Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDROWA JAK KON

CUUUD! ZUS MNIE UZDROWIL!(I ZABRAL RENTE)

Polecane posty

Gość ZDROWA JAK KON

Witam. od 10lat choruje pzrewlekle na niewydolnosc jednej jedynej juz nerki oraz mam wade serca nabyta. generalnie jestem wrakiem, czasem mam lepsze dni, ale czasem ledwo wstaje z lozka.do tego mam depresje, nie chce mi sie zyc..... mialam przyznana rente socjalna, teraz byla komisja....i co? ozdrowili mnie, ze Jezus wymieka. jestem calkowicie zdolna do pracy, zdrowa jak kon! i nic mi sie nie nalezy.....teraz to juz przyjdzie bez kitu skonczyc ze soba....do jakiej roboty mnuie przyjma, jak bralabym co chwila zwolnienie????zycie jest pojebane:(:(:(:(

Gość nie możeeee być
Nie mozesz skladac odwolania?

Gość ZDROWA JAK KON
zlozylam juz i odrzucili:(:(:(:(:( to jest chore:/

Gość witaj w pl
ja mam 7 chorób , nawet mi socjala nie przyznali bo kurwa cud jak w Licheniu , jeszcze mogę pracować.

Gość ZDROWA JAK KON
i tak ta renta ledwo na leki starczala, i to nie na wszystkie....teraz to juz przyjdzie zdechnac, dobry patent maja na takich jak ja....

Gość ZDROWA JAK KON
taak , staszku, pozycz mi kilofa, pojde na kopalnie na przodek...smieszne;/

Gość witaj w pl
ta jeden taki już był z takim patentem ale marnie skończył.Staszku trochę empatii.

ZUS - Zasadniczo Ujebać Społeczeństwo. Tylko patrzeć jak w zmartwywstanie uwierzą i zasiłki pogrzebowe każą zwracać. Paranoja!!!

Gość ZDROWA JAK KON
na komisji siedzial ten sam facet ktory 5lat temu dal mi rente,.....a teraz mnie uzdrpwil:D Jezus jebany

Gość witaj w pl
staszek wyluzuj.Zarty zartami , ale jest masa osób które na lewo wywalczyli renty, ale poniewaz nasz durny zus ma długi dzięki ofe, to teraz fala uzdrowień jest.

Gość no to siup..
kurna to polityka w Polsce..wez sie odwoluj gdzie sie da!!!!

Gość ZDROWA JAK KON
moje choroby nie rokuja poprawy, a wyniki sa praktycznie analogiczne.ani lepsze, moze nawet troszke gorsze jesli chodzi o nerke

w takim razie idz do sadu z tym, mi sie to zdaje paranoja. na szczescie mnie nie dadza rady uzdrowic, chocby sie zesrali.

Gość obolalaaa
wspolczuje. moja sasiadka zdrowa jak bbyk kolki w dupie lamac a rente ma. chyba zolte paiery sobie zalatwila. podobno wariatke w sanatorium udawala(pobyt w sanatorium byl przed komisja w zusie)

Gość ZDROWA JAK KON
ty jestes zalosny stasiu.myslisz ze nie wolalabym zarabiac normalnej pensji pozwalajacej na godne zycie, miec zawodowe zycie i byc zdrowa i szczesliwa?lepiej wg ciebie siedziec dfo konca zycia na rencie za 504 zeta?

Gość agusia 27
kobito z gnicia w wyrze przychodza choroby,dope do pracy rusz ,nie wiem gdzie jestes chora w ktorym miejscu???????????????kiedys kobiety po wycieciu macicy byly na rencie,dzisiaj zdolne do pracy bo co ma piernik do wiatraka.tak samo jest w twoim wypadku.ludzie na wozkach inwalidzkich a do pracy z ochota ida,a tu chrabina ziuta ma depresje z lenistwa

Gość obolalaaa
martva--na co chorujesz jesli mozna zapytac?

Gość witaj w pl
Staszek ja nie piszę prowo , wiem jak jest, zakładam że autorka tez.Ostatnio czytałam o facecie który stracił dłoń.Nauczył sie lewą pracować. Zrobili mu przeszczep dłoni, może nią lekko poruszać , z podniesieniem kubka ma problemy.Ale kurfa zus go uzdrowił , bo ma lewa sprawną.Moja babcia umierając na raka dostała całkowita niezdolność do pracy(dawna 1 grupa) 2 tygodnie po smierci.Nic mnie juz nie zdziwi jeśli chodzi o zus.

Gość ZDROWA JAK KON
baaardzo chetnie poszlabym do roboty gdyby nie ciagle omdlenia, dializy, ogromny bol ( ten porodowy to byl pikus) i ogolne oslabienie. ale co ty o tym mozesz wiedziec....

Gość Martva alias Noxelia
choruje na głowę :) Ma żółte papiery. Z Kafe znana jest z wiary, że jest wampirem oraz obrażania wszystkich na przemian z przepraszaniem i zapowiedziami samobójstwa :)

Gość obolalaaa
przeciez autrka ma jedna nerke i to niewydolna. zapewne musi miec dializy. ludzie jestescie zdrowi i niezdajecie sobie sprawy z tego co to jest choroba. ja od roku walcze z chorymi dlonmi. okazalo sie ze to zaawansowany zcn. czekam na 2 zabieg. mam nadzieje ze bedzie dobrze, ale poznalam co to choroba cierpienie niepewnosc zaleznosc od innych

Gość pierdoleeeeeee
tych bandytów z zusu należy wywieżć na takach . Kurwa mać, znam ćpuna co sobie rentę załatwił żeby mieć na ćpanie, to się nie mieści w głowie to te złodzieje ludziom robią, powinna mieć w takim stanie 1500 zł renty żeby życ godnie jak człowiek!!!!!!!!