Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 no to siup..

jestem opetana....

Polecane posty

Go艣膰 no to siup..

kto ma podobnie i chce pogadac? Katolikom dziekuje..nie ten temat:-P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarno mi
tez tak mam czasami mowia ze wali ode mnie pieklem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
hihi tzn? przyblizysz temat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarno mi
klne ile wlezie a starzy tylko ,,bedziesz sie smazyl..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xaka
Mi si臋 wydaje , 偶e we mnie te偶 co艣 siedzi... Np : Czasami co艣 do siebie gadam nie maj膮c 艣wiadomo艣ci co i , 偶e w og贸le co艣 powiedzia艂am ... A jak siedzie u znajomych to do g艂owy przychodzi mi obraz jak ich wszystkich morduje i rozpierniczam ca艂膮 cha艂upe...Nie wiem co to jest??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
oj podszywa mam..nie ladnie tak klnac:-Pmoj podszywie..nie ladnie bedziesz mial zaraz kr0ste na policzku..taka niewielka wielkosci pilki pimpongowej:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
i z powaznego tematu zrobily sie siupy:-P master juz wychodzi diabel:-P do Ciebie wiec uwazaj:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ty jedna
................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
xaka masz stany podgoraczkowe? pytam teraz serio:-)

Udost臋pnij ten post

Widzicie ? Szatan ju偶 si臋 denerwuje. Boi si臋 imienia Jezusa Chrystusa. Wyjd藕 z niej istoto piekielna ! Wyjd藕 i wracaj do piek艂a ! Kropi臋 ci臋 wirtualn膮 艣wi臋con膮 wod膮. Naa ! I jeszcze !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
Master111 a mo偶e powinnam pomodli膰 si臋 do platformy ?:) ju偶 sama nie wiem co mam robi膰.:O

Udost臋pnij ten post

Musisz wyzna膰 偶e Jezus Chrystus jest twoim Bogiem. Wtedy demon ci臋 opu艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
hehehe chyba po tabletach tak mi odbija:-P master boj sie..idzie szatan do ciebie!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
Ci膮gle 艣piewam piosenk臋 Marysi Sadowskiej " Nigdy nie dam si臋 zag艂aska膰..."umpa umpa tarra rara bejbe bejbe:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
brawo podszyfki!!!!

