Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość make ma a supermodle

na co wydajecie najwiecej pieniedzy ? na co stawiacie

Polecane posty

Gość bałałałał
na wszystkie wydatki (poza tymi niezbędnymi do życia) przeznaczam po trochu, chyba stosunkowo najwięcej na: - na kosmetyki - kiedyś wydawałam wiecej teraz staram się ograniczać i od 2 miesięcy daję radę - na rozwój osobisty - troszkę na książki, ale staram się korzystać z szerokich możliwości internetu. Teraz się zapisałam na kurs francuskiego, wiec to był mój największy wydatek Ogólnie żyję skromnie, oszczędzam na własne mieszkanie. Śmieszą mnie ludzie, którzy gadają ze mają puste konto, albo 1zł na koncie. Ostatnio moja koleżanka z pracy mi sie żaliła ze nie ma za co kupić spodni (w pracy zabronili chodzić w dzinsach i trzeba było kupić eleganckie). A za tydzień pojechała na koncert do innego miasta na co jej poszło najmniej 150zł, a teraz z kolei jedzie na tydzień nad morze. Ja bym w życiu tak nie mogła zyć z miesiaca na miesiąc nie mając jakiegoś zabezpieczenia. A ludzie tak maja ze patrza na koniec miesiaca zostało im 200zł to wszystko skonsumują na byle co, byle by wydać bo się ma. Zresztą każdy robi po swojemu, ale potem musze słuchac biadoleń ze nie mają na koncie kasy

Gość yyyxxx
u mnie urządzanie domu...www.magnoli.pl

Gość tak_jest
paliwo, auto, komunikacja-samoloty, pociagi - wszystko zwiazane z praca