Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domicella123

chlopak wykorzystuje finansowo dziewczyny

Polecane posty

Gość Domicella123

Jak mam pomoc przyjaciolce, ktorą chlopak wykorzystuje finansowo? Naciaga przy wyjsciach do restauracji, teraz wyludzil od niej wyjazd na tydzien do Egiptu. Caly czas sciemnia ja (doslownie) ze bedzie slub i wesele, i tak od dwoch lat. Juz od 5 miesiecy oddaje je kwote, ktora ona zaplacila za ta wycieczke i zapewne wcale jej nie odda. Dziewczyna sama na to pracuje i to ciezko. Jak jej pomoc, do niej wszelkie tlumaczenia niedocieraja, wybucha placzem i krzykiem. Jak do niej dotrzec i przetulaczyc ze to nie jest normalne, ze musi za niego przy kazdym wyjsciu do restauracji, ze chlopak nie chce oddac jej pieniedzy za wycieczke i ja sciemnia ze jej odda. Strasznie mnie to boli.

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
ciebie boli? ją chyba nie boli skoro na to pozwala

Gość Domicella123
a zebys wiedzial ze boli, ona zakochana i glupia!

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
jak głupia to w niczym nie pomozesz, na naiwnośc nie ma lekarstwa

naiwna ,i nie zdaje sobe sprawy na jakiego trafiła . a trafiła na utrzymanka .jak nie dasz rady wytłumaczyc ,to pokaz jej ten temat.

Gość zrezygnowana-nn
ej...a gdzie jest zapisane że tylko faceci stawiają wycieczki a kobieta to juz nie może? a co ci to przeszkadza, to ich sprawa jak dziela się zobowiązaniami finansowymi, facet nie ma a kobieta ma ochote na restaurację więc płaci, proste! nie zawsze faceta stac na fanaberie kobiety, jesli maja się pobrac to maja okazję przekonac się ile dla każdego znaczy "kasa", finanse w związku są wazne więc niech się docierają i sprawdzaja jesli twojej kolezance cos nie leży to sama do tego dojdzie i odejdzie od niego a TY SIĘ NIE WPIEPRZAJ !!!!