Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsze wykształcenie

Najlepsze wykształcenie w tych czasach to średnie techniczne!!!

Polecane posty

Najlepsze wykształcenie w tych czasach to technikum. Zaliczyc tylko mature i egzamin zawodowy i można powiedziec że się coś osiągneło :)

Nie mówię że to osiągniecie ale napewno lepsze niż ukończenie studiów i brak pracy. A tak człowiek ma maturę, egzamin zawodowy i może zacząc działac, pracowac i nikt nie powie mu że jest niewykształcony, bo jakieś wykształcenie ma. Teraz jest zapotrzebowanie na kucharzy, fryzjerów, mechaników itp.

Gość najlepsze wyksztalcenie
Nie każdy ma głowę do kierunków ścisłych.

nie każdą prace dostaniesz po studiach ale tez nie każdą po średnim : ) tylko tutaj chodzi o to ze wiecej miejsc pracy jest po srednim wykształceniu, pracodawcy nie chca po prostu studentów bo i wiedza ze maja ambicje by sie piąć wyzej i zagraża to im stołkom : )

Gość to nie nazywajmy matematykiem
tego który polskiego nie umie bo tak to dzisiaj wygląda ;)

Gość Elliot
Egzaminy zawodowe na żenującym poziomie..hmm..?? A zdawałaś taki egzamin? Może teraz są na gorszym poziomie, bo wielu bzdurnych reformach, ale kiedyś nie było tak prosto zaliczyć (obronić się)..

Gość ja mam i technikum i
studia techniczne a pracy nie mam już prawie rok. W zależności na jaką posade aplikuje to nawet chowam dyplom a i tak jest lipa.

szczerze to wiekszosc ludzi ktorzy poszło na studia olało badz nie zdawało egzaminu zawodowego bo chodzili do liceum : ) ci co zdali to fach w reku i od razu robota : )

Gość na grubie idzie
zarobić , z hasioka tyż , nietomni jesteście

Gość na grubie idzie
z tobą zawsze sos. ale ty gotujesz :)zrobimy pieczonkę

Gość krups
czy naprawdę nie potraficie zrozumieć, że nie ważne czy ktoś skończył studia lub średnie techniczne zaliczył i co z tego że to zaliczone na pięć a inne na cztery z plusem życie weryfikuje co umiesz i co potrafisz i jak sobie radzisz a osoba po zawodówce zapędzi magistra w ośli róg i magister się będzie tłumaczył, że wtedy zamiast wykładu był na dziwkach ale przedmiot technologię metalu zaliczył i co , gówno znaczy papierek i dyplom gdy szukasz pracy, pokaż że coś umiesz i potrafisz i masz zdrowe pomysły to idziesz do przodu a za posiadanie dyplomu nikt nie zaplaci nawet grosza

Gość ja mam i technikum i
@ja mam technikum i - a co umiesz? i co robiłeś podczas studiów? Jak miałem dziekankę - pracowałem na produkcji i kontroli jakosci, po studiach - 2 lata pracowałem przy projektach, teraz w sumie wydałem już z 4tyś na różne kursy i certyfikaty, gdzieś spokojnie 100cv wysłanych w 3 województwach i odzewu...1 telefon. A podczas samych studiów to nie pamiętam bo imprezowałem.