Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem_tu_nowa

Oceńcie i moje sukienki na wesele :)

Polecane posty

Gość Jestem_tu_nowa

Nie wiem którą kupic. Generalnie chodzi mi o taką, która skutecznie zatuszuje mi mój odstający (lekko) brzuszek po ciąży. Która ładniejsza i bardziej by się do tego nadawała? http://moda.allegro.pl/suknie-wieczorowe-sukienki-heine-apart-38-i1686039010.html http://moda.allegro.pl/impressions-urocza-sukienka-wieczorowa-38-i1718609084.html

Gość Jestem_tu_nowa
Jasna karnacja, włosy maluję na ciemną czekoladę, oczy niebieskie :)

Gość widze to i ...
Chcesz iść w białej sukience na wesele ?:O

Gość Oleusiasmutnaaa
BIALA ODPADA NA SLUB

Gość Jestem_tu_nowa
To nie jest biały kolor, tylko ecri. Poza tym, to chyba nie jest kolor zarezerwowany tylko i wyłącznie dla Młodej?! W końcu coraz częściej spotyka się Panny Młode w kolorowych sukniach ślubnych, więc nie rozumien dlaczego ja nie mogłabym pójśc w takiej jasnej?! :classic_cool:

Gość Kukułeczkaa
Powiem szczerze że drogie jak za takie kiecki.. niezbyt... a ta ecru to już tragedia

w moich okolicach jest taka tradycja ,że biele(w tym kremy i ecrui) zarezerwowane są dla panny młodej a w czerni nie wypada (bo smutek i przynosi pecha młodym)ale to zależy jakie wesele i gdzie , ta czarna jest ciekawa ;) ta ecrui maskuje niedoskonałości a czarna raczej na szczupłe sylwetki, jaki typ figury taki fason sobie dobierz ;)nie wiem czy w takim ecrui nie wypadniesz blado przy jasnej karnacji ;)

wg mnie jak ubierzesz taka luzniejsza sukienke jak pokazalas to bedzie widac ten brzuszek , ale to tylko moje zdanie