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja wam tutaj napisz臋, 偶e wiele os贸b b臋dzie mi ZAWSZE mia艂o za z艂e, 偶e uciekam od brygidek i katolik贸w, ale powiem wam - bo teraz wszyscy b臋d膮 pomawia膰 moj膮 matk臋, 偶e wszystko przez ni膮 i jej inicjacj臋, ale to wszystko jest JEDNA BZDURA wiecie - taka prawda. Czemu? Bo ja np. od ma艂ego mia艂am W艂ochy, ale powiem wam mia艂am mie膰 INDIAN Z W艁OS脫W. I wszyscy powiecie - twoja matka ci to zawali艂a, nie, ojciec. I jestem PRZERA呕ONA - jakie on mia艂 uczynki, 偶e nawet Z W艁OS脫W nie mam Indian - nie mia艂am jako ma艂e dziecko i nie mia艂am USA i Wielkiej Brytani. Zbrodniarz, porywacz, ostatnia kanalia. Tego rodowodu jego mia艂o nie by膰. To by艂o ZUPE艁NIE BEZ SENSU bo tak bym mia艂a pa艅stwa, musieliby mnie wiecie uczy膰 angielskiego od dziecka, a tak kanalia sobie wymy艣li艂a BEZSENSOWNY w Polsce rzymski rodow贸d z kt贸rego DOS艁OWNIE mia艂am Rzym, ale po co? Po co mi Rzym? Ja mia艂am mie膰 Indian z w艂os贸w. Bo dlaczego go nie chc臋 ani jego ani tych p贸艂g艂upich bvrygidek bo wiecie - oni s膮 wszyscy straszni. Musz臋 sobie to pouk艂ada膰 w g艂owie. Ja sobie to przemy艣la艂am tak - one te brygidki s膮 od 艣w. Marii Magdaleny - zakon dla najgorszego menelstwa i TO PASUJE. I to powinien by膰 zakon egzorcyst贸w i tam ksi臋偶a powinni by膰 i to wszystko odp臋tywa膰 i tyle. No a p贸偶niej REAKTYWOWA艁A to 艣w. Monika MATKA 艣w Augustyna i te augustaianki z dzie膰mi na boku te偶 nie maj膮 sensu wiecie, a wiecie taki zakon 偶e艅ski pustelniczy, spowied偶 silna , pokuta - to jest 艣w. Maria Magdalena i wszystkie takie tam w jej stylu - lata rozpusty i si臋 nawracam. A wiecie nawet jak chc膮 by膰 tymi rybami to s艂uchajcie od 艣w. Marii Magdaleny musia艂aby mie膰 Jezusa Chrystusa i 12 APOSTO艁脫W bo tam jest co godzin臋 wrzask jak dla mnie no i tak 艣w Piotra i Paw艂a i Rzym, no ale nazwa brygidki to poprzez 艣w. Monik臋 i 艣w Augustyna od Brygidy Szwedzkiej 艣w. Piotr i Pawe艂 i st膮d Rzym? Ale nie wiem czy to tak si臋 da. No to jeszcze zostaje 偶eby mia艂y Pana Jezusa 艣w. Augustyn - B贸g - Faustyna - i MARYJA tak mo偶e, o tak, albo 艣w. Augustyn - Faustyna i Pan Jezus. co艣 tam takiego. A tak to wszystko bez sensu to s膮 wszystko baby co siedzie膰 w pierdlu powinny i tyle. I jeszcze dzieci robi膮, a niekt贸re przychodz膮 tam i m贸wi膮 im , zeby je zabi艂y. I ja w brygidkach tak bym sko艅czy艂a, a jakbym wiedziala o matce to to samo. Zabijcie mnie bo to bez sensu i koniec. I wiecie id臋 NA ZAWSZE z tej szko艂y trzymaj膮c z lesb膮 dyrk膮 z Londynu - bo co ona mia艂a robi膰? Ona chyba s艂abe oceny w 艣redniej mia艂a. Mia艂a mie膰 lepsze mie膰, ale jak to zrobi膰? Bez sensu wiecie. To by trzeba nie wiem - no ale na pewno nie tak i tyle. Tak samo ja - ale powiem wam tyle dla tych dzieci brygidek ta szko艂a ma do zaoferowania i ja na ich miejscu bym nie uciek艂a - pomodli膰 si臋 do Boga, zabij mnie i koniec. A ten moj ojciec to tak - podskakiwa艂 ojcu i gdyby sie nie powiesi艂 to on jest bez matury, a co robi艂 ojciec nie wiem, ale za rodzin臋 bez matury na pewno i co dalej? A nie wiem ale wszystko jakie艣 podejrzane i tyle. Ca艂a rodzina dawno w USA powinna by膰. Ja z tego nie rozumiem nic. Rozumiem tylko, 偶e strasznych rzeczy si臋 dopuszcza艂 bo od niego nie ma w艂os贸w INDIAN, a ma paszport