Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palpatine

NA KOGO ODDASZ SWÓJ GŁOS W WYBORACH PARLAMENTARNYCH

Polecane posty

Gość dfgfrgrgre
ja jestem absolutnie anonimowy z przymusu, używam w pracy tora i możesz mnie cmoknąć w pompkę :classic_cool:

Gość też cię znajdą
bo tutaj Afirmmation widzi twoje IP

Gość no to wodzu Palpatine
nasz furerku masz przerabane. teraz cię złapią i zrobią ci Norymbergę. a z dupy zrobią ci jesien sredniowiecza albo zajezdnię tramwajową. bedziesz się miał z pyszna.

11:31 [zgłoś do usunięcia] nigdy_nieszczery Wszystko to bardzo ładnie i cacy wyłuszczyłeś, natomiast wątpię by Policja zechciała ścigać jakiegoś wyzywającego stulejarza. Chyba że ktoś z powództwa cywilnego by wystąpił, ale za samo wyzywanie.. nie wiem od razu się zastrzegam. Mnie by się zwyczajnie nie chciało.

Gość franek4
Ja również na Palikota

Do zapomniałes tylko ze: NIe ma to żadnego znaczenia. łącząc się z neostradą otrzymujesz dane IP, które jest w logu przechowywane przez wiele miesięcy jak nie lat. W takim logu jest: godzina połączenia nadany adres IP godzina zakonczenia połączenia. NIe ma problemu odnalezc daną osobe ktora miała to IP w okreslonym przedziale czasu. Zaden problem, na kafeterii serwer zapene jest zsynchronizowany z protokołem NTP, wiec czas jest prawidłowy. Zaden problem.

Gość jrefgt
Na 95% PiS, o ile w ogóle zagłosuje.