Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ih-Ah

Skad oni biora aktorów do 'Dlaczego ja?' ?

Polecane posty

Gość Ih-Ah

Bo to 'aktorstwo' to chyba jakies zarty...

Gość orion22
w koncu ktos kto mysli tak jak ja...........

Bo to zwykli ludzie, wysyłasz do nich @ że chcesz grać i jak potrzebują to Cię biorą, raz na jakiś czas robią tez casting w supermarketach :classic_cool: Ja wysłałam @ ale jeszcze nie odpowiedzieli 😭

Gość :**
dokladnie tez tak mysle

Gość Ih-Ah
Ale oni to tak 'recytuja', 'klepia' jak dzieci w kólku teatralnym... jakies to takie malo realne, hahaha :D

Gość Ih-Ah
A juz chyba najlepsze 'recytowanie' jest w reklamach gerbera- to wznoszenie glosu, itp. :D Amelko! Zobacz! Twoja ulubiona! Pyszna zupka pomidorowa Doremi! A nie zesraj sie, kobieto!

Gość kobietaaaaa
najlepsze, że ten sam aktor gra w kilku odcinkach różną osobę :D

wiem, ale bardziej mnie śmieszą jednak trudne sprawy :D ta piosenka rozpoczynający program ta mnie rozśmiesza, ze później aktorzy wydają się jeszcze bardziej komiczni :D

Gość orion22
fakt widac ze z jakiejs kartki czytaja a te uczucia i emocje..... normalnie idz i nie wracaj

kobietaaaaa najlepsze, że ten sam aktor gra w kilku odcinkach różną osobę To akurat norma, aktorzy też w różnych filmach różne role grają ;)

Gość Ih-Ah
Chociaz w któryms z tych serialików ostatnio byla taka stara baba z chrypą, która SWIETNIE zagrala alkoholiczke :D To mi sie podobalo bardzo.

Gość orion22
no nie mow ze sledzisz na bierzaco?

Gość Ih-Ah
Jak mi sie nudzi i akurat leci, to ogladam :D

Gość orion22
nie no wez........... a co z np malanowski... albo w11? ok cos sie dzieje jest faula ale ja pierdole jak mozna tak grac?

U mnie w mieście był ostatnio kasting do tego :D Myślałam, że nikt nie pójdzie...tymczasem przechodziłam obok tego budynku i po prostu tłumy ludzi...nie można było normalnie przejść...generalnie to sprawdzają każdego, a później ewentualnie oddzwaniają... aaa, i kiepscy aktorzy są, bo oni nie mają wyuczonych tekstów tylko sami muszą je tworzyć i improwizować, dlatego tak kiczowaty jest ten program ;) Ale słyszałam że kiepsko płaca, za 3 dni zdjęć jakieś 500 zł

Gość kobietaaaaa
Wiem, ale to jest głupie, jak koleś gra mordercę, a kilka odcinków później zaginionego ojca :D I najpierw mieszkał we Wroclawiu, a później w Kielcach :P

Gość Ih-Ah
Malanowskiego lubie, dobrze gra, cala reszta aktorzyn beznajdziejna :D Wez sobie wlacz polsat 2 teraz, 'aktorka' gra tak ze boki zrywac... :D

ja ogladam prawie codziennie dlaczego ja i trudne sprawy, najlepsze jest to, ze juz widzialam te wszystkie odcinki, bo teraz lecą powtorki.

ja też oglądam ...:D Bo gotuję wtedy obiadek i wesoło mi przez ten program w kuchni :D

Gość orion22
smiech na sali to jest z tej blondyny z w11 i jeszcze ten krzywy ryj dajcie spokoj....

Gość malinowajagoga89
a o co właściwie chodzi z tą kamerą? ciągle za nimi chodzą i kręcą o nich film? nie łapie tego...

Gość malinowajagoga89
to ma mieć postać reportażu czy jak ?

Gość Ih-Ah
tez tego nie rozumiem.

Gość orion22
ja tez

Gość kobietaaaaa
to jest symulacja, że niby kamera łazi za nimi. Kto by sie na to zgodził w prawdziwym życiu?

oglądame! biorą pewnie po prostu zzzzzzzzzzzz castingów grrrrrrrrr

Czego nie rozumiecie...jest wymyślony scenariusz, że np. sąsiad zabił sąsiada i trzeba zagrac któregoś z nich improwizujac...ma się tylko ogolne informacje o calym zdarzeniu a caly tekst leci samemu... Co do miejsca gdzie sie wszystko odgrywa, to wiem ze przed tym kastingiem trzeba bylo podpisac swistek ze wyraza sie zgode zeby odcinek byl krecony we wlasnym domu...