ameryka艅ski a INDIAN Z W艁OS脫W nie ma, a moja matka jest WYNARODOWIONA przez 艣lub po 艣mierci wiecie. No c贸z... lepiej tego nie komentowa膰 jak ludzie sa sprawiedliwi. I wielce Szkotka, a ona w og贸le Szkotk膮 nie by艂a i wiecie - po co ci rodzice kazali jej gra膰 t臋 Ani臋 Shirley - mieli powiedzie膰 niech spierdalaj膮 ma艂py na drzewa i tyle. Mo偶e matka kaza艂a? Na pewno. W ogrodnictwie najbardziej by艂by jej teatr potrzebny. Tam klasa sportowa , biega膰 i tyle :( Wiecie ten m贸j ojciec mo偶e kwiatka jeszcze ode mnie 艣ci膮gn膮膰 na sta艂膮 prac臋 i niech zdupia. Paszport niemiecki to kazdy mo偶e kupi膰, ka偶dy inny te偶. Ja ju偶 jestem za stara na r贸偶ne woja偶e, ale... ja trzymam z t膮 dyrk膮 i na ka偶dy wydzia艂 edukacji, na te brygidki te偶, 偶e MONSTRA. One niby s膮 pom贸wione w Londynie, 偶e niesprawiedliwe je wyrzucili czy by膰 same posz艂y z powodu pom贸wie艅, ale powiem wam to w og贸le sensu nie mia艂o i tak dalej. Niech se tam robi膮 co chc膮 , ale z nich to po偶ytku 偶adnego. Mo偶e ten obiad. A wiecie najgorsza rodzina i te偶 dzieci na kas臋 robi膮, ale jest matka , ojciec i tak dalej. One w wi臋zieniach powinny pracowa膰 z kobietami jak dla mnie i tyle. Albo jaka艣 resocjalizacja. 呕e same narobi艂y 艣wi艅stw i teraz pokutuj膮. Takie co艣 to jest i ja dobrze napisa艂am te rodowody i nad tym si臋 namy艣l臋, ale dobrze im to rozpisa艂am. No ca艂e 偶ycie mam przez nie spieprzone - jakim prawem one matce dziecko porwa艂y. Normalnie jebni臋te babska jak te lesby. TO SAMO. I wol臋 te lesby z tej szko艂y od nich wiecie. Bo jak przyjecha艂 ten Otto to sie smia艂y 偶e S艁UG臉 przys艂ali, i one sie go ba艂y, a ta go pieprzy艂a i tyle. No i sie go te偶 mia艂a ba膰, co te偶 chcesz NIEDZWIEDZIU albo GORYLU, a ona go sobie zlekcewa偶y艂a i taki koniec. No i 艣lub po 艣mierci. I zwolnienie dyscyplinarne i porwane dziecko i na s艂u偶b臋 do pa艂acu bez dziecka? Ze zwolnieniem dyscyplinarnym? Brak kontaktu z policja? Na szcz臋scie wszyscy pope艂nili samob贸jstwo i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie te偶 si臋 nad tym zastanawiam, ale pasuje od 艣w. Brygidy Szwedzkiej 艣w臋ci Piotr i Pawe艂 i Rzym od pierwszych m臋czennik贸w za zab贸jstwa i zbrodnie swoje - wychodz膮 od 艣w. Marii Magdaleny wi臋c spowiedz i pokuta silna. Misjonarski zakon i tyle. To zawsze mo偶e by膰 - rodzaj pustelni, filozofia - 艣w. Augustyn - my艣licie ze to w Afryce nie mia艂oby sensu? Ale co z dzie膰mi wtedy? I wszystko 偶le i tyle. A ta ca艂a inicjacja to wida膰 偶e bez sensu i tyle. Bo tak i ju偶 ale tego nie napisz臋 - chyba, ze b臋d膮 mie膰 wszystkie rodowody od HIOBA tam wiecie. Bo one tylko Stary Testament. Bo偶e - no ta lesba dyra a one - to samo. A ile nadu偶y膰 seksulanych tam jest. I lec膮 WY艁膭CZNIE WYGL膭DEM - jak dzieci si臋 podobaj膮 to bior膮 je i jak nie chc膮 si臋 podda膰 to zabijaj膮 i tyle. A nadu偶ywaj膮 dzieci bo by mia艂y 艣w. Mari臋 Magdalen臋 - nikogo bo to wiem i tyle. A wiecie ich rodowody biblijne s膮 g... warte dla mnie , w Biblii pisze LEJ DZIECKO SWOJE POKI CZAS, a one wiecie wielce ryby ameryka艅skie a tu nadu偶ycia, szko艂y zero, cho膰 cokolwiek by te dzieci musia艂y umie膰 to sie tylko Rzymem wybraniaj膮. Ale zjed偶cie je sobie. Ja bym powiedzia艂a co艣 ale nic nie powiem bo b臋d臋 niekulturalna bo nikogo nie zar偶n臋艂am 呕YWCEM i tyle :(

