Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillllla

On był kurwiarzem

Polecane posty

Gość Kamillllla

Pisałam już w temacie życie erotyczne ale dostaje tylko głupie , żartobliwe odpowiedzi wiec pisze tutaj liczac na wieksze zrozumienie. Mój problem jest mianowicie taki że niedawno przez przypadek dowiedziałam sie jakim k**wiarzem był mój chłopak. on ma 22 lata ja mam 18 jesteśmy ze sobą ponad rok i od ok 3 miesiecy uprawiamy seks. Przed tym kiedy zaczeliśmy sie kochać pytałam o jego partnerki, wiadomo lepiej miec ograniczone zaufanie niż syfa. Zapewniał ze on choć miał 6 partnerek w ciagu 4 lat to jednak zawsze sie zabezpieczał i to nie były przygody na imprezach, zawsze spotykał sie min 4 razy. Ufałam mu a niedawno przypadkiem sam ujawnił ze tylko z jedna z 6 spotykał się kilka razy, z resztą do seksu doszło na imprezie i kilka razy uprawiał seks bez zabezpieczenia. Nie wiem może przesadzam ale wkurzyło mnie to ponieważ ja mu ufałam i biore tabletki... Pomysleć ze on tak mnie oszukał stwarzając fałszywy wizerunek samego siebie. Jest mi przykro i czuje do niego troche obrzydzenia. Nie chciałam niewinnego faceta, chciałam porządnego. Co powinnam zrobić żeby wyleczyć siie z tego obrzydzenia...??zasługiwałam w koncu żeby wiedzieć o tym ze uprawiał seks bez zabezpieczenia z kobietami o ktorych wiedział tylko tyle jak maja na imie...

Gość k;'l;'
1 co bym zrobiła to pobiegłabym do lekarza i poprosiła o badanie na HPV, HIV itd;] gratuluje

Gość Kamillllla
Tak wczoraj sie o tym dowiedziałam i już dzisiaj jestem zapisana do ginekologa na badania. Reszte załatwie sobie prywatnie. Czuje obrzydzenie do niego, i pomyśleć ze ja straciłam z nim dziewctictwo...

Gość cocitapodrzezczrobila?
ale on nie byl, on bedzie i jest a co o co chodzi z ta podrzecza?

Gość belerofront
czy ja dobrze czytam, 6 partnerek i już kurwiarz? skąd ty się urwałaś? gdyby miał 66, to wtedy można uzyć takiego określenia, chciałabyś, żeby był dobry w łóżku i był prawikiem czy co?

zamiast głupio podpytywać, trzeba było zażądać wyników badań na HIV i inne 🖐️ "zasługiwałam w koncu żeby wiedzieć o tym ze uprawiał seks bez zabezpieczenia z kobietami o ktorych wiedział tylko tyle jak maja na imie" to już dużo. przeciętna nastolatka nawet i tego nie wie :D

Cześć. Facet Cię oszukał. Obrzydzenie do kogoś kto zdradził Twoje zaufanie to normalne uczucie. Czemu chcesz pozbyć się obrzydzenia do faceta który Cie kiwa ? Jeśli to w sobie stłumisz to wtedy będzie problem. Trzymam kciuki za szczęśliwe wyniki badań ...

Gość jezu dziewczyny
jak to jest ze "jakims cudem" zawsze ciagnie was do tych ruchaczy a pozniej "jakie to jestescie przez nich biedne i macie pelno problemow" ale dalej za nimi biegacie. Ciagle tylko kurwa slysze jak to jakas jakis "kurwiarz" zrobil w bambuko ale najpierw sama sie za nim uganiala albo dupe mu wypiela. Jak to jest ze nie wezmiecie sobie w koncu DO KURWY NEDZY normalnego chlopaka ktory bedzie normalnie do wszystkiego podchodzil i nie bedzie ruchal panien na lewo i prawo?

Ostatni ponad rok spędziłam z facetem który jak się okazało jest mega k*rwą męską, to Jacek U. z Mikołowa. Wyszukuje dobrze ustawione finansowo kobiety, rozkochuje je w sobie, wykorzystuje finansowo, a potem się zmywa. W czasie jak był ze mną, miał jeszcze dwie inne kobiety, które oszukiwał tak samo jak mnie. Przestrzegam wszystkie kobiety przed tym socjopatą.

Autorko ,,niewinny" facet tez moze byc porzadny. Jak dla ciebie miara na okreslenie czyjejs ,,porzadnosci" jest to czy ten ktos zamoczyl juz, czy nie, to dobrze ci tak. Bylo szukac kolesi w swoim wieku. Nie byloby problemu. A teraz nie wiesz na czym stoisz, jestes dla niego jedna z wielu i teraz juz zaden ,,niewinny" na ciebie nie spojrzy. Ktory prawik chcialby panienke obracana przez koorwiarza? :O

Prawik zgodzi się na seks z każdą, żeby tylko przestać być prawikiem. :D

Baldur, nie generalizuj. Ja byle czego sie nie czepie. Nie zalezy mi az tak na utracie prawictwa, moge byc prawikiem az mi broda po pas urosnie. Rules are rules.

