Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mania czy Frania

Dowiedzialam sie z tego forum, ze mam dziecko podobne do buldoga

Polecane posty

Gość łojezuuuuuu
Wiesz, nie będę pisać kto jest ułomny...

Gość łojezuuuuuu
Jak zwykle wniosłaś dużo do dyskusji.

Gość Mania czy Frania
chyba temat jest o czyms innym , wiec po co sie klocicie?

ja równiez wiem o co chodzi. Powiem ci ze synka masz slicznego. Dodam że każdy ma prawo wiązać sie z kim chce i bez różnicy czy jest to człowiek po przejściach czy bez. Ta kobieta wyżywając sie na twoim dziecku pokazała kim jest, jaka jest. Nic dziwnego ze jej mąz uciekł od niej. Więc nie przejmuj sie tym zgorzkniałym babskiem. Masz ślicznego bąbelka. Zycze duzo szcześcia

Gość no cóz, zamieszacja zdjecie
na poblicznej stronie np na f-b zawsze sobie mozesz liczyc z przeroznymi komentarzami. Nigdy nie wiesz kto i do czego zdjecie wykorzysta. Dlatego pamietajmy o ochronie prywatnosci, zwlaszcza swoich dzieci.

Gość Hahahaaaaa lepsza ???
Belnea : ja równiez wiem o co chodzi. Powiem ci ze synka masz slicznego. Dodam że każdy ma prawo wiązać sie z kim chce i bez różnicy czy jest to człowiek po przejściach czy bez. Belnea po przejsciach moze tak , ale czy bez ? jesli masz na mysli zonatego , ktory ma romans z osoba ktora dobrze wie ,ze on ma rodzine to nie jest w porzadku . Wydaje mi sie ,ze inaczej bys spiewala jakby jakas kobieta zwiazala sie z twoim mezem /narzeczonym / czy nawet chlpopakiem , bo nie wazne ze on jest zajety . Chyba ,ze sama jestes w takim zwiazku , zwiazalas sie z kims kto mial rodzine i ja rozbilas. A jezeli ten facete autorke by kiedys zostawil to tez moze stac sie zgorzknialym babskiem . A ty nie bylabys zgorzkniala w takiej sytuacji ?? Moim zdaniem tu potrzeba wiecej obiektywizmu i spojrzenia na dwie strony . Autorka nie pisze nic , wiec jestem pewna ze najpierw miala romans z nim . Facet byl dosyc przystojny i z tego co pisala tamta kobieta chyba kasiasty .Nie wiemy jak bylo , moze ona byla straszna , ale raczej obstawiam romans i ciazy i w wynku tego rozwod

Gość Mania czy Frania
Jestesmy razem od 3 lat a dziecko ma 4 miesiace , to sobie policz:)

Gość fiua
Co do wyzywania dziecka publicznie od buldogów, wyżywania się na nim,to się zgodzę, że to przegięcie,bo dziecko nie jest niczemu winne, ale nie dziwię się tamtej byłej żonie, ze próbuje zbłaźnić kochankę męża, bo jeśli w trakcie trwania ich małżeństwa autorko związałaś się z jej mężem, to ma prawo być zła i się wyżywać.

a dlaczego sie rozstali ??? Znalas go i sypialas z nim zanim opuscil zone ??? Nie musze liczyc , chodzi o to jaka byla sytuacja wczesniej ?? Obstawiam ,ze zostawil ja , bo mial romans z toba. Oczywiscie wczesniej ci nawtykal jaka ona okropna i go nie kocha bla , bla bla . Mozliwe ,ze taka byla , ale wiekszosci przypadkow tak nie jest , a faceci tak gadajakochankom. Ale skoro jestescie 3 lata to ona ma chyba naprawde jakiegos fiola . I jeszcze jedno , moze i jestescie razem od 3 lat , z czego oststnie 2 -2,5 mieszkal z zona ???

ona pisala, ze zostawil ich dzieci dla twojego /waszego dziecka .Wiec wynikalo z tego ,ze zostawil ich jak bylas w ciazy .

