Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KATECHETKA Z KAFE

wyklad 2

Polecane posty

Witajcie wiecie co... ja juz chyba zaczynam to rozumiec. To chodzilo o to z tym Otto, ze się do matki wrócił, że ona ma się wrócić do klasztoru - inicjacje się poprawi i będzie wszystko OK. Dziecko będzie. I ona nie chciala wiecie. Powiedziala temu Otto, ze ona ma pracę, nie wróci. I mial spadać wiecie - pozew do sądu NAJWYŻEJ i tyle. I koniec. Gdyby było normalnie - ewentualnie jeszcze uczciwie jest poinformować daną osobę, że będzie miała problemy jeżeli swego postępowania nie zmieni i tyle. I słuchajcie kto by się nad tym więcej zastanawiał, co nie? Bo ona wygrała mieszkanie i miała wiedzieć, że ma je oddawać - no skandal. No to pretensje do siebie. A ona wiecie - co ona zyskała siedząc w tym Londynie, a że nie ma rodziców to DOSKONALE WIEDZIELI i tyle. Wszyscy. Czemu ona sie nie wyniosła wiecie. No czemu się nie wyniosła - do rodziców - nienawidziła ich i tyle. Ale wiecie do pracy mogła iść się zapytać, to jej miało nie dać spokoju. Tacy pracownicy... choć nie wiedzieli w pracy , że podbierali jej pieniądze NA STUDIA i sobie robili wycieczki za to byle gdzie, czasem wczasy. Żadnych cudów nie zarabiali. No i za to należało się zwolnienie z pracy wiecie. Po prostu na przyklad papiery na łopacie od matki ich przybranej córki i tak dalej i tak dalej. No a ogólnie wiecie - inne nazwisko, inne papiery i dochodzi sie SADOWNIE praw poprzez sąd rodzinny i tyle. Tam takie adopcje dziwaczne w przypadku problemów - zobaczcie co sie dzieje. Ona ta moja matka jest normalnie wynarodowiona. I teraz jeszcze wiecie wracając do włosów łonowych - to i tak jest od Zydów zwyczaj, ale dobrze niech tam jest choć nie ma żadnej inicjacji to nie ma sensu i tyle. Ale tak było NA PEWNO bo jak chłopcy mieli obrzezanie to dziewczęta miały inicjację, ale o co w tym chodziło to nie wiem - to w ogóle nie miało sensu za bardzo. No tyle ile - oni znali historię, że z czasem jak człowiek CHYBA wiecie zaczął produkować te dzieci taśmowo to nabrały okolice łonowe cech zwierzęcych u człowieka - choć nie wiem słuchajcie. Ale brak włosów łonowych to na pewno jest jakis tam przymiot zydowski i co teraz z tym dalej? I czy to musi obchodzić inne kultury? Bo to jest element kultury. No nie wiem to są prywatne sprawy i to nie na forum się rozstrzyga. Jest to także kwestia indywidualna dla mnie - jedno jest pewne - moja matka żydówką nie była bo była ruda i tyle. Więc nie mogła być Zydówką i tyle. No ale ... to jest jedna sprawa. Tylko wiecie ta inicjacja to było żle. A teraz dalej współżycie. Bo to poszła i nie wiedziała o co chodzi. Przykro mi. I przyjechał Otto i myślała, że przyjechał dziecko jej zrobić. Ona nie rozumiała, że ma się wrócić. No to zobaczcie jaki przebiegły - bo przeciez koniec. Nie zawracaj mi tyłka i koniec. Przecież z nudów w Londynie jeszcze nikt nie umarł. No ale zaczął za nią chodzić i NA PEWNO nie powiedział wiecie jej, że chodzi o mieszkanie i ON CHCIAŁ pomóc brygidkom, żeby były w Londynie i tyle. Na pewno nie był tam bo księża mu kazali i tyle. Te siostry mogły się czuć winne tej złej inicjacji. Ale to się kupy dupy nie trzyma. I wiecie - suma sumarum zostaje ta matka moja i dyrektorka szkoly, która tez sie powiesiła i tak NA PEWNO zaczęły sie wiecie strzelaliny w szkołach w USA - w Anglii się wieszają to my się wystrzelamy - trzebaby poszukać historię strzelanin w USA i tyle. No ale wracając do sedna - czyli jest to problem porwanego dziecka przez ojca , który przestał się nim interesować gdyż... odzyskał rodzinę. Poprzez fakt, że aż 6 miesięcy siedział w kiciu za przyczynienie się do jej samobójstwa, a słuchajcie jak on mógł tym brygidkom pomóc to wiedzieć nie chcę. W każdym razie w swoich oczach odzyskał W NIEMCZECH honor gdyż odzyskał rodzinę, którą utracił po samobójczej śmierci swojego ojca, za którą na pewno był oskarżany. Na pewno poszło wiecie, że miał mieć maturę i na ojca ruszył - na pewno jedynak - że po co na magazynie matura, na magazynie trzeba mieć zawodówkę i tyle I RODZINA - moralnym trzeba być na magazynie. I NA PEWNO miał być magazyn z żywnością i tak dalej. I był sznurek i przez takiego łosia wiecie moją matkę wynarodowili i ślub PO ŚMIERCI z takim deklem. I wiecie - to wszystko pasuje - co to dziecko bez slubu? W LONDYNIE tak jest. No to moja matka poszła do brygidek i wyglądało, że PO STUDIA, nie po dziecko i tyle. Czemu? No bo z takiej patologii była. i tyle. I wiecie ma pretensje na zawsze do brygidek , że sobie tak zlekceważyły tę inicjację bo powinny być przepisy, ten gwałt to kić w kaplicy, studia miały być przerwane czy zmieniony temat pracy i tyle. I koniec. A po zjawie nie miała szans na nic. ZJAWA. To był szatan i tyle. Kogo ona widziała - LUCYFERA uważają na pewno. Nie - widziała szatana bo zostały papierki po niej i tyle. Czyli jak papier to szatan i liczby , cyferki. A ukazał jej się jako Wszechmocny, Niezmienny , Zawsze Ten SAm - BÓG OJCIEC i tyle wiecie... i ona chyba teraz jedzie tą drugą moją wizją i tyle. One miały rozpracować IMIE diabła - w tym powinny byc dobre i kiedyś będą i zobaczcie ŻADNYCH PAPIEROW - czyli szatan i tyle. Ale spać nie umiała to Lucyfer też mógł być i tyle. No i się z niej śmieją w Niemczech, ale trochę racji mają i tyle. Po ludzku jest wynarodowiona - tym bardziej pieniądze powinny być moje. Ona jest ŻONĄ OTTA do dziś w tym Londynie i ma niemiecki paszport bo ona wiecie myślała że on paszport jej chce zalatwić, dziecko jej chce zrobić, no byle co ale wracać to myślała, że zaproponował i nie chciała. I tyle. Wiecie - może gdyby na przykład porozmawiał z nią o wierze to do innego i tyle. I co jeszcze? Nie wiem. Nie było szans zeby wróciła. Siedziała tam i tak po to żeby skończyć studia. Być może matka chciała inne, ale już za póżno było na COKOLWIEK wiecie. Tak uważała przynajmniej. Ja też miałam w sobie pośpiech - to , tamto, siamto - juz, już. A czy to tak powinno być i tyle? No wiecie ja tam nie byłam przy tej inicjacji żeby wiedzieć jakie miała włosy łonowe. Ja bym ten pomysł skrytykowała - do czego to ma słuzyć? Zeby se ją lesby poogladała. No i wiecie - ja nikogo nie zabiłam to mam takie poglądy, ale morderca już jest chciwy, cwany. Na tych dzieciach tez się biedna nie znała - nie znała opini o tym klasztorze i tyle :( Takie życie i tyle :( No te studia matka miała pomóc jej odejść, kiedy chciała dziecko bo wyglądała rzeczywiście daremnie bez dziecka przed 20 rokiem zycia i tyle, bez mieszkania, pracy. Zostawało dziecko w klasztorze. I ona cały czas tak myślała, no ale cóz... slubu nie było i nie będzie, no ale tak jakoś wiecie - trudno się spodziewać , że brygidki się opamiętają. Po prostu do nich nie pasowała i tyle. Chyba też o to chodziło, że mogła dostać rodowod biblijny wiecie za ścięte włosy łonowe - bo chyba za to miały te rodowody biblijne i mają do dziś że mają brak włosów łonowych - no bo za co? Za porody? Tam nie ma porodów. Tam jest tylko ciąża. No to tyle zawdzięcza matka brygidkom, że w ciąży przeżyłam. Ale zaś ciuszków nie miałam i mnie zły Otto porwał, a wiecie z nim to tak - jak się kładła z nim to myślała, że to tak może zrobi jej to dziecko choć bez sensu bo w ubraniu , ale nie wiadomo. Jak oni to robili te dzieci? I tyle. No i nic więcej w tym nie było. Ślub- nie ma ślubów po śmierci i tyle. Ale w Londynie ma ślub, a w Niemczech włosy łonowe u... ZYDÓW. I ten Otto PO NIEJ na te rodzine miał sie WYGOLIĆ na dole i tyle. Bo ma wlosy na pewno bo nie jest Zydem, a on się na nich... obrzezał bo by im rady nie dał. I dlatego wsadził następnej do tyłka bo tak się nie czuje czy obrzezany a tak się czuje i tyle. Ale mam ojca - ja pierdolę. Wybaczcie że nie chcę widziec jego TWARZY. Gdzie on ma twarz to nie wiem i tyle :(