Udost臋pnij ten post

I patrzcie przynajmniej jakby gra艂y te dzieci, 艣w. Augustyna mia艂y, nic. I tylko te w艂osy 艂onowe a z t膮 matk膮 moj膮 to na pewno by艂o wiecie, 偶e one nawet jej nie pwoiedzia艂y 呕E MUSI zgoli膰 te w艂osy, 偶eby dosta膰 rodowod biblijny i wtedy by艂aby jak one a tak jej nie chcia艂y. A czemu? Bez sensu. Na pewno od A do Z chodzi艂o o Londyn bo wida膰, stad mieszkanie w Londynie, a ona my艣la艂a, 偶e za ksi膮偶k臋 wiecie i tyle :( No to mieli by膰 uczciwi. Ona by艂a sama i musia艂a sobie radzi膰. Cho膰 dzielnic臋 mia艂a zmieni膰. No ale jak i tyle. :(

Udost臋pnij ten post

I patrzcie te misje w Afryce to nic tylko 艣piewy a jaka tam pokuta powinna by膰. Wszyscy od Kaina i 艣piewaj膮 i 艣piewaj膮. A Kain na pewno te偶 艣piewa艂. Ja wiem jak to by艂o z Kainem wiecie przez to bym si臋 tam nikomu nie da艂a w tej Afryce i tyle. Zacz膮艂 od morderstwa - jak brygidki. A p贸偶niej dzieci , 艣wi臋ta INICJACJA oraz INKWIZYCJA - a po co im ta 艣wi臋ta Inkwizycja to nikt normalny nie wie. Ale zawsze dobrze z nimi 偶y膰 b臋d膮 i tyle :(

Udost臋pnij ten post

Wiecie ja sie temu ojcu nigdy nie dam bo wy艂ysia艂by i jest inaczej, a na pewno nie i te偶 inaczej jest. Jedni 艂ysiej膮 , inni nie. Ca艂kiem inne 偶ycie to jest. I po matce w艂osy Indian sa, a po nim? NIc i taka prawda. WIELKIE NIC on jest i k艂amca. Tam adopcje bez papierow to se do zadka wsadzcie, a tu jeszcze jeden kariere robi艂 mn膮 i te偶 spuch艂 i tyle. A ja no musz臋 zarabia膰 wiecie dalej - mo偶e mi p贸jdzie dalej i o 偶yciu my艣le膰, ale Europ臋 skre艣lam dalej bo to szmata niemniej troch臋 tu jeszcze musz臋 po偶yc i tyle. No zarobi膰 tu musz臋 cho膰 zobaczymy co b臋dzie dalej ale og贸lnie ich skre艣lam - zera i koniec :( A najgorsze brygidki - wszystkie zabi膰 jak karpie na Bo偶e Narodzenie. Bo kto艣 powie po co brygidkom Maryja? Zeby mia艂y Bo偶e Narodzenie - prezent od 艣w. Franciszka bo innego nie b臋dzie. PREZENTU. A 艣w. Franciszek te偶 jest tylko jeden bo przez to co mi zrobi艂y kanalie i za ca艂e 偶ycie jak inaczej 艣w. Franciszek? Tylko tak. Bo znowu b臋dzie 偶e kiedy艣 mia艂y 艣w. Franciszka a kiedy艣 nie. No to szopka z dzie膰mi, choinka - mo偶na zarobi膰 BO呕E NARODZENIE U BRYGIDEK, dzieci nauczy膰 艂adnie kol臋d, no nie? :(

Udost臋pnij ten post

Od Maryji te偶 mog膮 mie膰 艣w. Franciszka - patrzcie i Bo偶e Narodzenie od Maryji te偶. Bo jak mnie ogra膰, 偶eby o mnie nie sta膰 BO呕YM NARODZENIEM. tak si臋 sp艂awia mnie - to jest co艣 warte dziecko a reszta to by艂y, s膮 i b臋d膮 dzieci diab艂a cho膰 - jak m贸wi艂 lord Jim - dziecko diab艂a mo偶e by膰 TYLKO JEDNO

