Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlane platki

Przespalam sie z bylym, ktory jest w zwiazku...

Polecane posty

Gość OneTwo
To dawanie dupy za szczerość rozśmieszyło mnie na maxa. :D::D:D

1. on cię zerżnął i uwierz ma z tego DUŻĄ satysfakcję 2. jej nic nie powie, bo ma cię w dupie 3. zerżnie cię jeszcze raz 4. będzie ponawiał pkt 2 i 3 tak długo jak będzie chciał 5. jak się opamięta to wróci do swojej aktualnej panny, bez pytania się ciebie o zgodę. 6. i bedzie śmial Ci sie prosto w nos, naiwna idiotko :P

Gość mydlane platki
niczego sobie nie dorabiam. Nie jestescie w mojej sytuacji i nie wiecie jak jest. Bardzo prawdopodobne, ze nic jej nie powiem, bo zrobi to on sam. Widze jak sie z tym meczy. Nie uwazam sie za wyjatkowa ex, jestem wyjatkowa osoba w jego zyciu tylko. I jesli juz to nie ja rozbije zwiazek, on to zrobil nie mowiac mi na poczatku, ze jest z nia. Powtarzam, ze gdybym wiedziala to zadnego seksu by w zyciu nie bylo:O

Gość mydlane platki
tak, czekam az zacznie sie smiac:D Zaraz wroci ze sklepu to sie zapytam jak dlugo mam jeszcze na to smianie czekac:P

Gość ja byłem w takiej sytuacji
uwierz, te wyrzuty sumienia służą wyłącznie temu żebyś szybciej sciagneła gacie jeszcze raz. idziesz na jego warunkach czy chcesz tego czy nie. ksiazkowy przyklad

mydlane platki tak, czekam az zacznie sie smiac Zaraz wroci ze sklepu to sie zapytam jak dlugo mam jeszcze na to smianie czekac Ty naprawde jestes taka naiwna :O?

Gość mydlane platki
nie musi mnie brac na wyrzuty sumienia. Dzis sama go obudzilam, bo bylam zajebiscie napalona:P

Gość niedobrze_mi
"jestem wyjatkowa osoba w jego zyciu tylko." Zapewne. Oszukuj się dalej. I nie zapomnij dać mu dupy dzisiaj, bo skoro i tak już to raz zrobiliście, to nie ma znaczenia, czy zrobicie to znowu czy nie - Twoje słowa. Zero moralności.

Gość mydlane platki
juz mu dzis dalam takze sie nie martw:D

on nie bierze ciebie na wyrzuty sumienia. świat nie kręci się wokół was kobitki. wyrzuty sumienia są potrzebne mu po to żeby szybko się uporać z własnym sumieniem i szybko namówić cię na następny raz. kompletnie nie znacie psychiki faceta.

Gość mydlane platki
ale on mnie na nic namawiac nie musi. Takze takie zagrywki bylyby kompletnie glupie:O

dziękuję za poprawę humoru faceci : kobiety 1:0 a twojemu exowi należy się browar za mistrzowską rozgrywkę. kup mu w moim imieniu. jakaś męska solidarność musi być ! :)

Gość niedobrze_mi
Szmata przy niej to czysty obrus. Pasujecie do siebie z byłym, naprawdę. Szkoda go dla tamtej. Dwie kurwy bez poczucia godności i moralności, to będzie cudowny związek :)

Gość mydlane platki
dobra, dzis idziemy do jego znajomych na impreze to ja kupie flaszke z podrowieniami od ciebie:P

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha a ha h
no no no ...:P facet sie potrafi ustawić nie ma co!:) rżnie dwie debilki a one sie cieszą jak murzyn bateryjką...:D jesteś bardziej pierdolnięta niż moja była :D :D :D idż dołącz teraz do klubu pokrzywdzonych ex :classic_cool:

mylisz się w zeznaniach , raz piszesz że nie chcesz do Niego wracać , a za chwilę że dla Was obojga to coś znaczyło , pamiętaj że seks i wódka są dla tych , którzy dorośli żeby się tym bawić , a mając jakieś zachwiania emocjonalne , które Ty wyraznie przejawiasz - możesz narobić sobie więcej krzywdy niż to wszystko warte .

Gość facet jest mistrzem świata
lubię to !

Gość mydlane platki
Blondi, bo ja wiem, ze juz za pozno na to by znowu razem byc, cos do siebie czujemy to fakt, ale razem juz nie bedziemy nigdy

Gość facet jest mistrzem świata
no lubię ten topik gdyby powstała książka pt. "psychika kobiety" to przedruk tej dyskusji nadawał by się jako materiał naukowy do rozdziału "Głupota i naiwność"

przedruk czy wydruk ? ;) no Jezu , tak to już jest że kobiety choćby nie chciały to muszą analizować , i w konsekwencji tych przemyśleń zawsze znajdą jakiś argument przemawiający za tym że warto .... ;)

Gość niedobrze_mi
NIe wiem czy to są zaburzenia emocjonalne, choć wiele na to wskazuje. Ale najgorsze jest to, że panna mydlana nie przejawia żadnych skrupułów, żadnych wyrzutów sumienia. Ba, odnoszę wrażenie wręcz, że jest jej tym dobrze. Ach, jaka to ja jestem dla niego ważna. Ma pannę, ale sypia ze mną! Jestem boginią. Otóż nie, nie jesteś ważna ani Ty, ani tamta.

Gość jesteś głupia jak
but, wspolczuje mu, że trafił na takie ścierwo jak ty, chociaż... zasłużył bo oboje jestescie siebie warci.

Gość eee tam....
jest dla niego ważna. na pewno ma dla niej wyjątkowe miejsce swoim życiu:) chłop chyba wrócił ze sklepu skoro taki spokój zapanował....

Gość jakbys duzo
znaczyła w jego życiu to nie wykorzystałby cie a pozniej leciał do swojej aktualnej. nie ma czegoś takiego, jestes tylko zabawką, którą raczył sie zabawić właśnie po alkoholu

Gość b.b.b.b.
Wrócił ze sklepu i miotają nim wyrzuty sumienia. Jednocześnie poświęca teraz uwagę swojej ex, bo przecież jest dla niego ważna. Wiec się miota i poświęca. To bardzo męczące zajęcia.

Gość owhiuwh
pierdolenie. autorka niczemu nie zawinila.. to nie ona jest z tamta laska i to nie ona powinna zachowac sie wobec niej fair.. i to wylacznie facet myslal w tym wypadku fiutem, a nie ona cipskiem

Gość czemu jej bronisz?
masz podobne doświadczenia?

Uważam że nie ma co zwalać winy na kogokolwiek , chcieli , zrobili , chyba są dorośli to wiedzą co robią , byle z tego płaczu nie było ... a niestety tak to się najczęściej kończy .........