Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlocienki

zazdroszcze kobietom ladnych wlosow

Polecane posty

Gość pełnia księżyca
j/w

Gość ja mam cienkie
tak wiem ale mi nie sluzy. autorka pisze ze jej sie przetluszcaaja (mi tez) wiec watpie zeby jej sluzyly. mi nie sluza adne odzywki nawet te do splukiwania

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem mogą okazać się uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: 1)sylvie2@onet.eu 2) secrethair4u@onet.eu 3) nr tel. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474864 POZDRAWIAM

Gość garagarahaha
kup doczepy ...

Gość gość
Zaden drogi fryzjer nie doklei Ci wlosow! Bez jaj. Nie sciemniajcie. Wyda kase i bedzie zalowac. Nie wiem jak tam autorka po tylu latach. Ja mam ten problem od lat a mam juz 33. I tak loxon 2 % zagescil mi wyraznie wlosy tzn przedzialek nie jest juz tak szeroki lysy. Mn8ejsze zakola. I co najwazniejjsze - przestalam cieniowac. Tapiruje lekko przed kazdym wyjaciem. Czasem suchy szampon od spodu. I ktos ostatnio powiedzial ze mam geste :)