Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kordiona

Z cellulitem na plażę?

Polecane posty

Gość kordiona

Dziewczyny wstydzicie się pokazywać w stroju na plaży jak macie cellulit, nawet w zaawansowanej formie? Ja mam widoczny cellulit praktycznie od kolan w górę, mimo, że jestem dość szczupła. Prowadzę siedzący tryb życia, mało ruchu no i tak sie skonczylo, ale nieważne. Jedziemy nad morze i mój mąż mógłby tylko leżeć na plaży i pluskać się w wodzie. Dla mnie takie wakacje to koszmar, bo straszliwie wstydzę się rozebrać. Rok temu on sam byl na plazy, ja spacerowalam po mieście, albo siedziałam w spódnicy, do wody nie wchodziłam. Wy też się tak wstydzicie czy macie to gdzieś?

Gość kordiona
?

Gość ollllllaaaaaćccccc
Kochana. Ja mam figure seksbomby. Naprawdę. A mam cellulit po scisnieciu to nawet na ramieniu bys znalezla cos tam. Natomiast na udach po bokach i pod posladkami mam mocno widoczny cellulit. Latam w gaciach jak ta lala i mam gdzies czy oagladają się za moim ładnym tyłkiem czy za cellulitem. Poczekamy jakies 5 lat i zobaczymy co znow koncerny farmaceutyczne wymysla zeby zbijc na nas kokosy. Kto nie ma cellulitu? Kazdy, tylko zalezy jaki stopien. A odzywiam sie zdrowo, cwicze na silowni, biegam itd. I czym mam sie przejmowac, jak nie mam na to wplywu? Kap sie w morzu i ciesz sie zyciem. I pamietaj,że jutra może nie być.