Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zyberka

blagam poleccie mi dobrego specjaliste - ortopede

Polecane posty

Gość zyberka

pod koniec czerwca upadlam calym cialem na prawa reke, wg mnie najbardziej ucierpial lokiec, slad w postaci siniaka. Kilka chwil po upadku bol byl tak silny ze nie moglam sie doknac. W obolale miejsce niestety nic nie przylozylam , nastepnego dnia lokiec posmarowalam zelem ketanol. Do lekarza poszlam dopiero za tydzien kiedy mialam bol okolic kciuka i nadgarstka - oczywiscie po wielkich bolach, zeby dostac sie do przychodni tego samego dnia. Lekarz zlecil tylko rtg , na ktorym widoczny byl obrzek i powiedzial ze nic nie jest, srodki przeciwbolowe powinny pomoc. Niestety stalo sie inaczej...wyladowalam na izbie przyjec bo bol byl juz tak doskwierajacy ze kazda drobna czynnoscc graniczyla z cudem. Na izbie przyjec zrobili rtg, na ktorym tradycyjnie nic nie wyszlo , usg i dopiero wykazalo, ze w sciegach jest plyn..koncowa diagnoza zapalenie sciegien , bol okropny, Po tygodniowej konsultacji diagnoza objawy zespołu ciesnin nadgarstka... Blagagam pomozcie jeslli znacie dobrego ortopede albo chirurga otopede, bo dostaje juz kota od tych kilku diagnoz lekarskich..a bol jaki byl tak jest...Dodam tylko, ze moim minusem jest to, ze nie moge przyjmowac srodkow przciwbolowych - mam astme, kilka lat temu przeciazylam kolana

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować