Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa900

Żona tylko dziewica? Dlaczego wszyscy porządni faceci mają takie wymaganie?

Polecane posty

Gość ewa900

mam 23 lata i niestety ale już nie jestem dziewicą :( gdybym mogła cofnąć czas... niestety każdy facet na poziomie oczekuje od przyszłej żony, że będzie porządna nie puszczalska... ja straciłam swoją szansę... przez głupotę....

Gość trtrr
zaluj zaluj mzole i dal ciebie jest nadzieja:D

to nie są faceci porządni, tylko zakompleksieni i zacofani taki atawizm

Gość Kolejny raz proszę o usunięcie
jakby dziewictwo było najważniejsze :O poza tym jeśli kobieta nie jest dziewicą to nie znaczy że zaraz jest puszczalska, co za tępi ludzie..........

Czyli dziewczyna nie będąca już dziewicą jest puszczalska, tak? Ludzie wasze ograniczone horyzonty myślowe mnie przerażają :O

Gość ewa900
Ale to dziewczyna powinna być nietknięta. Facet i tak pewnie nie jest prawiczkiem

Gość akuratt
mnie to wcale nie dziwi. Kto chciałby poważnie myśleć o kobiecie która była już przepuszczona przez tyle.......rąk ;) ?

Gość ewa900
akuratt no dokładnie.

tyle tzn. ile? ile wg ciebie trzeba mieć partnerów, żeby nie być dziewicą?

Gość be_cool
Chyba prowo, bo nie wierzę żeby jakakolwiek kobieta mogła mieć takie zdanie w dzisiejszych czasach.

Gość akuratt
dobrze że chociaż zdajesz sobie z tego sprawę i w ogóle zastanawiasz się nad tym. Może trafisz na takiego który wybaczy ci ten błąd młodości...

Zgadzam się że zakompleksieni faceci szukają dziewic, albo synowie moherowych mamusiek... Choć prędzej czy później laska i tak puści go kantem, tak dla porównania... :P

Gość papa_____
Ja zakochałam się jak miałam 17 lat. Jesteśmy razem już 4 lata i jesteśmy szczęśliwi. Za rok planujemy ślub. Ale co gdyby nie wyszło nam? Mam się załamać, bo się kochaliśmy z miłości a związek nie wyszedł (teoretycznie)? Dla mnie taki facet jest płytki w myśleniu bardzo. Dziewictwa od kobiety może jedynie oczekiwać facet prawiczek. Jeżeli oczekuje tego facet, który miał inne kobiety to uważam, że traktuje kobiety przedmiotowo i życie z nim nie będzie udane, bo traktuje ją jak rzecz. Kobieta musi: być dziewicą, pewnie szczupła, zadbana, kochana itd. A gdy któregoś elementu zabraknie to już nie spełnia jego oczekiwań, przez co facet też czuje się gorszy, bo przecież TO JEGO WŁASNOŚĆ, wybrał taką która spełnia kryteria a tu się zmieniło i nie szanuje kobiety. Takie jest moje zdanie.

Gość akuratt
dziwne macie podejście "dzisiejsze kobiety" Ja twierdzę że nie zakompleksieni a z zasadami. Tacy dopiero mogą wybierać. Inni mogą brać jak leci chętnych dziewczyn nie brakuje

NIe sądzę, żęby dla przecietnego faceta miało znaczxenie, czy jesteś dziewicą, czy nie. Z resztą większość facetów woli kobiety mające pojęcie o seksie, a nie takie nie niedoświadczone. :)🖐️

Gość akuratt
Smiesznie to sobie tłumaczycie...heheheh

Gość akuratt
No takie to trudne do pojęcia ? Facet ma szacunek do kobiety która miała szacunek do siebie. Nie rozkładała się przed kazdym i na każde skinienie

na ten temat można długo dyskutować... moim zdaniem facet taką kobietę traktuje przedmiotowo, jak swoją własność... wiąże się facet przypadkowo z dziewicą, miłość itp. OK, to rozumie... ale taki który szuka dziewicy świadomie ma nie równo pod sufitem. Bo co on mógł szaleć itp, poznawać życie a ona? Widzę że jesteś ,,akuratt,, kolejną poddaną woli faceta kobietą...

Gość raanyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ewa900---> WYPIER.DALAJ W PODSKOKACH NIEDOJE.BANY FRUSTRACIE, GDZIE PIE.PRZ ROŚNIE I SIEJ SWE PRAWICZE WIZJE W KLASZTORACH MEXYKAŃSKICH, WON, NARA

Gość akuratt
absolutnie nie, zafantazjowana Po prostu próbuję spojrzeć z perspektywy faceta. I tak to widzę...

Gość akuratt
mam i to od ładnych paru latek ;) Miałam naście lat jak się poznaliśmy, on o kilka więcej. Doświadczenie zdobywaliśmy wspólnie "bez udziału osób trzecich" i pewnie dlatego oboje cenimy te wartości i może właśnie dlatego jesteśmy szczęśliwi w tym związku przez tyyyle lat ?

Gość akuratt
Jedno jest pewne. W dzisiejszym świecie z dzisiejszym podejściem do życia, oboje bylibyśmy singlami...:):) Ale mamy siebie :) Fajnie jest móc się zakochać od pierwszego razu we właściwej osobie...:) Czego wszystkim życzę :)

Gość papa_____
Tak - macie siebie. A co jakby ten związek się popsuł? Zdobywaliście doświadczenie wspólnie. Ale co jakbyście jednak się rozstali? Życie płata figle, nie wiesz o tym? Nawet jak jesteś dziewicą to Cię dotykał itd. Załóżmy, że się rozstaniecie. To pójdziesz do innego i on Cię nie będzie chciał, bo Cię inny macał i już jesteś gówno warta.

Gość akuratt
Kochana, ja już mam swoje lata, ty jeszcze błądzisz...