Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NumeRAazz

Czy moge sie podobać kobietom??? daje fotke

Polecane posty

Gość NumeRAazz

od dluzszego czasu nie moge nikogo poznac.. zastanawiam sie gdzie tkwi problem? moze w wyglądzie? jesli tak to chcialbym szczerze odpowiedi.. to moje foto: http://www.voila.pl/045/97vo4/?1

Gość przestaniesz kiedys
ja jestem na tak

Gość fajny jesteś
z Warszawy może? :D

Gość samotna onaaaa
jesli to Ty to hmm fajny :D wiec czemu bys sie nie mial podobac kobietom? tylko nie lubie tatuazy :P

Gość NumeRAazz
tak to ja, fotka robiona mniej wiecej 3 miesiące temu ja lubie tatuaze, mam troszke bzika na tym pkt. jak widac na załączonym obrazku posiadam napis po łacinsku na przedramieniu jak i na ramieniu-lekko wchodzący tribal na pierś lat mam 28 i jestem z Wrocławia

Gość samotna onaaaa
oj no dalekoo, ja z pomorza ;)

Gość jesteś prawiczkiem?
.

Gość NumeRAazz
zartujesz sobie? ja mialem zone... rozwiodłem się z nią ponad rok temu i od tej pory jestem samotny (tzn. mialem przez chwile pewna kobiete ale nie wyszlo..) generealnie od pol roku zyje w celibacie i jakos nie moge nikogo poznac, boli mnie to

Gość przestaniesz kiedys
sliczny jesteś :-)

Gość rote malve
może masz za duże wymagania?

Gość Martaaaammm
Jeśli to na prawdę Ty to również jestem na TAK :D

Gość anulka zr
czmeu sie rozwiodłeś ? ps. fajny jesteS:)

Gość Martaaaammm
A mimo wszystko i tak jakoś nie wierzę, że o Ty ;)

Gość aasassasdddfdf
jak dla mnie ejstes oblesny, mi sie nie podobasz, te tatuaże i ta twarz, szeroka, a nos jak u swinki pigi, i jeszcze rozwodnik :O do tego malo inteligencji w oczach (o czym swiadczy tez wklejanie fot na babskim forum...) nie dziekuje 🖐️

Gość mnie wszystko
jak dla mnie ok... Do Wrocławia mam blisko,ale nie ten rocznik:-(

ja do wrocławia cholernie daleko, drugi koniec Polski, więc ta miłość jest skazana na niepowodzenie :P

Gość kasjaerka z wyks
a powiedz mi czym sie zajmujesz na codzień ?

Gość NumeRAazz
jestem męską dziwką

Gość jagoda.malina
jest fajnie ;) wygląd na pewno nie jest problemem. może właściwie nie ma żadnego problemu, skoro ledwie rok temu się rozwiodłeś, a w międzyczasie już się z kimś spotykałeś... pół roku "w celibacie" to nie jest długo. oczywiście, wiem, że jedni lepiej znoszą samotność, inni gorzej, a koniec końców wszyscy potrzebujemy kogoś bliskiego, ale pół roku to naprawdę nie jest czas, po którym należałoby się na siłę doszukiwać problemów.

Gość NumeRAazz
Fotka z penisem to oczywiscie podszyw. Rozwiodłem się z żoną ponieważ jej uczucie się wypaliło.. po 5 latach małżeństwa stwierdziła, że dopadła ją rutyna i nuda i że to nie ma dalej sensu, troche to przeżyłem aczkolwiek nie cierpie w tej chwili już tak jak wspomniałem, miałem jedną kobiete od tego czasu-ale to była krótka, 4 miesięczna znajomość, od pol roku jestem sam i boli mnie to, uwielbiam towarzystwo kobiet, kiedy w domu mam z kim siedziec, napic sie winka, obejrzec film, pojsc do lozka, zasnac z tą osobą, obudzić się przy niej, zjesc razem sniadanie itp.... nacodzien jestem nauczycielem WF-u w jednym z gimnazjum wrocławskich a dodatkowo 3x w tygodniu trenuję młodzież w zajęciach muay-thai (pare lat temu byłem mistrzem polski amatorskim, kocham ten sport więc zrobiłem papiery na trenera i dalej uczestniczę w tym sporcie)

Gość Ola Pandora
Wyglądasz na mało inteligentnego. Twarz prosta, spojrzenie tępawe, szeroki nos. Jestem na nie.