Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała chwili 26

O co mu chodziło?

Polecane posty

Gość mała chwili 26

Spotykam się od jakiegoś czasu z pewnym chłopakiem lat 29.Wielokrotnie próbował mnie wypytać o plany na przyszłość etc. a dzisiaj powiedział, że dobrze mu się żyje teraz i "chciałby tak pożyć jeszcze ze 4 lata zanim pojawią się obowiązki". Chodzi mu o to że wolał mnie uprzedzić że na ślub czy dziecko nie ma co liczyć przez te 4 lata czy o co? jakie obowiązki?

Gość mała chwili 26
jak o dziecko to spoko bo też bym chciała za 4 lata, ale ślub wolałabym wcześniej ;)

ale ze slubem tez wiaza sie obowiazki...zwlaszcza jakbyscie chcieli razem zamieszkac ;p

Gość mała chwili 26
ehh to jak mam spytać? bo wydusiłam tylko "czy ktoś ci broni tak żyć przez te 4 lata":p

zapytaj wprost ;) "dla każdego obowiązki kojarzą się z różnymi rzeczami. jakie jest Twoje zdanie na ten temat? chciała bym je znać i wiedzieć z czym dla Ciebie wiąże się obowiązek? " w razie czego możesz inaczej sformułować to pytanie żeby było krótsze ;]

Gość martaq
jeżeli jesteście w związku na poważnie to go sama o to zapytaj, w końcu taka decyzja należy do was obojga, aha jeszcze jedno, z własnego doświadczenia wiem, że nie ma po co się umawiać w ten sposób, faceci też zmieniają zdanie

Gość mała chwili 26
no nie jesteśmy razem JESZCZE, spotykamy się od 2 miesięcy, ale jest super. On do mnie tak poważnie a ja nie potrafię o tym otwarcie mówić póki co.Wiem, że faceci zmieniają zdanie :D

Witam. A czemu nie zapytasz go "Jakie obowiązki masz na myśli ?" Co Cię przeraża w zadaniu takiego pytania chłopakowi ? Bo wiesz, teraz to uprawiamy wróżenie z fusów ... Jacek

Gość mała chwili 26
Niby racja, ale tak mnie zaskoczył, że nie wpadłam na to :p A teraz tak podpytuję co to znaczy dla faceta,co facet chciał przez to wyrazić?

Gość nikt juz nic?
nie napiszecie?