Ale zobaczcie jak mozna oszukac rodzinę obrzezaniem i włosami łonowymi. Jeszcze jego zawód to kupczenie odpustami jakby - i przez to mi rodowod nie działa. A moze to robić przeze mnie. Zeby mi się nie dać to następna tragedia, ta jego rodzina też przez niego jedna tragedia - wszystko bezdzietne na pewno , do mnie sie nie przyznał, brata tez porwał. Niezły kryminalista. Miejmy nadzieje, że jak każdy Niemiec ma rozgrzeszeni bo do piekla za matkę. Chyba to rozumie i tyle. Za rodzinę również bo NIESTETY po samobójstwie ojca pozostał im wyjazd z Niemiec - jemu po odbyciu kary więzienia i tyle. Jak ta matka mnie donosiła bo ona po prostu straciła siły wiecie, nie rozumiecie tego. No tyle zawdzięcza Ottowi , że nie udusiła mnie w ciąży? No bo Pan Bóg powie tak - dobrze dziecko, wy się wyspałaś w tej ciąży, ale dziecko mogło się urodzić martwe. Urodziło się żywe bo tak miało byc. Bo nie wiedziała, że żle śpi. Z czego widzicie jest dużo poronień - ze złego snu. Jak ona spała w czasie ciąży. Ale że dobrze było z dzieckiem i że była moralna to mnie dał się urodzić wiecie. Bo nie wiem jak się śpi w ciąży, ale wiem, że równie dobrze mogła mnie udusić w tej ciąży z powodu tego, że żle spała, o złych porach spała - bo w dzień. Wszystko żle i tyle :( No i była brygidka, ale dziecko Bóg jej dał za diabła i tyle i koniec. Takie życie i tyle :(

