Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze jestem stara

mam 22 lata i nie miałam faceta

Polecane posty

Gość ----------->
dokładnie ;-)

Gość kasia5266
Ja mam 21 lat mialam jednego faceta kilka miesiacy i to 2,5 roku temu,ale szybko okazalo sie ze to tylko przyzwyczajenie wiec zerwalam.Od tej pory umowilam sie na kilka randek niestety nieudanych krecilam z dwoma facetami ale to bylo tak 1-2 miesiace i przestali sie odzywac(ten jeden nawet potrafil umowic sie i nie przyjsc).Jeszcze zanim wyjechalam doczepil sie facet ktory nawet pisac dobrze nie umie:)Trudno znalezc faceta z ktorym mozna stworzyc normalny staly zwiazek i byc szczesliwa.

Gość dokładnieeeeeeeeee
zauważyłam, że Ci, którzy są wolni w tym wieku mają zazwyczaj jakieś defekty i skrzywienia. albo są nieśmiali albo są czubkami i dziwakami albo kiedyś mieli dziewczynę i zostali mocno zranieni osobiście spotkałam się z drugim i trzecim typem. W trzecim się zakochałam, ale raczej nic tego nie będzie. Autorka topiku.

Gość kasia5266
Hm zostali mocno zranieni i uwazaja ze kobiety sa zle trzeba je traktowac z dystansem albo poflirtowac i potem olac.Mialam dwoch takich typkow po miesiacu lub dwoch koniec.A czubkow i dziwakow jest pelno niestety.

Gość dokładnieeeeeeeeee
albo liżą rany po byłej i w każdej nowo poznanej dziewczynie doszukują się cech swojej ex. Dziwaków jest mnóstwo- niektórzy z nich byliby naprawdę spoko i można by było się z nimi związać, ale niestety pewne zachowania dyskwalifikują na starcie.

Gość xD TaPachnacaMadziuchnaaaaa
wow ja już przeleciałam chyba z 9 chłopa jak nie więcej ;* wiem że info spóźnione no ale ja się chciałam tym pochwalić , bo z resztą jest z czym , teraz mam 18 lat , i mam już stałego chłopaka Marcina HHHHHAAAAA