Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocham Cię Skarbie

odpowie mi ktoś wkońcu ?

Polecane posty

Jesteśmy ze pół roku , tyle że ja mam 16 lat a On 18.. byłam z Nim raz na weselu a On ze mną, teraz zaprosił mnie na uroczytość w domu, 70 urodziny babci, nie wiem czy powinnam iść. Większość związków nastolatków wiąże się z imprezami a On chce zaprosić 16 latke na uroczystośc rodzinną ...

Gość mala chili 26
po prostu jest zakochany i traktuje to poważnie. Młody chłopak ale w porządku :) na uroczystość sie wybierz skoro zaprasza.

O to czy powinnam iść, czy przypadkiem takie uroczystości nie są bardziej dla rodziny... ewentualnie gdybym była jego narzeczoną a jeszcze nie jestem więc nie wiem...

Gość 21ka
ja nie poszłabym, bo to trochę śmieszne, a poza tym to co miałabym tam robić.... siedzieć przy stole z rodziną cały czas to tak głupio trochę, a przyjechać do babki i szwendać się po mieszkaniu to tez tak trochę głupio

21ka własnie ja tak myślę ale w zasadzie troche znam jego rodzinę ale tylko na zasadzie tyle co jestem u Niego w domu więc nie wiem sam... a z drugiej strony jak te pary 18-19 lat sie pobierają to 16 lat to już nie takie szczeniackie

Gość helgapataki
pff, ale problem, ja chodze z kumplem na wesela jako osoba towarzysząca mimo ze nic miedzy na mi nie mal

Gość aga_wwa
jak miałam 15 lat, mój ówczesny chłopak chciał mnie zabrać (zgodnie z poleceniem siostry) na chrzciny jej syna. Nie poszłam, uznałam, że to uroczystość rodzinna, dość kameralna, a jednak to nie ten etap związku. Teraz po latach wiem, że dobrze zrobiłam. A, i związek się rozpadł 2 miesiące później;)

Gość aga_wwa
a wesele to co innego, tam z zasady się przychodzi z osobą towarzyszącą

A idź. Pewnie i tak nie będziecie razem za jakieś 5 lat.

Ja uważam że może będziemy, dużo związków z tak młodego wieku trwa długo i czasami kończy się ślubem :) Dziękuje za wypowiedzi i chyba pójdę bo skoro jego mama mnie dzisiaj namawiała to w sumie czemu nie. :)

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
a nie pomyslalas ze traktuje cie powaznie i chce cie przedstawic rodzinie? najpierw chcece by faceci traktowali was powaznie a kiedy to macie to zaczynaja sie schody, nie no lepiej ze cie olał wtedy byłabys szczesliwa co?

idź:) młody chłopak, ale fajnie się zachował zapraszając Cię:) a jak Jego mama również Cię zaprasza to idź:)

Gość ludzie to maja banalne problem
y

Cześć. Jak zaprosił to znaczy, że : - nie wstydzi się Ciebie - dobrze - nie wstydzi się swojej rodziny - też dobrze Najprawdopodobniej się wynudzisz, ale to już wiesz. Decyzja należy do Ciebie - ja widzę same pozytywy w tym że Cie zaprosił.