Bo wiecie pisze tylko że na lewym boku się spi i tak jest dobrze, ale W NOCY, a ja wiem jak ona spała i na pewno wszystko robiła żle. Choć może zle napisali w tym necie i tyle. W KAŻDYM RAZIE co ten Otto robił w szpitalu i tak dalej. Ani jednego ciuszka nie kupił dziecku i wiecie jak ta szmata mnie ogrywała? On mi mówił ze ja jestem Izabela Lęcka i tyle. No i mnie ograł i tyle. Książką mnie ograł. To jest takie zero że na niego nawet Biblia nie działa i tyle. chcielibyście takiego ojca? Inaczej go sobie wyobrażałam. Ale wiecie - byłoby o wiele lepiej kiedyś szamciarz ograł mi Wielką Brytanie. Jak mógł i tyle? :( Sorry ale dla mnie to jest szmata a nie człowiek i tyle. Jak nie ma rozgrzeszenia to go nigdy nie ujrze i go nie ujrzę bo chcę życ na wschodzie. Takie szmaty sa tylko w Niemczech. Niech załatwi matce USA to go uznają go za jej męża i powoli da się coś zrozumieć z całości bo dyrektorce poszło jaka zakonnica Rzymu nie ma - bo po inicjacja w Rzymie wiecie - takie brednie - zeby Rzymu nie miała bo wyszłoby że Rzym to tylko papier i tyle. I nie. I dlatego wysłały papier do Rzymu i tyle. A to nieprawda, ale Angliki by ich ograli - dziewictwo na rybe i wygrywa dziewictwo, a tak ja wynarodowiły świnie i tyle. A ona wiecie - te telefony zaczęły się za póżno - ta I komunia święta - tego miało nie być - przykro mi. I tyle. I stąd zakon. I póżniej była cisza i dopiero po 13 roku życia, to jest za póżno. Stara kamela. 2 latka to góra co możesz wziąć, żeby dziecko było TWOJE. Moje zdanie. Najlepiej roczne se wziąć i tyle. 2 latka to już tam byle co kuma. A oni co 7 i 13 lat? Bez sensu. No i kim ona niby miała być w tej rodzinie DOMNIEMANEJ matki. Służącą? I ta matka miała się odczepić - jedynie tyle. NIE. No i stąd dramat. No to albo odbierała to dziecko albo nie - co ona wyprawiała i do widzenia - jak dla mnie i tyle. MOJE ZDANIE.

Wiecie tam poszlo o to ze brygidki były RZYMSKIE i zawsze dobrze zyły z Rzymem a zakon taki, że pożal sie Boże - no ale ... nic im tam nie powiesz - królowym w ciąży. I ryba to to, że chodził Pan Jezus po zmartwychwstaniu i jadł rybę A KRÓLOWA ELZBIETA I też i wiecie cały kościół anglikański teraz już wisi na niej I SŁUSZNIE bo wszystko bez sensu, ale mają znaczenie od Elzbiety I , a Rzym... co to ... no to św. Piotr i historia ICH wiecie leci tak, że zobaczcie - oni mogą być rzymscy bez św. Piotra i tyle. No i bez Elzbiety I mieli Rzym bo nie chcieli od niej. No zobaczcie jakie spoleczeństwo - lepsze brygidki co nożem dzieci tną, nadużywają, zabijają się już teraz niż Elzbieta I - po prostu niezłe zerka i tyle. I wiecie ta Elzbieta I niby o Rzym chodzi a o co chodzi tak naprawdę to ZGADUJ ZGADULA , że do dziś żałują, że tacy durni byli i tyle. I jak ona rządziła wiecie? Bo pomysły na władzę w Wielkiej Brytani i irlandii sa po prostu równe Niemcom lecz kulturalne. Zadne włosy łonowe. Kulturalne są. No i to trzeba rozpracować bo św. Piotra mają tyle ile. I czemu? Na przykład tyle choć z mej katechezy dziś i tyle.

Wiecie gdyby Brytole się rządzili jak Irlandia to by nie było żle. Ale oni tego nie wiedzą. Wiecie Irlandia teraz - ale całość historii lecimy. Gdzie mieli lepiej władzę HISTORYCZNIE - zastanówcie się. i wiecie z punktu widzenia monarchini Elzbieta I miała rację - bez wojny ani rusz, a czemu ona nie wroci choć wszystko mają od niej - bo tak ja oszukiwali, ale wsżedzie, jak ich to bawi to niech się smieją, a o co poszło ona wie, ale to jest ich nieposłuszeństwo - mieli iść na wojnę i tyle. I zobaczcie jacy są głupi bo z tymi Hiszpanami na morzu się walili a na Chiny nie chcieli iść? Mongoły jedna strona, oni drudzy i dlatego ona jest wyklęta, a jedyne co mogli to modlić, żeby wygrali i tyle. I koniec.

Gość trhytruy64j38
przeczytał ktoś to? ładnie ryje beret, autorka musi mieć jakieś problemy ze sobą :D

Gość azerfazer
katechetko kafeteryjna twoja cipa musi zostać wypełniona utwardzaczem bo inaczej cienko to widzę

To są bardzo mądre listy. Bardzo mądre listy, z których nic nie wynika. I po co komu nazwisko wiecie. co ja mam sądzić o tej domniemanej matce mojej matki - robiła to samo co mój ojciec ze mną też domniemany , ale to inna sprawa i tyle. Niszczyła ją bo się do niczego nie nadawała jej zdaniem. I to jest takie STRASZNE bo nie dość, że sama, dziecko adoptowane, to jeszcze kurde jakas baba za tobą zaczyna wydzwaniać 13 lat po fakcie. To miała ją znaleźć po 20stce, nie? I zapytać - czemu jeszcze nie masz dziecka ANALIZO pasuje i tyle. Bo dla niej to jest Analiza na pewno. Dziecko diabła. Nieprawda. A ten ojciec zle zrobił że tak wyszło i tyle. Ale nie jest Analiza i tyle. Poszło jej o nazwisko i tyle. I miała rację. Albo jest jej dziecko albo nie jest. To samo nazwisko i moze być, a tak to zwalaj i tyle. Tyle. A pewnego dnia przyszyłyby wyniki badan genetycznych że to to pomyłka , nie? I tak by się skonczyło. Uwierzcie mi :(

Gość oho owca znowu
lekow nie wziela

Bo wiecie chodzi o to ze ta Analiza nie jest WYNARODOWIONA a ta moja matka jest i tyle. i koniec. I co sa warci ci Niemcy. Mieli ja wynarodowić za NERONA I HITLERA. Sa glupi. Moja matka ZA SLUB z NIEMCEM po śmierci jest wynarodowiona i koniec. A tak z Niemcow mozna zlewać ze z Hitlerem nie jest wynarodowiona i tyle.

Wyklad 1 był rano i był trochę nudny. Teraz jest wykład 2. I jest ciekawszy, ale to co najlepsze to jeszcze przed wami. Wkrotce wyklad 3. Glowny problem wykladu 3 to sekty CHRZESCIJANSKIE I POZA CHRZESCIJANSKIE w Polsce. I tyle wam napisze na razie. cdn. wkrotce - na razie ide cos na obiad kupic.

Wyklad 4 to beda sekty chrzescijanskie i niechrzescijanskie na swiecie. Wyklad 1 to byl wyklad pod tytulem JIM JONES i SWIATYNIA LUDU - ślepy zaułek czy ogniwo ewolucji? Drugi wyklad - W przededniu Analizy Michael. I wyklad 3 sekty chrzescijanskie i poza chrzescijanskie w Polsce wyklad 4 to samo co 3 na swiecie.

Gość azerfazer
diabeł był w twojej cipie dnia wczorajszego bogobojna córko

nastepne wyklady beda na temat wielkich religii swiata, a bedzie takze wyklad blogoslawienstwo a ROZGRZESZENIE? A ten drugi drugi to zmienie nazwe nie w przededniu - KTO WIDZIAL DIABLA? taki wyklad. Bo to w przededniu to wiecie duzo było opętan w historii i takich diabelskich sztuczek, a to kto widział diabła i w nawiasie (w przededniu Analizy Michael) i tyle.

