Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem uczuciowa

Macie też tak czy ja jestem jakas dziwna?

Polecane posty

Gość czasem uczuciowa

Kiedyś miałam tak,że poznałam faceta i od razu byłam bardzo zakochana,świata poza nim nie widziałam,umierałam z tesknoty.Teraz(wydaje mi sie ze troche zmadrzałam) już którys raz poznałam faceta,niby mi sie podoba i jest fajny ale to uczucie nie przychodzi od razu tylko z czasem.Wiem ze chce z nim byc ale nie jest to szalone uczucie tylko raczej cos spokojnego.Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale tez tak macie lub mieliscie ze uczucie przyszło z czasem?

Gość czasem uczuciowa
Nikt sie wiecej nie wypowie?

Gość czasem uczuciowa
Chciałabym tylko wiedziec,czy tez mieliscie tak ze spotykaliscie sie z kims do kogo nie czuliscie nic na poczatku a uczucie przyszło z czasem??

Gość czasem uczuciowa
????????????????/

Gość Neo_25
Dokładnie Cię rozumiem, ja też tak kiedyś miałem....bardzo dużo robi wiek, nie wiem ile masz w sumie;) Ale takea sytuacja jaką przedstawilas jest bardzo dobra!Przynajmniej wg mnie

Gość Aj laski macie problemy
Wrzuć sobie Elle Man Od razu się humor poprawia, Same ciacha...Miłości przechodzą i problemy też ;)

Gość też mężatka
Ja natomiast zawsze zastanawiałam się jak można zakochać się tak hop siup. To, że od razu nie rzucasz się w miłosny wir raczej dobrze o Tobie świadczy ;)

Gość rtrtttrrttyrtr
tez tak mam, nie potrafie sie juz szybko zakochac, bo po prostu raz zostalam zraniona bardzo ... a poza tym zmadrzalam i musze bardzo dobrze poznac kogos zeby narodzilo sie uczucie, a takie poznawanie trwa kilka lat

Gość zlozony dol
i to jest zajebiste, j raczej szybko sie zauraczam, zawsze od 'pierwszeglo wejrzenia":O i zwykle oczywiscie byly to tylko milostki w mojej glowie, ale uwazam, ze to strasznie dziecinne. i zmienilo sie moje podejscie, juz wlansie nie szaleje na pkt faceta, jestem raczej normalna, w koncu.

Gość Neo_25
Dobra dziewczyny, która pójdzie ze mną na kawę?:)

Gość rtrtttrrttyrtr
keidys zakochiwalam sie w wygladzie, a teraz bardziej w inteligencji. Jak widze ze ktos ejst glupi albo ma inne poglady niz ja, to ciezko mi sie zakochac raczej... ta osoba musi byc podobna do mnie, podobny sposob patrzenia na swiat, poglady, charakter... dawniej bylam bardziej tolerancyjna, a teraz raczej nie chcialabym byc z kims kogo po prostu nie rozumiem. Moze byc tak, ze jedna rzecz od razu przekresli faceta u mnie, jedno zdanie czy slowo, dawniej tak nie bylo, nie zwracalam na to uwagi bo chcialam byc tolerancyjna. z wiekiem jestem coraz mniej, jak cos mi nie pasuje to niech koles spada i tyle :P mam teraz chlopaka, ktory jest 90% taki jak ja, takie same poglady i wartosci w zyciu, ale niestety dzieli nas duza odleglosc wiec nie wiem jak to dalej bedzie. a poznalam go przez neta, pisalismy 3 lata, i dopiero po tylu latach sie spotkalismy i wtedy sie w nim zakochalam :)

Gość zlozony dol
skad jestes?

Gość Neo_25
z pięknego miasta Lublina:)

Gość zlozony dol
rzeczywiscie piekne, ale daleko;)

Gość Neo_25
Szkoda.....