Udost臋pnij ten post

Wiecie i si臋 nie dziwcie 偶e takie s膮 zakonnice. A teraz pomy艣lcie NA WOLNO艢CI - trup sie 艣ciele g臋sto. Co by one robi艂y gdyby nie ten ko艣ci贸艂. Albo ten m贸j ojciec. Ale tacy s膮 , 偶e ka偶dego wyko艅cz膮. 艢WI臉TYM PIOTREM si臋 dowiem i pierwszymi m臋czennikami i co ja sobie nie my艣l臋 to by艂a MARYJA co widzia艂a moja matka. No z czasem tak. Jeszcze El偶bieta Pierwsza co zamieni艂a si臋 w Maryje i tyle :( 呕eby nie by艂o, ze cos z艂ego dzia艂o si臋 u 艢WIETYCH brygidek - czasem tylko zgrzyt no偶a w艣r贸d i cichy j臋k ROZKOSZY i tyle :( A co poza tym to nie wiem. Trzeba uwa偶a膰. Szatan nigdy nie 艣pi, nigdy nie odpoczywa, zawsze jest zwarty i gotowy do ataku na kolejnego 艢WIETEGO, nie? Albo pokutnika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jaka艣 膰punka
czarno mi - spierdalaj to 膰palni :)

Udost臋pnij ten post

Co im jeszcze zostaje wszystkim po mnie? Bo co艣 im zostaje ale CO? Najbardziej po ojcu mym NIEBIESKIM i tyle. Forsa na korki, kt贸rej nigdy nie dosta艂am i tyle :( Co艣 im zostaje - musz膮 zgadn膮膰 co a ja zabieram si臋 za sekty w Polsce p贸ki trwaj膮 wakacje. Bo to najgorszy czas i 艂atwo wpa艣膰 w sekte wtedy. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Zobaczcie jacy oni s膮 moralni - gdyby nie ja to ten brat siedzi albo samob贸jstwo. i to s膮 brygidki. W OG脫LE pom贸c nie umiej膮 cz艂owiekowi osaczonemu przez z艂o, a w sumie nie艣wiadomemu tego i tyle. tyle jest nadu偶y膰 seksualnych w tym zakonie i tyle morderstw bo taka prawda bo wiecie wyjdzie 偶e starczy mi obiad u brygidek i tyle mi starczy. No wiecie nara偶enie 偶ycia jest takie samo u nich i w pracy. No to ka偶dy b臋dzie wola艂 zarobi膰 i tyle. Ka偶dy normalny. No chyba 偶e s膮 warte grzechu czy nie wiem czego... grzechu ci臋zkiego na dodatek :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
czy juz jestem oczyszczona? widze ze owieczka zabanowala temat:-P

Udost臋pnij ten post

Zastanawiam si臋 jaka bym by艂a wiecie gdybym pewnego dnia WIELE SZYBCIEJ dosta艂a do poczytania ksi膮偶k臋. JEDN膭 KSI膭呕K臉. Ale ona jest skomplikowana niemniej... hmmm mia艂am j膮 dosta膰 i tyle. Tylko kiedy? Po liceum i bym sta艂a o anglistyk臋, a tak? Posz艂am na biologi臋 i tam juz t臋 ksia偶k臋 mia艂am ale wiecie za p贸偶no. Jako dziecko powinnam j膮 dosta膰, malutkie. I tyle. Szybciej bym si臋 nauczy艂a czyta膰 , dobrze bym czyta艂a. Gdzie艣 4 klasa podstaw贸wki i z tego jestem anglistk膮 a tak nie, ca艂e 偶ycie do dupy i do widzenia. Co艣 tam mam tej anglistyki, ale to by znaczy艂o, 偶e ojciec CHO膯 PO 艢MIERCI matk臋 uszanowa艂. Nic z tego. Byleby miec kas臋 moim kosztem. Mnie te偶 nie uszanowa艂, a dzieci si臋 szanuje. Kocha膰 ich nie trzeba ale szanowa膰 je trzeba jak ka偶dego cz艂owieka i tyle. Takie ksi膮偶ki , 偶e omal NIE ZWARIOWA艁AM przez nie. To te偶 trzeba umie膰, musicie przyznac. I tak szkoda mi samej siebie, ale jakie 偶ycie u G艁UPICH brygidek - we偶 i zabij mnie dzi艣 bo ju偶 nie chc臋 偶yc. AMEN :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to siup..
a dlaczego siedzic u tych brygidek? nie mozesz sama mieszkac>?

Udost臋pnij ten post