Jeden tez wyklad moze być pt ANIA SHIRLEY - czy naprawde istniala? Taki wyklad moze być i powinien być i ja go napiszę i tyle - gdzieś sie takie artykuly powinny zacząć ukazywać i tyle. Inne wyklady to po prostu nie wiem... no tam rózne - CO SIE STALO W SALEM? CZAROWNICE EUROPEJSKIE. Byle co moge pisać wiecie. No takie coś co na kafe zeby poczytać i tyle, zeby ludzie wiedzieli ze diabel istnieje i ma się dobrze. I rzeczywiście on sie tej mojej matce pojawił jako niezmienny , wszechmocny - ja wiem jak on wyglądał - prawdopodobnie wokół głowy miał tarcze słoneczną - wy tego nie rozumiecie - taka maszkara i ona WYMUSZAŁA na niej błogosławieństwo i ja złapał , zaczął dusić. A jego sie nalezy bać bo ja do dzis czuję jak mi nóż wchodzi w ciało w plecy. Do dziś. Bo czemu nie ojciec? Bo mnie zabije bo miał takie rzeczy mówić po matce i tez by miał forse powie, a nie z rodowodów. No to tez nie wolno pieniędzy. To tam dodatkowe zajęcie i tyle. Trzeba mieć uczciwy zawod w zyciu i na boku coś tam sobie beblać, a wiecie podstawa zycia to pokora przed Bogiem, uznanie swoich grzechów i modlitwa. Jedyne co ten ojciec mógł zrobić to modlić się za mnie, za matke to podrzut mi całe życie życzy żle, ogrywa, wariat i down i tyle. O matce ani slowa - KRETYN I ZERO. Od niego nawet Maryji nie ma - bo czemu ide w diabły - bo brygidki nie maja Maryji a jak tam pojde to Polska ani z nazwy Maryji nie bedzie miala. I wszystkim Polkom ktore mnie w zyciu skrzywdzily W PRACY ZA BRAK PORODU zycze zeby im dzieci porwali po porodzie bo w sumie ciąza i porod to dziecko jest, a tak to nie ma. No to nie ma i tyle, nie? Bo teraz wszyscy będą miec wyrzuty sumienia, a w sumie wiecie NAWET DZIS jakby nie papieros w tej pierwszej firmie to do zawieszenia na galezi za zwolnienie dyscyplinarne, ale wiecie - to tez jest takie, że to powinno się powiedzieć tej osobie, ze może sie powiesić po zwolnieniu dyscyplinarnym. I to powinno być coś za całość i tyle. Za co ja sie miałam powiesić? Ze burdelu nie robiłam? Przestańcie - jakieś gwałty pierdoly - no to jest ten program nauczania czy nie, dostałam te negatywną ocene pracy czy nie. Bo po 7 latach ja najgorsza bo nie latałam do wydziału edukacji na skarge. No bo jakoś tak uważałam, że nie I TAKI KONIEC. O wszystko - o to kto ma mnie meldować i gdzie na przyklad. I miałam zrobić zdjęcie tej klity, w której miałam co - MIESZKAC? chyba je posrało i tyle. No i by mnie wyśmiali - no bo uznałam, że to jest po prostu pokój, opłata się należy i tyle. Może ktoś się tam powiesił. Ale meldować się w czymś takim? Bo szkoła jest zmodernizowana i nie ma tego pokoju, no ale... i tyle :( Bo o co mi poszło z urzędem miasta jak dojeżdżałam - no wiecie od tego miałam zacząc, i że dyrekcja na mnie krzyczy że sie przeze mnie z klasy do klasy uczniowie przenoszą , a także dyrektor życzy mi w pierwszy dzień nauki kosza na glowie. I to miałam iść i wyjaśnić do wydziału edukacji sie dowiem i z miejsca jestem zwolniona za opinię z poprzedniej szkoły - tu napisze SZKOŁY LESB - bo to była szkoła lesbij i nie tylko - no ale wiecie na papierze miałam opinię i tyle. A jeśli tak żle mi zyczył dyrektor to po co mi dał umowę na czas nieokreślony bo tego nie rozumiem, a ja się pytałam uczniów czy on powiedział, że ja będe miała kosz na głowie tam? To powiedzieli, że nic takiego nie słyszeli. A ja byłam odwrócona i słyszałam że coś mówił. No i to powtórzyli, że coś mówił, ale nie słyszeli ROWNIEŻ co. No to co miałam się iść zapytać go na przerwie co mówił wychodząc z klasy? Może i mogłam wiecie, ale czy to jest jakieś przestępstwo MOJE? No to umowa o pracę na rok i tyle. Z komentarzem że mi sie pani nie podoba i tyle. No bo co pozostaje? A papier dostałam umowy JAK WSZYSTKO do podpisania i tyle. Bez rozmowy, wszystkiego. Bo podpisałam papier - dali mi pod nos do podpisania , nikt ze mną nie rozmawiał. Na pewno po 1-2 tygodniach pracy. Od razu nie i tyle :(

Wiecie bo ja rozumiem ze zwolnienie dyscyplinarne jest po to, zeby sie powiesić i tyle. Tak to jest? Gdzie to pisze. Bo ja uważam, że sie wyjeżdża i tyle. Co sie robi po zwolnieniu dyscyplinarnym jeśli jest się skrzywdzonym i tyle? To powinno dla mnie w przepisach pisać, ze po zwolnieniu dyscyplinarnym nalezy popełnić samobójstwo. Tego nigdzie nie ma napisanego co to oznacza w praktyce. bo tak mi to wygląda i to miało pisać. A np. praca swoje - to jest przekreślenie mnie w państwie. Nie wiem - ale nigdzie nie pisze, że sie powiesić. Ja uważam, że zależy za co KONKRETNIE i tyle. Jak za pijaństwo to tragedia, a inne rzeczy? Bo wiecie o co chodzi - dla mnie zagrozenie pożarowe to jest też powód do zwolnienia dyscyplinarnego. A zatem wedlug tego KAŻDY PALACZ powinien być zwolniony dyscyplinarnie lub może tylko nie papieroów. Bo ja tak - za granicą mam papierosa wpisanego i brak paragrafu na to jest, a w Polsce co - zwolnienie za picie? Nie za nieobecność w pracy. I tyle. ?

Wiecie mnie sie być mozę nalezało zwolnienie dyscyplinarne za ten dzien wolny, ale to był mobbing i bym sie nie dała też, jednak ja miałam w tej szkoły wczesniej kłopoty - OD POCZĄTKU. I w jej interesie było pozbyć się mnie. I OK. Ale dlaczego nie chcieli mi dać NORMALNYCH PAPIEROW - przecież nie mam pracy i tyle. A CAŁA SZKOŁA to JEDNO WIELKIE ZAGROŻENIE POŻAROWE BYŁO - świeczki postawione pod boazerią, papieros ZBIOROWY co przerwa - poza szkoła i owszem, ale drzewa były, od niedopałka, sucha trawa i zaraz pożar. I wiecie - mnie chodziło o to, bronię doktorat I UCIEKAM OD NICH, chodziło mi wyłącznie o matury. Rok - mogłam mieć umowę i dalej. I ich opini nie ma - tylko moja jest. To mieli sie pochwalić swoją opinią bo powiem wam liczyłam się Z PONOWNĄ OCENĄ NEGATYWNĄ PRACy, i nie chodziłam w ten dzien wolny bo się chciałam umycz dokonczyć, a tak jak? I zostawało odejść, nie umiałam. Nie chcieli mi dać papierów na łopacie. Tylko ze zwolnieniem dyscyplinarnym ZA NIECHODZENIE DO PRACY. WIecie - komu się należało takie zwolnienie to temu sie należało. Dyrektor cały rok w pracy nie był, a ja wiecie tyle się napracowałam i jeszcze doktorat i takie coś mi zrobił bo sobie ograł SWOJĄ WŁASNĄ DYSCYPLINARKĘ i tyle. Dlatego się nie powieszę bo to bez sensu, a zrobiło się z tego z czasem że ja piłam nie wiem ile. Bo miał wypadek samochodowy i owszem ale to jak on mógł mnie wyzywać jak był na L4 i zmuszać do podpisania papierów, ze zwolnieniem dyscyplinarnym. Nie powinno go być w ogołe pracy. bo w sumie podpisać mogłam mogłam i moja wina - nie podpisałam tego zwolnienia i na mnie. Ale to chyba nie tak powinno wyglądać. nie tak :(