Gość kurrrffiiaarrzz
A mój to czyscioszek :)

Wnerwia mnie jak panienka wybiera starszego. Niech sie ludzie zaczna dobierac wiekiem. Goowniary osiemnastoletnie juz mysla ze sa tak dorosle ze moga byc z brodatymi skurrwielami, bo przeciez ich rowiesnicy to ,,smarkacze". Takie myslenie u nas, taka chora moda. Teraz tzizia ma problem bo dala sie poniesc ,,modzie". A mozna przeciez bylo to rozegrac inaczej.

Beliar, nie rozśmieszaj mnie, bo się zajady porobią. Tez kiedyś byłem prawikiem więc nie opowiadaj mi takich kacapołów, że będąc prawikiem jeszcze wybrzydzasz z jaką panną stracisz cnotę. :D

Pozostaje sie pogodzić że straciłas dziewictwo z facetem z którym raczej długo sie nie nabędziesz! Więc współczuję! Ale nie możesz znowu siebie obwiiniac to nie Twoja wina że trafił Ci sie taki egzemplarz tak miało być! Niestety..:-(

Gość lolwut
Prawik zgodzi się na seks z każdą, żeby tylko przestać być prawikiem. Gówno prawda! Niektórzy nie.

Gość m,nmnmnk
22 to staruch haha juz wiem czemu dziewiczek:o zadna sie nie skusiila:o

Beliar, no teraz to mnie załamałeś i ośmieszyłeś się do reszty, bo właśnie wyszła Twoja desperacja do stracenia prawictwa.Autorka ma właśnie rację, że jej rówieśnicy to gównarzeria i właśnie dobrała się wiekiem a nawet mogłaby mieć starszego, tak było od wieków. Dopiero komuna to zmieniła.

Baldur, nie znasz mnie kolego. Kiedys moze chcialem szybko i byle jak stracic prawictwo, jednak niedawno zwolnilem i olalem sprawe. Trafi sie jakas porzadna to okej, jak sie nie trafi to trudno. Nie mam w planie bzykac kogos bez uczucia tylko po to zeby nie by prawikiem.

Jestem wybrednym prawikiem, pozbawionym obsesji na tym punkcie. Smiejcie sie lub zalamujcie, ja mam to w doopie :p

Gość m,nmnmnk
sure:o

Gość Wmdjagm
Matko co za debile się tu wypowiadają:O KUREWSKIE to było jego zachowanie podczas gdy zataił ten fakt - nawet gdyby to była jedna to raz, a dwa - kretyn bezmyślnie naraził zdrowie swojej dziewczyny i dobra rada dla wszystkich kobiet- zawsze żądajcie przed seksem testu na hiv i inne choroby weneryczne-bo nigdy na 100% nie macie pewności że facet mówi prawdę, a jak facio się obrazi to jest idiotą po prostu- prezerwatywa to też ryzyko, a np. kiłą można zarazić się przez orala-nie dobrze mi się robi gdy czytam że oral=bezpieczeństwo haha idiotki :D wiecie ile syfów można załapać przez orala? Doedukować się radzę🖐️

Gość m,nmnmnk
odrazu napisz gdzie mozna takie badania robic ile kosztuja oraz ile ich zrobienie zajmuje czasu!!moze jakies biedne dziewcze da sie ocalic!!

Gdybym byl zdesperowany to pewnie czepilbym sie jakiejs 15- 16 latki, zgodnie z trendami. Tyle tylko co by mi dalo chodzenie z dzieciakmi. A panienki w moim wieku teraz sie bujaja z jakimis Ryskami i uwazaja sie za dorosle kobiety.

,,biedne" dziewczeta moga zostac ocalone jedynie poprzez przeszczep mozgu.

Gość m,nmnmnk
ostatnio czytalam o takim jednym co zarazil hivem swoja dziewczyne-mloda dziewice!! rozkochal i po 5 mc doprowadzil do seksu w miedzczasie dogadzajac sobie z innymi a ze ją bardzo kochal postanowil nie mowic ze jest chory -a wiedzial bo chcial zeby byla z nim na zawsze mezczyzni!!!

Gość m,nmnmnk
beliar ewidentnie ty potrzebujesz przeszczepu mozgu i pewnie wiele razy na kafe ci to mowiono:o ale co bedziesz innych sluchal:D kiedy masz swoj swiat