmmm v
jak dla mnie 4 lub 5 lub 6 to pozostale kompletnie nie w moim guscie

Gość zachudzona na amen
nr 4 bym wybrała :)

Gość hmmmmmmmmmm v
nie jednak 6 nie. Ja nadal obstaje przy 4 lub 5, ale bardziej sklonna jestem do 4:)

Gość Amycus
Podobają mi się i to bardzo. paytanie : Ile zarabiasz że stać Cię na takie torby?

Gość mnie tez stac
hm ja odpowiem za siebie. Ja zarabiam 1600zł czyli kiepsko strasznie i tez kupuje w tej cenie torebki. Na torebki i buty nigdy nie zaluje co nie znaczy, ze mam w szafie 10 torebek i 50 par butow. Aktualnie mam 3 torebki ostatnia kupiona 3 miesiece temu, reszta sluzy mi juz ktorys rok. Co kilka miesiecy dokupuje jakas i wcale nie bije to tak po kieszeni a sa eleganckie i sluza, sluza i sa nie do zniszczenia.

Gość Amycus
Tzn ja pytam z czystej ciekawości a nie ze złośliwości!!! Bron Boże!!! Pytam bo ja kupuję tak za ok 140 zł.

Zarabiam średnio 1600-1800zł na rękę i uważam, że jak zapłacę za torebkę nawet raz na rok 220 zł to nie zbiednieję. A w praktyce taka torebka starcza mi na o wiele dłużej - i mam zawsze max 2 torebki w domu. Więc nie jestem rozrzutna ;) Mam 2 na zmianę i tyle. Nie lubię chodzić po sklepach, bo doprowadza mnie to do nerwicy a jak coś sobie już kupię i mi się podoba to noszę to bardzo długo :)

No chyba macie rację. 4 najlepsza. Ale zastanawiam się, czy ta o kolorze camel będzie pasowała do czarnej kurtki i czarnych szpilek?

Z tych wybrałabym 4, ale i tak nie jest dla mnie zachwycająca, osobiście mam z Deichmanna taką jaka od razu mi bardzo przypadła do gustu

Muszę się dowartosciowac drogą torebką, bo jestm totalnym zerem w dodatku bardzo zakomoleksionym bo smierdzi mi z ryja i robie smierdzace kupy swoją wielką tlustą sraką... wybaczcie

Nie uważam, że jestem zakompleksiona. Chyba mojego przedmówcę można o to podejrzewać. Kupuję torebkę, jaką chcę i jedynie pytam o poradę, bo ciężko się zdecydować. Skąd w Was tyle jadu :)

Gość kasia :)
2,5 lub 7. reszta jak dla mnie odpada

Gość 6 najlepsza
carmel

Gość 6 najlepsza
nie, ta ostatnia biała nie ... nie będzie Ci pasować do zbyt wielu strojów, butów itd. jesienią i zimą to już całkiem odpadnie

No w sumie racja.. To rozważam teraz: 1. http://moda.allegro.pl/wloska-torebka-cielec-skora-burgund-camel-skorzana-i1715707093.html camel 2. http://moda.allegro.pl/wloska-torebka-kuferek-100-skora-camel-s184c-i1715198950.html fajna, ale nie wiem, czy fason będzie pasował do czarnej kurtki, jeansów i butów na obcasie.. Jak myślicie? 3. http://moda.allegro.pl/od-ss-hit-100-skora-wlochy-torebka-camel-24h-i1735004563.html camel

Gość 6 najlepsza
2. wg mnie będzie pasowała ja bym ubrała ;) 3 wg mnie odpada 1 lub 2 ;) wybieraj :D

Hmmm zobaczę jutro z rana, jaka mi się podoba bardziej, bo teraz nie mogę się zdecydować, która lepsza :)