No to wiecie wychodzi ze on - ten dyrektor - kierował tym samochodem i spowodował cieżki wypadek i tyle. I wiecie - sorry za byki tu, ale ja uważałam i powiem wam - co to jest - klasa sobie przychodzi na lekcje wiecie i podapalają na stołach ogien sobie wiecie i mówią że pani z chemii ich tego uczy. Wiecie - bo ja jakoś żle reaguję. Po takim wydarzeniu wpisanie komuś zwolnienia dyscyplinarnego plus ZA NIECHODZENIE DO PRACY to jest skandal. Gdyby dyrektor był cały rok w pracy to ma racje. A mobbing - on mną szczul sobie cały rok inna nauczycielke biologii. Ten facet był chory psychicznie bo przegrałam przez 3 godziny biologii tam wiecie - to było najważniejsze a reszty nie było wcale. I tyle wam napisze :( Smutne lecz prawdziwe. Bo gdybym wiedziała jakie zera tam są to sie nie zgodze na te 3 godziny biologii i cały rok mam świety spokoj i tyle to było warte, a tak wiecie 90 sprawdzianów wiecej i tacy sa ale zwolnienie dyscyplinarne. I wiecie stała prace szanowałam bo zostałam, a on co? Miał mi odebrać godziny od półrocza - tyle stykło bo widać ze oszczędzałam. Za takie rzeczy idzie się do piekła - a w ogóle byłam niewierząca wtedy, relą mnie zero wykończyło i tyle. Ze na kościół. Szatanowi płaci. teraz mi nie da rady z kasa, ale dał i tyle. I nie bede robić nic - katecheza po 3 klasach podsatwówki ETO JE POLSZA. A ten mój promotor - całe panstwo wam zajeżdża i to jest dobre, ale w tej Wielkiej Brytani. Ta domniemana matka mojej matki i tyle. A to tam - tylko tego ojca mi zal bo tak dostał zwolnienie dyscyplinarne za to co EWENTUALNIE W DOMU robił. Za to, że pił piwo. I tyle. Ale tego nikt nie powiedział. On myślał, że to Ania powiedziała i się powiesił bo by sie też nie dał. Ale to nie jej sprawka była. Ona nic nie mówiła. Ona tylko paliła i stwarzała zagrożenie pożarowe ale w szkole i tyle :(

Juz ide stad bo te katechezy nie maja sensu tu za duzego, ale powiem wam ten ojciec matki myslal, ze ona jest po stronie matki i po cichu na niego bo czemu oni sie powiesili. Przez nią. Bo mysleli, ze jest po stronie DOMNIEMANEJ matki i tyle. No tak to wyglada w WB ale ja nie powiem nic. Tam niech se tam kombinuja jak chca i tyle. Ja tam ich obywatelstwa nie potrzebuje. Chalupy mi mieli oddawac i tyle. Ta matka miała mnie wziąć i do rodzicow spadac, ale przyszedl Otto dziecko wzial i oddal. Zersko - teraz mu wszystkie linie ogrywam, zeby nic nie mogl zrobic wiecie zlego nikomu. Co najwyzej to samo co jego ojciec jak nie dostanie rozgrzeszenia bo wiecie ja jeszcze zycie POSRANEMU W LEB bratu musialam ratowac, idzcie mi wszyscy i tyle wam napisze. Lesby - to wszystko co zostanie kiedys po Europie. LESBY i tyle :(

