Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inchblue

Od 1 sierpnia 15 kg w dol

Polecane posty

Gość inchblue

To juz bedzie moja ostateczna walka. Z prawie 40 nadprogramowych kilogramow zostało juz 15,5. Obecnie waze 69,5, chce dojsc do 54 kilo przy wzroscie 160 Ma ktos ochote sie przylaczyc? Wszelkie chwyty dozwolone, natomiast ja wybierem po prostu diete MZ i sporo ruchu

Gość To może ja spróbuje
Jeszcze miesiąc temu miałam 15 kg do zgubienia ale rzuciłam palenie i przez miesiąc przytylam 10kg. Załamka

dieta i ruch, jadlam glownie warzywa, owoce, mnaijesze ilosci pieczywa, kasz, ryzu itp mniej nabialu calkowicie odrzucilam slodycze, slodkie napoje, w sumie to pije tylko wode i slaba herbate bylo ciezko wazylam 92 kg, waga na poczatku spadala szybko,teraz okolo 1-1,5 kg na tydzien

Gość gniekasza
Ja również mam w planach -15 kg właśnie od 1 sierpnia. ważę się w poniedziałki i wg moich obliczen tyle jeszcze wlasnie powinno na tamten dzien zostac;) Poki co mam -8kg, w poniedzialek powinno byc wlasnie - 9kg. Trzymam dietkę, więc wydaje mi się, że wszystko powinno iść tak jak bylo zaplanowane;) Damy radę:)

Gość hytgrfedwsNo
No i już podstawowy błąd! Nie od 1 sierpnia tylko od dzisiaj, teraz!

Gość Chiquitaa
Hej. Ja zaczynalam z taka sama wagą. Też 92. Wzrost ten sam. Na razie pozbylam sie 9. cele stawiam realne i chce jeszcze 8, a potem sie zobaczy.

Witam Pozwólcie że będę czytała Wasze poczynania i się dołączała czasami. Też walczę. Za rok kończę 30 i chcę się wspaniale w ten dzień czuć. Powodzenia dla wszystkich.

Gość lessina
mogę dołączyć? boing :-D mamy niemal identycznie, ja końćzę 30 za pół roku i też zamierzam sie dobrze czuć! nie ma innej opcji! Startowałam z takiej samej wagi jak Ty i chcę dojśc do takiej samej :-) Schudłam już ok.15 kg, ale w pewneym momencie odpuściłam i wróicło 5 :-O nie moze tajk być i od jutra zaczynam walkę od nowa. Aktualną wagę podam jutro bo dziś już zjadłam 2 razówki z serkiem i łososiem oraz własny sernik z owocami (mój dietetyczny sernik - sam ser biały zmiksowany z galaretką i brzoskwiniami -zero śmietanek, cukru itp.)

fajnie ze nas coraz wiecej ja i tak jestem na diecie ale od 1 sierpnia zmobilizuje sie do wiekszego ruchu ;)

to moze zrobimy tabelke kto ma ile do zrzutu i w jakim czasie? nick......waga wyjsciowa.....waga obecna.......waga docelowa.....termin inchblue 69,5 69,5 54 12.2011 dopisujcie sie!

nick......waga wyjsciowa.....waga obecna.......waga docelowa.....termin inchblue..........69,5............ 69,5.................... 54 ..............12.2011 poprawka

Gość Zielone jabłko
Witam:) Z chęcią dołączę . W listopadzie mam 20 urodzinki i chcę ładnie wyglądać. Ale termin daję sobie do grudnia. W święta chcę się pokazać całej rodzinie szczuplejsza:) W tamtym roku odchudzałam się i ważyłam 75kg. Moja początkowa waga to 85 kg. Niestety miałam zapalenie oskrzeli i byłam leczona na sterydach i przytyłam. Do czerwca tego roku utrzymywałam wagę 75 kg. Nie było efektu jojo. Od lipca tego roku jestem na diecie MŻ i WR i schudłam 3 kg. Razem schudłam 13 kg. Wiem,że mało jak na rok ale chciałam schudnąć wolno ale bez efektu jojo. Zostało mi jeszcze 10kg. do zrzucenia:) nick: Zielone jabłko waga wyjściowa: 85 waga obecna: 72 waga docelowa: 62 termin: 12.2011 Pozdrawiam:)

nick......waga wyjsciowa.....waga obecna.......waga docelowa.....termin inchblue..........92............. 69,5.................... 54 ..............12.2011 zielone jabłko...85...............72........................62...............12.2011 to prosze teraz kopiowac tabelke i dopisywac sie do niej;)