Gość Mania czy Frania
z zona nie mieszka od 2006 roku , ba , nawet nie mieszkaja w jednym panstwie :) wiec nie rozumiem , o co to cale poruszenie nie mam sobie nic do zarzucenia , a moj maz jest porzadnym facetem I NIE DAM OBRAZAC SWOJEGO DZIECKA!!

Gość ZASDfkjl;khfdas
tak, to jest jak się bierze nie swoje. Autorka jest sama sobie winna.

wiec skoro tak to ona sie chyba nie moze z tym pogodzic . Chyba nie ma o tyle zalu do ciebie ( bo nic nie pisalao tobie ) ale do niego i do dziecka.Dlatego wstawia jego fotki.Moim zdaniem bylo to troche zenujace. I ciagle pisala ,ze jest brzydkie ,ze maz ich zostawil dla twojego itd, mimo ze dzidzius jest ladny i wiekszosc osob tak jej pisalo. W takim razie ona ma jakis powazny problem skoro po tylu latach tak pisze i wstawia zdjecia niewinnego dziecka .

Gość Mania czy Frania
wracajac do tematu - nie tylko ona pisala zle o moim dziecku, ale tez inne osoby

Gość GFSDArtyk
sama nakręcasz temat. Na co teraz liczysz??? Że każdy powie one jest be ty cacy a twoje dziecko jest piękne??? Czytałam tamten temat i ona żle zrobiła ale ty też bez winy nie jesteś!! Skończ nakręcać siebie i innych!!!! Tematu nie ma i tego tez nie powinno być!!!!

Gość łojezuuuuuu
Maniu, masz fajne dziecko i wiesz o tym, a resztą się nie przejmuj, większość osób pisały komplementy na temat twojego synka i tego się trzymaj.

tak inne osoby tez pisaly , ale w mniejszosci . Nie kazdemu twoje dziecko musi sie podobac.Wiekszosc osob pisala , ladne. Moim zdaniem jest ladne , mimo ze ona upierala sie ,ze nie jest .Sluchala tytlko negatywnych komentarzy. Nie wiem ile zalozyla topkikow , ja widzialam dwa, ale tam nie pisalo o buldogu , moze ktos pozniej napisal albo zalozyla jeszcze wiecej tematow (ktorych nie widzialam) Chyba nie moze sie pogodzic ,ze on nie jest z nia ?Jesli ty nie rozbilas ich rodziny i go nie znalas wczesniej to sorry. A komentarzami sie nie przejmuj , kazdy ma inne zdanie , inny gust .

Gość Mania czy Frania
podobno tematy byly 3 badz 4

Gość widzialam ten topik
a dziecko ladne

Gość aparaszba
Mania czy Frania "nie mam sobie nic do zarzucenia , a moj maz jest porzadnym facetem I NIE DAM OBRAZAC SWOJEGO DZIECKA!!" Swietnie! A...jak to zrobisz? :D Nie masz wp[lywu na ocene innych ludzi, jak komus sie dziecko nie podoba to nic na to nie poradzisz. Oczywiscie, slowo "buldog" jest troche na wyrost :P

Gość meeeeerrrrida
powiem ci tak u mnie w miescie jest pelno takich swin co obrazaja innych szrekami pokemonami itp . Nie przejmuj sie w polsce niestety sa swinie i dobry ludzie to wszystko sie wymieszalo niestety.

Gość masz co sobie zgotowalas
to po kiego grzyba sie wiazalas z facetem z odzysku? ja bym sie wlasnie ze wzgledu na ta przeszlosc (ktora sie ciagnie i ciagnela bedzie) nawet za takim na ulicy nie obejrzala ;/

Gość no wiecie
ale nie zawsze miloscia da sie pokierowac