Gość owca ty masz szatana we
lbie swoim

Witam was, nie mam szatana we lbie swoim. Po prostu mam dziwne kłopoty i nie wiem z czego się one wzięly. Znaczy wiem, ale to już bez znaczenia. Mam teraz inne problemy i tyle. Rozumiem, że za dużo miałam obowiązkow, ale to nie była moja wina wiecie i tyle mnie to obchodzi. W sumie dostałam juz 3 zwolnienia dyscyplinarne i wszyscy się ośmieszają w moich oczach - tyle wam napiszę. Bo taka prawda. Pierwsze dostałam za zagrożenie pożarowe za granicą w 2002 roku. Drugie dostałam 3 lata pózniej w szkole, gdzie wszyscy stwarzali zagrożenie pożarowe a ja nie chodziłam do pracy i nie miałam L4. No mogłam mieć to L4 wiecie bo to nie jest znowu taki problem straszny, ale czy o to chodziło? No ale w sumie tylko tak mogłam ten doktorat skończyć tylko po co by mi się przydał WTEDY w szkole taki doktorat? A słuchajcie no zaczynając pracę doktorską nie sądziłam, że więcej niż 4 lata na to pójdzie i tyle. No to pomyłka i koniec na zawsze. Tak jakby mi magister nie starczył. Starczył i koniec. Jeszcze bez sensu magister jak dla mnie i tyle. Bo co mi magister bez pracy, a wiedzę też chciałam mieć jakąś ugruntowaną , zwłaszcza z pewnych obszarów tematycznych. No niby wystarczyło książki kupić doczytać, ale jakoś tak ... nie wiem... coś było nie tak. Chyba miałam być po tej ogrodniczej. I dlatego poszłam na ten doktorat bo to też bez sensu i tyle. No i co ja mam jeszcze napisać? Współczuję tej mojej matce takiego życia jakie miała. Wszyscy na nią nie wiadomo po co i na co. Można jej zarzucić tylko tyle, że nie przemyślała sobie pracy stałej w wieku lat ...13. I tyle. Że trzymając z domniemaną matką biologiczną nie będzie musiała zapieprzać jak dziki osioł no ale... nie rozumiała tego, że na odległość to było. Tylko wiecie w całości - kto miał poruszyć temat finansow, 13 letnie dziecko? Przeciez to bez sensu. Mieli nie wybierać się dowiem. Ale czy ona powinna dzwonić bo wiecie - naruszała zasady tamtych ludzi, naruszała ich styl życia - naruszała, a oni nie reagowali - tylko dziecko reagowało. I PO CO się dowiem. Bo inne nazwisko miało niż rodzice przybrani. Bo wy tego nie rozumiecie - miała inne nazwisko i musiała radzić sobie sama. Czy akceptowała tych rodziców przybranych? Nie całkiem. Matki domniemanej również. Po co się wtrącała w szkołę. Ona chyba chciała wybrać jej kierunek studiów inny niż praca stała sugerowana kiedyś, ale to miała ją dać w inne środowisko. Ona jej się nigdy nie da - nie to środowisko i wiecie śmiech na sali - a inne byłoby lepsze. Ale no ...pewne tematy są poruszane, pewnie nie są. Takie rzeczy. No i w końcu wybrała lekkie życie i zobaczcie - kto jest sprytny to widzi - ci rodzice przybrani też byli niemoralni że Bóg dozwolił osobie moralnej bo moja matka była moralna iść do zakonu po dziecko. Co nie jest najlepszym pomysłem, ale po co jej to było? Bo ona na pewno z księdzem była szczera i nie wierzę że chodziło o dziecko akurat. Po prostu chodziło, że nie umie wyegekwować pieniędzy na studia wiecie. Ale też zobaczcie jaka obłudna szkoła - nic nie robić 6 lat i póżniej na studia. To choć tyle. I koniec. No i teraz wiecie - ci rodzice tej mojej matki - jacy oni byli. W sumie byli bardzo inteligentni, ale kto uciekł z tych brygidek bo mówili, że uciekinierzy z brygidek - no to chyba tylko ten jej ojciec, że matka pozwoliła jej na dziecko w klasztorze i wiecie co... no nie rozumiem tego do końca, ale ta żona też tego męża nie rozumiała. I ta domniemana matka biologiczna zawsze dzwoniła do nich i pytała o córkę, a jak poszła do tego klasztoru wiecie - bo to wiem - to przestała dzwonić. I po 3 latach mieli zwolnienie dyscyplinarne z pracy. Oni mieli mieć papiery na łopacie? Ona miała przyjechać i się zapytać co sie stało i tyle wiecie. Nie miała czasu to miała się w kwiatki nie wtrącać i tyle. Ale tak się jej bali ze nie umieli jej dać rady. A ja umiem wiecie i tyle. Bo od niej bym dostała zwolnienie dyscyplinarne JAK MATKA - tyle się poprawiła wiecie. Nie wiem czy za to będzie potępiona ale ja DOSTAŁAM zwolnienie dyscyplinarne i się myli wiecie jeśli uważa, że nie. Ja doceniam tych ludzi, którzy TU NA MIEJSCU MI NASRALI. Bo nic by sie nie stało wiecie gdyby TU LUDZIE po prostu zostawili mnie w spokoju. Od razu było żle wszystko tutaj i tego nie rozumiałam. Bo zwolnienie dostałam bez sensu ale nie miałam stałego adresu, duże miasto bla bla bla - i słuchajcie myślałam że tu sie wycofają. Najwyżej niestety pani zwolnienie dyscyplianrne ma - no to nie ma pracy. No i wiecie to do kuratorium - co ja mam robić? To jest za to a za to. I wtedy W PRACY bym się przyzna - zresztą to każdy by wiedział, ale zupełnie inna sytuacja i tyle. A tak? I powiem wam gdyby nie to, że już widzę jakie świnie TU siedzą, tu skąd pisze ten list to i tak znowu to samo. Znowu to samo. Przerażające wiecie. ZA KARIERE OJCA bo OJCIEC robi karierę. NO OPĘTANI. I zaś to samo by było bo mi nie kupili mieszkania rodzice i ZAŚ TO SAMO co 6-7 lat temu. No wiecie ci ludzie są opętani. Po co mi teraz mieszkanie w mieście jak pracy doktorskiej nie obroniłam no to wiecie - pewne możliwości mi przeszły koło nosa i tyle. Zostały mi jakieś chore umysłowo studia na których ledwo z życiem uszła. I TA WIEDZA. Bo wiecie - tyle się lat uczyć to w końcu jest jakaś wiedza chyba, nie? Nie ma zadnej? Nic nie robiłam? No to wiedza jest taka jak po 5 latach studiów magisterskich i koniec - niczego więcej nie było i tyle. No bo ja juz mam tego dosyć i koniec :( No a reszta - gdybym dostała zwolnienie dyscyplinarne za nauczenie języka angielskiego - czy nie - ocene negatywną pracy to OK, ale ja te ocene dostałam za nauczanie biologii po 5 latach studiów magisterskich POLONISTKA mi ją wstawiła. Od razu się nastawili na wykończenie mnie na doktoracie bo tego nie wziełam pod uwagę po co miałam 3 godziny biologii w średniej szkole wiecie. I nie umieli mnie wykończyć. 2 hospitacji lekcji były z biologii. I tyle. No i koniec. I bylebym się nie obroniła i tak się nie obroniłam. Przez 3 godziny biologii, które miałam wyłącznie po to, żebym sie nie obroniła i powiem wam JESTEM ZAŁAMANA ludżmi tu wszędzie tu bo tak i już. Bo to miałam wiedziec i ... no właśnie co... no właśnie nic bo już miałam pożar na zachodzie. Właśnie nic z tego bo nie miałam co robić dalej, a prosiła się biblioteka tylko jak? No jak? Z tej oceny negatywnej pracy? Miałam pomyślec WTEDY tak - a i tak mam papierosa na zachodzie no to walę w bibliotekę - najwyżej się wypalę z biblioteką i tyle. I bym poszła i uważam , że z tej biblioteki GDZIEŚ BYM pracę znalazła i byłoby mi dobrze. Może i BHP bym WTEDY chciała, a tak jako przyrodniczka? Po co mi BHP? Bez sensu. Do dziś bez sensu i tyle. A wiecie tak by sie skończyło - biblioteką - bo wszyscy palili w szkole i w pierwszej był CODZIENNIE dym, a ja nie paliłam, a w drugiej TO SAMO. I tyle starczyło bo te dwie szkoły miały linie telefoniczną wspólną wiecie, a ja myślałam, że nie , że inaczej myślą. No i taki koniec. A reszta bez sensu i tyle. No zostaje tylko pytanie czemu nie miałam 2 lata kwalifikacji uzupełnionych jako nauczycielka 2000. No właśnie - może na tym polega sukces w szkole - że im niższe kwalifikacje tym lepiej i tyle. NIe wiem :(