Nick: basiak_ waga wyjściowa: 78,1 kg waga obecna 78,1 kg waga docelowa 58 kg (cel 1) 69 kg (cel 2) 62 kg (cel 3) 58 kg terimn 12.2011

Nick: basiak_ waga wyjściowa: 83,5 kg (drobna poprawka) waga obecna 78,1 kg waga docelowa 58 kg (cel 1) 69 kg (cel 2) 62 kg (cel 3) 58 kg terimn 12.2011

nick......waga wyjsciowa.....waga obecna.......waga docelowa.....termin inchblue..........92............. 69,5.......................54 ..............12.2011 zielone jabłko...85...............72........................62..... ..........12.2011 basiak_...........83,5.............78,1...................58...................12.2011

Gość Chiquitaa
nick......waga wyjsciowa.....waga obecna.......waga docelowa.....termin inchblue..........92............. 69,5.......................54 ............12.2011 zielone jabłko...85...............72........................62..... .......12.2011 basiak_...........83,5.............78,1.................. .58..............12.2011 Chiquitaa.........92................83......................75.............11.2011

Gość lessina
nick......waga wyjsciowa.....waga obecna.......waga docelowa.....termin inchblue..........92............. 69,5.......................54 ............12.2011 zielone jabłko...85...............72........................62..... .......12.2011 basiak_...........83,5.............78,1.................. .58..............12.2011 Chiquitaa.........92................83................... ...75.............11.2011 lessina..............82...............74.......................58-60.........12.2011

Zgłaszam się do waszej grupy ;-) marzę o zgubieniu sadełka i na święta chcę założyc ładną kieckę ... waga wyjściowa 81 waga teraźniejsza 75,5 waga docelowa 55 wzrost 160 proszę dajcie kopa i napiszcie, że nam się uda, ja dotychczas na diecie mż trochę biegam i na basen chodzę, ale schudłam tylko 5,5 kg w 3 mies :-( Moim problemem jest podjadanie kiedy to waga wskazuje dalej ta samą cyfrę załamuję sie i poddaję za szybko. duże buźki

To jeszcze i ja nick: boing0000000 waga wyjściowa: 80,4 waga obecna: 76,5 waga docelowa: 58 termin: 06.2012

i jak przygotowania? listy zakupow zrobione? slodycze z domu wyrzucone? waga ma nowe baterie? :D

Oj słodyczy nie mogę wyrzucić bo mam dwójkę szkrabów w domu ;-) więc jak zwykle będzie ciężko, ale dam radę.zakupów jakiś specjalnych nie robię, mam dość konkretnych diet, byłam już na Dukanie, na Montim, 1000 kal ale jakoś nie były one skuteczne dla mnie.Tym razem będe jadła mniej, zero słodyczy, potraw mącznych i tłustych ;-) kalorie na oko bedę liczyła i tak do 1400 najwięcej bym chciała zjadać. Do tego włączę wieczorne bieganie z psem, a od września basen (teraz nieczynny tam gdzie chodzę) Myślę nad zakupem bio cla lub czegoś innego na poprawę motywacji ;-) napiszcie jakie wy macie plany ?Jak zamierzacie jeść,co wykluczycie z jadłospisu ?

Gość Chiquitaa
Hej dziewczyny. Ja zwarta i gotowa cały czas, bo nie zaczynam odchudzania, tylko kontynuuje, nieprzerwanie od maja:). Chociaż może sama się oszukuje:P bo dwa ostatnie dni imprezowalam i raczej nie oszczędzalam. Ale dzis od rana już koniec dobrego:). Miłego dnia!

Gość Chiquitaa
Ustalamy jakiś wspólny dzień ważenia:D???? Może piątki?( bo wiecie jak to po weekendzie:) )