Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MauraFrog93

Ponownie kolczyk w pępku ?

Polecane posty

Gość MauraFrog93

Czy ponowne zrobienie takiego przekłucia to dobry pomysł ? Miałam kolczyka w pępku 2 lata temu w wakacje, niestety wymigrował mi :( została mała blizna ;/ nie wiem czemu wymigrował ;/ może to był problem złego przekłucia przez kosmetyczke, może za szybko zmieniłam kolczyka na srebrny (ale wszystko wyglądało już na zagojone, więc nie wiem), może za szybko po przekłuciu zaczęłam się kąpać w jeziorach itp, może byłam za szczupła (tak gadała kosmetyczka po fakcie, ale to by było bezsensem, bo chudzielce mają i jakoś im nie migrują) ;s ale mniejsza o to dlaczego "poszedł" :P Czy pod tą blizną mogę zrobić kolczyka ? Czy mogłaby go zrobić u koleżanki ? (doświadczonej w kolczykowaniu innych i siebie; przekłuwała mi wargę i wszystko było w porządku i jest do tej pory) :) Jeśli tak to kiedy byłaby najodpowiedniejsza pora, biorąc pod uwagę pory roku ?

Też bym się chętnie tego dowiedziała bo wyciągnęłam kolczyk po kilku latach noszenia i nie wiem czy mogę przebić teraz znowu i gdzie celować ( 3 lata już nie mam, blizna jest)