Katechetka. Podziwiam zapał z jakim to piszesz. Niestety nikt na tym forum przez to nie przebrnie :(

Może mogłam coś robić jeszcze w tym 2005 roku po tym zwolnieniu dyscyplinarnym biblioteka, no ale... samochodu nie było, a poza tym - nie pasowało bo 2 lata bez kwalifikacji - pasowało sie obronić na doktoracie. No ale jak? No jak i tyle. To juz było nirealne bo mnie kasowali ze szkoły za doktorat. A teraz wiecie sami oszuści tu - udają - oni by mnie przyjęli jakby wiedzieli że za doktorat. No już, już , już - to mnie mieli przyjąć. ZA TRUPA musiałam bioli uczyć. Jeszcze ofiarę białaczki. Za samobójczynię w ciąży. I wydać się miałam tak wiecie. Ciekawe jak? Z tym zwolnieniem dyscyplinarnym jeszcze? Idźcie - szurnięci ludzie. W ogóle proces jakim prawem zawracali mi głowe pracą stała. Tylko mnie oszukiwali, wykorzystali - tyle. Nic poza tym wiecie. Nic. I tyle :( No bo co jeszcze? Poszłabym prawko robić wcześniej po prostu i w 2006 - do widzenia. I koniec. I bym doktorat TAK miała, a inaczej nie. I też powie ojciec, ze mu całe życie zmarnowałam, ale po co mi sie w szkoły wtrącali, a paszport kiedy wiecie? 50 co? I tyle mnie to dziś obchodzi co studia magisterskie na kserówkach. W bibliotece miałam siedzieć sie dowiem. No ale za długo nie była otwarta czytelnia. Teraz jest lepiej , jest gdzie posiedzieć, a wtedy? Taka prawda :(

Jak ja bym była durna wiecie to ja nawet tego listu nie mogę na kafe napisać. NAWET TYLE. Naprawde. I koniec. Tyle wam napisze. A ta pierwsza firma niech sie odczepi bo wyleciałam za zły strój z pracy, a nie za palenie w magazynie i tyle mnie obchodza. Niech se to sami wpisza wiecie - taka opinie. Razem z ta swoja GLORIA i tyle :( Eee takie zycie - idżcie se zapalić na dworze lepsze to niż sie bez sensu wkurzać. To by ktoś musiał zbadać co jest korzystniejsze dla zdrowia czy palić czy sie wkurzać godzinami. Albo co jest mniej korzystane, nie? :(

Nie nazywam się Janina. Janina to była SŁUZEBNICA - katechetka z kafe i już. Podała swoje imię - jej sprawa. W necie jest to błąd. Net to świat ksywek i tyle. Wiecie co ... aaa nie mam dziś humoru na nic - dwa wykłady wam dziś starczą. Powinny być 2 katechezy. Tak chyba nawet lepiej - KATECHEZA 1 , KATECHEZA 2 I tyle. KATECHEZA 3 niebawem o ... Bozym Narodzeniu ktoś powie. No ale 3 to o sektach miało być. CHRZESCIJANSKICH I NIECHRZEŚCIJAKŃSKICH w Polsce... ps. nie sądzcie, że małe dziecko Janiny to dziecko diabła? Rude. Pasuje. Piękne rude włoski miało dziecko Janiny. NIESTETY - dziecko diabła jest TYLKO JEDNO.

nie sądzicie? I tyle. Tak miało być, ale wiecie... I tyle wam napisze... Nie wiem co jeszcze wam napisać. Glowa mi pęka. A starsze? 2 dzieci diabła. Nie... to niemozliwe. Dziecko diabła może byc TYLKO JEDNO. Przykro mi bardzo.