Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlocienki

zazdroszcze kobietom ladnych wlosow

Polecane posty

Gość wlocienki

sama mam cienkie wiecznie przyklapniete. momentami mam dosc . unikam zdjec bo zawsze wyladam jak zmoknieta kura :-(

Gość wlocienki
mam przez te wlosy kompleks szarej myszki :-(

oddam ci moje długie czasem kręcone(zwłaszcza zaraz po myciu), a tak ogólnie strasznie się puszą i mam stodołę na głowie:/

Gość wlocienki
no szkoda ze nie moemy sie wymienic wlosami :-) po kilku dniach juz bs miala dosyc i zalowala zamiany

Gość wlocienki
nie doluj mnie :-(

Zawsze chciałam mieć proste,ale tak to właśnie jest jak ktoś ma kręcone to chciałby proste i odwrotnie:)

Gość żałuję, że ...;(
Ja mam ponoć ładne włosy, jak ide do fryzjera zawsze sie wszyscy zachwycaja :)

Gość wlocienki
tylko ja mam proste i mega cienkie przyklapniete. jesli sa cienkie to lepiej sie prezentuja gdy sa falowane lub krecone.

Gość wlocienki
tak ale jak sie ujazmi to jest piekny efekt. a takie cienkie przylizane to wyglada sie jak szara mysz :-( zwlaszcza jak sie ma okragla twarz

Gość wlocienki
jak tu sie czuc atakcyjna w takich wlosach :-(

Gość wlocienki
nie ma takich szamponow niestety. godzine po umyciu wlosy sa spowrotem przyklapniete.

Gość wlocienki
uzywalam przez kilka lat waxa ale nie dodalo to moim wlosom objetosci ani puszystosci

Gość wlocienki
niby taki postep na swiecie a nie wynalezli jeszcze skutecznego srodka na pogrubienie wlosow:-(

Gość wlocienki
:-(

Gość wlocienki
a w taka deszczowa pogode to juz masakra

e tam napewno jest sposób by je troche ożywić, nadać objętości np. suszenie włosów mając głowę w dół spuszczoną poza tym nie używaj odżywek bez spłukiwania albo kup specjalną suszarkę z odpowiednią końcówką ja widze po swoich, że zaleznie od sposobu suszenia są albo mega puszyste albo uklapnięte

zmieniaj też co jakiś czas miejsce przedziałku, na lewą stronę, prawą, środek może np. zawsze nosisz przedziałek po prawej, jak zmienisz na lewą od razu będzie efekt ważny jest moment suszenia, w którym nadajesz im kształt pod wpływem ciepłej temp i się on utrwala suszysz suszarką czy np. myjesz wieczorem i zostawiasz aż same wyschną?

Gość hmm dla mnie to jest
moze je nieodpowiednio pielegnujesz i masz zle sciete> ja tez mialam przyklapy, ale zastosowalam odpowiednie ciecie (mocne, bardzo mocne cieniowanie, najkrotsze moej wlosy, te na czubki maja 5-10cm, najdluzsze siegaja polowy plecow) i szampony ktore nie obciazaja, odzywki, ktore nie robia z wlosow cienkich i obslizglych. I mam calkiem całkiem szopke na głowie. Tylko musze czesto podcinac, bo szybko mi rosną i opadają pod własnym ciężarem

Gość hmm dla mnie to jest
a no i kupilam porządna suszarke z jonizacja i dyfuzorem - od razu zmiana ogromna! mowie powaznie, najwiecej daje dobre sciecie, suszarka i odpowiednia pielegnacja. Powtarzam, jeszcze raz, ze tez mialam oklapłe i przylizane.

Gość wlocienki
cieniowanie??? ja nie mam czego cieniowac . suszarki pogarszaja sprae bo nasilaja przetluszczanie . bo jakby bylo malo to sa przetluszczajace sie. odzywek nie uzywam bez splukiwania .nawet te ze splukiwaniem przeznaczone niby do cienkich pogarszaja sprawe. suszarka z dyfuzorem-tak ale to jest efkt na godzine max

Gość wlocienki
hmmm--wstaw fotke esli mozesz

Gość mkslskalsk
hmmm to nos je zwiazane nie sciscniete mocno ale jakis lekki kucyk zrob sobie jakas grzyweczke na bok....

Gość mkslskalsk
i ja sie w sumie tez moge zamienic mam niby do ramion ale sa grube, i sie podwijaja.... poza tym wszedzie mam pelno wlosow ;D z ktorymi usilnie walcze ;) buziaki glowa do gory ;)

Gość jak masz brazowe wlosy
no fotek na net wstawiac nie bede. Kup sobie dobry szampon do przetluszczajacych sie - ja mam taki z Joanny z apteczki babuni czy jakos tak, jest super :-) odzywki uzywam w sprayu i psikam tylko dół wlosow. Uwierz, zawsze jest co cieniowac:-) tylko grzywki nie rób, bo bedzie gorzej