Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kililili001

Czy ktoś z was jest po przeszczepie tkanki tłuszczowej na twarz???

Polecane posty

Gość kililili001

Tak,jak w temacie,kochane dziewczyny bardzo proszę o pomoc i szczere wypowiedzi.Pozdrawiam

Gość poprostu nie wierzę...
Nikt z was nie miał wstrzykiwanego własnego tłuszczu w twarz? Nie wierzę... przecież zabiegi takie są wykonywane.

Gość zuuzza
O wypełnienie, której częśći twarzy Ci chodzi?? Usta? Zmarszczki? Co cię interesuje? Pamiętam, że w którymś odcinku "Chcę być piękna" na Polsacie Sankowski wybrał dla jednej z kobiet tę metodę i jak dla mnie efekt był równie dobry jak u tych które miały robione wypełnienia kwasem hialuronowym. Ja uważam, że to super metoda bo najbardziej naturalna. Tylko po zabiegu nie wolno się odchudzać, bo z efektu nici.

Gość kililili001
Dziękuję Zuuuza, chodzi mi o całą twarz ponieważ mam bardzo szczupłą twarz i zapadnięte policzki i uważam,że ten zabieg byłby dla mnie najbardziej korzystny. Byłabym wdzięczna jeli któraś z pań która miała ten zabieg, wypowiedziała się co i jak i gdzie przeprowadziła ten zabieg. Pozdrawiam

Gość zuuzza
Najlepiej gdybyś zrobiła przegląd oferty w swojej okolicy i sprawdziła gdzie wykonuje się takie zabiegi. Jeżeli już cos sobie upatrzysz zawsze możesz podpytać dziewczyny o konkretną klinikę czy też lekarza. Jak już napisałam u Sankowskiego w klinice na pewno coś takiego robią i to już od dawna więc nie musiałabyś się bać, że się do dopiero uczą. Ale to w Warszawie, nie wiem skąd Ty jesteś.

też z telewizji kojarzę to nazwisko, choć sama nie decydowałam się na zaden zabieg jeszcze to przeglądając fora nazwisko Pana doktora często się pojawia w superlatywach.

Gość kililili001
Dziewczyny ja także troszeczke wiem o dr Sankowskim, lecz bardzo mi zależy na opini po zabiegu,jak to wygląda na twarzy i jaki jest późniejszy efekt.Dziewczyny proszę doradźcie co mam robić a może któraś z was wie o innym skutecznym zabiegu na wypełnienie wychudzonej twarzy.Pozdrawiam

Gość zuuzza
kililili001 żadna z nas niezaleznie jaką miałaby wiedzę na ten temat nie jest Ci w stanie udzielić fachowej pomocy. Nie możemy ocenić Ciebie ani twoich predyspozycji poprzez wpisy na forum. Najwłaściwszym rozwiązaniem jest poprostu umówić się na konsultację. Lekarz nalepiej oceni jaki sposób jest dla Ciebie optymalny i da najlepsze i najtrwalsze rezultaty. A skąd jesteś??

Gość Kililili001
Do Zuuzza - dziękuję,że chociaż TY chcesz mi doradzić! Ja mieszkam w Brodnicy jest to woj.Kujawsko-Pomorskie. Pozdrawiam.