Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlane platki

Przespalam sie z bylym, ktory jest w zwiazku...

Polecane posty

Gość mydlane platki
Daniel dam ci rade: zaloz sobie temat pt ktora miala wiecej partnerow niz 3, 4 i tam sobie te swoje debilne wywiady przeprowadzaj, a nie tu kurwa wypisujesz te pierdoly i zale, bo tobie zadna nie dala.

Gość Tylko czterech ?
Daniel123 Nie. Nigdy nie spałam z żadnym przed ślubem .

Gość Tylko czterech ?
,,bez zobowiązań?" Nie tylko z zobowiązaniami. Podział majątku sprawiedliwy zawsze był.

Gość Tylko czterech ?
Już mam szóstego na oku, ale ten 5 jakoś bardzo mnie kocha i nie ma ochoty na żadną z podstawionych ,,koleżanek". Może kiedyś się skusi

Gość mydlane platki
Tylko czterech ?- dobra jestes :classic_cool:

Gość Amelka26:P:P
A nawet jakby to co? Jesteś prymitywnym samcem, nie chce mi się z Tobą więcej dyskutować.

Gość mydlane platki
spadaj glupi prawiku:P Nie bede odpowiadac na twoje debilne pytania.

Gość mydlane platki
nie odpisujmy sfrustrowanemu Danielowi:P Niech sobie lepiej strzepie zamiast wypisywac glupoty.

Gość Tylko czterech ?
Tylko czterech ?- dobra jestes Ja dobra? Znam lepsze. Faceci to dopiero tępaki. Dają się robić w balona. Ich problem, nie mój. Nie przepracowałam ani godziny na etacie.

Gość mydlane platki
gdybym nie byla zakochana to poszlabym twoim tropem:P

Gość Tylko czterech ?
Danielek ile masz lat?

''Nie przepracowałam ani godziny na etacie. '' Ty to dopiero masz się czym chwalić. Żenada całkowita.

Gość Tylko czterech ?
gdybym nie byla zakochana to poszlabym twoim tropem Trzeba wyszukiwać starszych matołów z dobrze prosperującymi firmami, co inwestują w nieruchomości. To co kupi w małżeństwie jest wspólne. Rozwód z jego winy i po nim.

Gość Tylko czterech ?
Daniel123 A nie wiesz, że żony nadzianych facetów nie pracują? To dla nich wstyd, że żona pracuje. Żona zajmuje się domem

mydlane platki ale gdybyś nie była w związku to dałabyś szanse prawiczkowi starszemu od ciebie? Czy jednak tutaj brak umiejętności ostrego pierdolenia dyskwalifikowałby potencjalnego kandydata?

Tylko czterech ? głupia i nudna cipa z ciebie. Nie ma nic gorszego niż niepracująca kobieta bez żadnych amicji.

Gość Tylko czterech ?
Ambicje mam. Ale jeszcze jeden numer wywinę i dopiero wtedy układam sobie życie na stałe.

A nie wiesz, że żony nadzianych facetów nie pracują? Nadziani faceci są inteligentni i nawet nie spluną na taką niepracującą idiotke. Pomarzyć dobra rzecz ale w rzeczywistości możesz być tylko utrzymanką jakiegoś wieśniaka, fizycznego robola.

Gość mydlane platki
nie Daniel, nie dalabym prawiczkowi ani nikomu innemu poza zwiazkiem. Niestety nie zwiazalabym sie z prawiczkiem, bo obawialabym sie jego fobii na temat seksu. A poza tym dobrze jak facet ma tez jakies doswiadczenie:P

Gość mydlane platki
Tylko czterech?- tak z ciekawosci duzo ci czasu zajmuje ten okres zdobywania, chodzenia narzeczenstwa? I potem po jakim czasie od slubu podstawiasz "kolezanke"?:P

Gość Tylko czterech ?
Faktycznie wieśniaka. Z pierwszego małżeństwa mam dom , działkę, samochód- sprzedałam. Z drugiego i trzeciego mam mieszkanie. Z czwartego 120 tys zł ( bo wolał mnie spłacić). Z piątego chyba wezmę wszystko. I tak dom wynajmuję za 2500zł, dwa mieszkania po 1500 zł. Nic z tego nie wydaję, bo wpłacam siostrze na konto, aby nie było na mnie.

Gość Tylko czterech ?
Ok roku zdobycie i ślub - ale mężowie 15-20 lat starsi. Trwanie - tak długo aż nabędą dwie nieruchomości o podobnej wartości. Zwykle do 3 lat. Potem idzie szybko. Zgadzają się na ugodę, bo inaczej żądałabym alimentów.

Gość Tylko czterech ?
I teraz zamierzam wyjść za mąż z miłości za biedaka, który jest boski :-)

Gość Tylko czterech ?
Danielku a może ciebie poderwę? Pokażę ci co to prawdziwa namiętność?

Gość mydlane platki
a moge spytac ile masz lat? I jak sie czulas w takich malzenstwach? W sumie to 4 lata wychodzilo wiec troche sporo.