Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaonaonaonaonaonaona

czemu opalacie sie topless?

Polecane posty

czemu lubicie sie opalac toples? Co w tym fajnego, ze tylu facetow sie gapi na wasze cycki? Mam jechac z kolezankami do hiszpanii, one sie ciesza ze swoboda i beda mogly sie opalac topless a ja nie widze w tym nic fajnego

Gość akjsdy iwuei
A sama masz pewnie piersi po ojcu co ? :classic_cool:

Gość figiel**
opalamy sie :classic_cool:

mam normalne ladne piersi. po prostu nie rozumiem po co kobiety wystawiaja je na publiczne widowisko, co to daje?

"czemu opalacie sie topless?" - bo lubimy gdy wlepiają wzrok w nasze piersi :classic_cool::D

Gość maciora28
daje to tyle, ze nie masz idiotycznie opalonego biustu (biały cycki i sznurki od kostiumu) oraz nie ma przyjemniejszej chwili niż leżeć na plaży grzać cycuszki ;-) wkurwiają mnie takie baby co to widzą problem w tym - każda ma cycki wiec nie rób z tego afery

niektóre gdyby mogły to i tyłki by wystawiły, aby przypadkiem rowek nie był bielszy od reszty :) bo jak się na mieście pokazać z takim białym śladem? :p podejrzewam, że nie chodzi o równą opaleniznę tylko o wzrok facetów :D

Gość maciora28
tak, tylko o wzrok chodzi, żeby się wszyscy gapili :-) nie dla siebie, nie,nie, nie i jeszcze raz zdecydowane nie ;-)

z logicznego punktu widzenia lepiej wygrzejesz cycuszki jak założysz wełniany kostium :classic_cool: :p

Gość wefwefwef
Jak to, co to daje? Opalasz się równomiernie i potem bez względu na wycięcia w ubraniu, skóra pod nim jest opalona, nigdzie nie widać bladości w kształcie stanika bikini. Ja akurat tak się nie opalam ani odcinające się miejsca na ciele bez opalenizny mi nie przeszkadzają ale rozumiem innych.

A nie przyszło Ci do głowy, że nie chodzi o wystawianie cycków by zrobić widowisko, tylko by zwyczajnie ładnie je opalić??? Masakra... I skad od razu pomysł, że kobieta narzuca sie z ich widokiem- ja rozstawiam parawan (bo na niektórych widok dużych nagich piersi działa tak, że zachowują sie jak 13-latkowie :) ), a idąc popływać w morzu zakładam górę od stroju... Więc odróżnij chęć posiadania ładnej opalenizny od ekshibicjonizmu.

Cześć kobiety. Podczepię się pod temat. Mam pytanie - jak reagujecie gdy opalając się topless gapią się na was faceci ? Czy was to irytuje ? Jakie gapienie się jest ok, jakie nie ? Czy to dobrze (dla was) jak się gapią, czy nie ? My faceci (hetero) generalnie bardzo, ale to bardzo lubimy patrzeć na piersi, ale wiecie jak to jest, nie wypada ...

@ JacekJ Ja opalam się za parawanem, na plaży wybieram miejsce bliżej wydm, bo tam jest mniejszy ruch....ale i tak zdarza sie, że ktoś zacznie "spacerować" w okolicy, albo jak w zwszłym roku: pan jak tylko zorientował sie co "kryje się" za moim parawanem to zaraz zgarnął żonę i dziecko ze środka plaży pod samą wydmę, i przy pomocy zumu w aparacie mnie podglądał. Mój facet zaczłą sobie z niego robić jaja i facetowi zrobiło sie głupio, żona zaczęła sie interesować...i zaraz aparat był odłożony :) Raczej nie krępuje mnie męskie spojrzenie, ale unikam takich sytuacji, natomiast natarczywość mnie drażni.

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
JacekJ------ durny jestes

Gość dla...[*]
znalazla sie pani polonistka na wakacjach