Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość messi89

czy brzydki ale wrazliwy chlopak zasluguje tylko na lzy?

Polecane posty

Gość messi89

.hej jestem 21letnim szalenie wrazliwym chlopakiem ktory pragnie odrobine milosci.niby charakter mam ok bo jestem wrazliwy opiekunczy uczuciowy spokojny i inteligentny.jestem wysoki(195cm) i szczuply ale mam wade ktora sprawia ze moje zycie to ciagle przyjmowanie nowych upokorzen.mianowicie mam bardzo brzydka twarz.dla wszystkich znajomych jestem tylko 5kolem u wozu a tak bardzo pragne kochac..niestety od kobiet slysze tylko ze jestem potworem. Po kazdym takim komentarzu lub spojrzeniu pelnym pogardy zamykam sie w sobie i placze obwiniajac sie ze jeszcze tego nie skonczylem...ludzilem sie ze uzbieram kase na operacje plastyczna pracujac za granica..w sumie to wciaz realne ale powoli trace wiare ze wytrzymam tak dlugo..chcialem by ktos zobaczyl we mnie chlopaka ktory chce dac komus swe cieplo i milosc ktory do kazdego podchodzi z usmiechem nikogo nie ocenia po wygladzie czy pogladach bo moge sie z kims nie zgadzac ale musze tego kogos szanowac.jedyna rzecza dla ktorej zyje jest to ze w kazdej chwili moge zostac dawca szpiku kostnego..czy naprawde brzydka twarz zabiera mi prawo do bycia kochanym i moje wnetrze jest niewazne?moj mail sebkas@onet.eu nie licze na slowa otuchy ale na wasze wlasne doswiadczenia i przemyslenia

Gość polak potrafi
brzydki i wrażliwy to przerypane. zdecyduj się na coś

Gość maxfactorka
Ja pokochalam brzydkiego lecz wrazliwego mezczyzne z wielkim sercem . tak wiec jest to mozliwe

Gość Jeżeli masz dobre
SERCE to ktoś to kiedyś doceni:-)

Gość no i kolejny dowod na to ze
laski i ludzie bardziej patrza na gebe niz na wzrost. inaczej kolo mialby chociaz TROCHE brania a tak gowno

Gość wyślij mi swoje zdjęcie, to Ci
powiem, czy masz rację. Ja tam myślę, że wygląd nie jest najważniejszy i bardziej liczy się charakter, wnętrze i intelekt.

Czyli nie dość, że jesteś brzydki to jeszcze słaby umysłem, serem i duchem? Też do najpiękniejszych nie należę, ale jakoś nie mam twoich problemów :o

Gość zbokol233
waliłem konia nad mostem i wlasnie przechodzil kolo mnie taki seksowny blondasek 190cm, ale bym go zapial w dupke

Messi. Eksponuj swoje zalety na początku. Jeśli więc twoja twarz nie jest atutem, to zaczynaj znajomość poprzez telefon (głos !), internet. Znam wielu ludzi którzy dobrze poznali się przed pierwszym spotkaniem F2F (twarzą w twarz). Jak ktoś polubi twoje wnętrze, głos. To twarz nie będzie taka ważna.

Gość ndwoklnckl
a jak bardzo brzydki jesteś? opisz się

Jacek Ty to jakiś domorosły psycholog jesteś? ;) im dalej zajdzie znajomość przed pierwszym spotkaniem, tym boleśniejsze będzie odrzucenie, które jest przecież niewykluczone

NB Jestem alfą i omegą (żart) :D Może być odrzucenie a może być OK. Jak nie spróbuje - to nie dostanie nic, a tak - szansę na SZCZĘŚCIE. Chłopak chce działać. Po co go zniechęcać ?

Gość Różowa_Pantera
Brzydcy ludzie mają przerąbane. Ale pocieszę, że gorzej mają głupi. :)

Gość ochy i achy
kolejny wysoki, a ja spotykam samych kurdupli:/

ale zdajesz sobie sprawę, że jeżeli facet jest faktycznie brzydki i nie wyolbrzymia problemu to szanse na odrzucenie są większe niż szanse na szczęście? i że porażki ogromnie bolą?

Gość ujbjbju
hej, sluchaj, jak pasujenosobowosc i jest porozumienie to takie cos nie liczy sie tak bardzo. nie poddawaj sie. ja ladna jestem i tez jest mi bardzo trudno. jak kazdemu z nas. pozdrawiam

Gość jacek to kolejny
zjeb z pakietem porad

nie obrażajcie Jacka, miły facet przecież...

Gość nie dramatyzuj koles
ja za to jestem glupi jak but a uroda tez przecietna i co mam powiedziec

Gość jacek dorabia
w bravo girl na zmywaku

Gość messi89
wysylanie zdjecia nie byloby dobrym pomyslem,uwierzcie..nie napisalem tego posta by sluchac frazezow typu wazne jest wnetrze bo osoby ktore tak mowia na ogol postepuja zupelnie na odwrot.chcialem tylko dowiedziec sie czy ktos zna takie wyjatki ze brzydki a mimo to kochany.noi czy ktos orientuje sie czy operacje plastyczne faktycznie sa w stanie zmienic brzydka twarz w jesli nie atrakcyjna to chodz normalna.i jedno na koniec.do tych naj naj naj jesli myslicie ze osoba brzydka nie widzi waszych pogardliwych spojrzen lub glupich usmieszkow to jestescie w bledzie wasze bolesne komentarze powoduja niewinne lzy a czasem prowadza do samobojstwa pamietajcie o tym zanim znow powiedzie jej ale paszczur

Gość natuska85
A mnie zawsze zastanawiało dlaczego brzydcy faceci startują do ładnych dziewczyn zamiast dostrzec piekno wewnętrzne tych brzydszych kobiet. Hmm?

A mnie zawsze zastanawiało dlaczego brzydcy faceci startują do ładnych dziewczyn zamiast dostrzec piekno wewnętrzne tych brzydszych kobiet. Hmm? byc moze z tych samych powodow co spasione kobiety szukaja przystojnych i szczuplych :-)

Gość tłuszcz w daniach tesciowej je
brzydki móglby być, ale jak jesteś taka peezda to to jest Twój problem. Facet ma byc meski, a nie ciota. A brzydki moze byc w ostatecznosci

Gość zawsze_szczery
moge wam podogryzac jeszcze troszkę? :) to taki mój fetysz kochani :*

Gość natuska85
Zawsze szczery a jakież to niby powody?

Gość IMO13843
Kolejny dwumetrowy koleś co ma problemy z kobitami. To jakaś plaga. :classic_cool: