Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sztunia1

Co to moze myć kobiety ratujcie !!!

Polecane posty

Gość Sztunia1

Witam ! Jestem młodą dziewczyną i od jakiegoś czasu wspolzyje. opowiem wszystko po kolei co i jak.. A więc jakieś 3 tygodnie temu bolało mnie w okolicach łechtaczki lecz po paru dniach ustało. tydzień później wystąpiło u mnie jasno czerwone i czasem brązowe plamienie zamiast okresu ( zawsze miałam nie regularny) wystraszyłam się, że mogła być to ciąza mimo stosowanej antykoncepcji w formie prezerwatyw ( nie stosowałam nigdy tabletek) Zrobiłam więc test który wyszedł negatywnie.. plamienia te trwały 6 dni więc wybrałam sie do ginekologa. z badań wynikło, ze mój układ rozrodczy jest czysty i mam zapalenie.. oraz powiekszone jajniki. Mój lewy jajnik wynosił az 3,5 cm !!! ponad norme więc lekarz przypisał mi tabletki antykoncepcyjne które maja je pomniejszyć. jeszcze ich nie brałam bo czekam na okres który miał być juz minimum 2 tygodnie temu i który nadal się nie pojawił.. ponownie dla spokojności zrobiłam test ciazowy który równiiez wyszedl negatywnie... Im wiecej myśle o ciązy tym bardziej panikuje już poprostu nie wytrzymuje... Prosze więc o rade co to może być ... czy dostane okres ? czy to 6 dniowe plamienie było w formie okresu ? Czy raczej mam poczekać na nastepny ? mój ginekolog pojechał niestety na urlop

Gość dziuniatrunia
no w ciąży nie jesteś, dopadło cię choróbsko i jak kiedyś chcesz być w ciąży to rób co lekarz zaleci!

Gość dx
sluchaj lekarza...pewnie dostalas cos na to zapalenie, wiec bierz i czekaj na nastepny okres...od pierwszego dnia krwawienia zacznij brac tabletki i koniecznie potem skontroluj ten jajnik. Moze masz problem z progesteronem, po prostu. Po odstawieniu tabletek sprawdzilabym na twoim miejscu hormony plciowe zebys wiedziala co sie dzieje i nie schizowala